Etä-Äiti

”Se paras vauva-lehti!” - Sisältää tilausedun lukijoilleni

Teksti:
Helka Belt
Kaupallinen yhteistyö Sanoma Magazinesin kanssa

Olenkin kertonut, miten toinen raskauteni vuonna 2014 oli aivan kamala. Kaiken lisäksi sen vuoden kesä oli ennätyksellisen kuuma. Raskausaika kului sängyssä tai sitten rannalla varjossa iltamyöhään asti.

Kuvassa näkyy, kuinka makaan jälleen yhtenä iltana rantatuolissa ei-niin-ison raskausmahan kanssa, mutta mahan, joka tuotti minulle aika paljon päänvaivaa. Aikani kuluksi luin paljon lehtiä, vauva-aiheisia, tietenkin. Tuli selattua monien julkaisijoiden tuotoksia.

Yksi nousi ylitse muiden.  Sanoman Vauva-lehti.

Se vain kiinnosti eniten, niin paljon kuin jaksoin kiinnostua lukemisesta. Siinä oli vain ne parhaat jutut! Tämä oli yksi syy, miksi halusin nimenomaan Vauvan blogiyhteisöön bloggaamaan, kun aloitin kirjoittamisen. Arvostan Vauvan asennetta ja ideologiaa. Vauvan ja Meidän Perhe -lehden asenteena on perhelähtöisyys, elämänmyönteisyys ja lapsen arvostaminen. Siksi täällä on helppo olla.

Voin siksi hyvillä mielin kehoittaa sinua odottaja tai vauva-arjessa eläjä tilaamaan Vauva-lehden itsellesi kotiisi. Jos lehti ei miellytäkään, voi puolen vuoden tilausjakson jälkeen sen lopettaa. Puolen vuoden tarjous on nyt 29€, normaalisti se on yli 50 euroa, joten etukin on aika hyvä.

Kokeile! Minun raskausajan tuo lehti kyllä pelasti!

Tilaa kuvaa napsauttamalla!

 

Antoisia lukuhetkiä!

 

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

 

X