Etä-Äiti

Työ- ja rakkausrintamalla tapahtuu! Mitä minulle kuuluu juuri nyt?

Teksti:
Helka Belt

Tämä vuosi on ollut kerrassaan ihana.

Töissä huikeita uutisia, freelancertöissä muutoksia ja ihmissuhderintamalla jännyyttä. Hurjia aikoja, Helkaseni.

Ihan pakko avata tällaisessa yleisluontoisessa tekstissä ,mitä elämääni kuuluu, kun tuntuu, että tapahtuu paljon ja nopeasti.

Työrintamalla on uusia tuulia. Olen töissä mielenterveysalalla, jossa yhdistyvät yhdistys- ja opettajaosaamiseni. Alunperin minulla oli puolentoistavuoden sijaisuus, joka loppuu joulukuussa. Nyt sain kuulla, että se jatkuu kolmella kuukaudella, joten töissä saan olla ainakin maaliskuun loppuun. Uusi (tai ei enää niin uusi) työpaikkani on ollut ihana ja olen nauttinut siellä olosta paljon. Ja on ihanaa, että työpanostani myös arvostetaan, joten mielelläni jatkan siellä ainakin ne kolme kuukautta.

Lue myös: Irtisanouduin vailla tietoa uudesta työpaikasta. Miksi?

Eroryhmäni loppui, alkaako uusia? Ensimmäinen eroseminaarini päättyi juuri. Uusia olisin aloittamassa, mutta luulenpa, että korona-ajan vuoksi osallistujia ei tule tarpeeksi. Toisaalta eron etäkurssini on ollut huikean suosittu koko kevään, kesän ja alkusyksyn, joten eroauttamistyötä olen päässyt tekemään. Kovasti toivon, että syksyn Järvenpään ryhmäni lähtee käyntiin. Paria osallistujaa vielä sinne odottelen. Eroryhmät ovat ne, joita todella tykkään vetää. Ja vertaistuessa on huima voima!

Kuopus täytti kuusi vuotta, uusi suhteeni aiheuttaa oireilua. Pikkuiselleni uusi suhteeni on ollut aika kova paikka. Hän ei ole tottunut näkemään minua kenenkään kanssa ja sopeutumista uuteen tilanteeseen on jouduttu harjoittelemaan. Toisaalta mietin, annanko hänelle tarpeeksi kahdenkeskistä aikaa, kun muutenkin vain näemme joka toinen viikko. Onneksi Mr. Ääni osaa suhtautua asiaan ihanasti ja on tukenut minua tilanteessa. Joten juuri nyt pienemmän suhteen mietin, miten kehittää edelleen suhdettamme.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Erolapsi ja uudet tuulet.💜👩‍👦 Nyt on saapunut perheeseemme uusia asioita, kun poika näyttää herkkyyttään ja luonnettaan siinä, että on vähän sekaisin uudesta rakkaudestani. Toisaalta tykkää olla siellä ja toisaalta ei haluaisi että ä iti olisi kenenkään kanssa. sanoi suoraan, että pelottaa, etten halua enää olla hänen kanssaan, jos olen jonkun miehen kanssa.💜 Voi rakas, vastasin, kun tykkään myös sinun veljestä, ajatteletko, etten siksi enää tykkää susta? No en, vastasi. Niinpä, meillä ihmisillä riittää rakkautta monille ja en ikinä lastani unohda.💜💜 Mutta voi pienen maailmaa, kun on mullistunut. Eskarikin alkoi. Voin myös sanoa suoraan, että olen välillä aika uupunut ja ulalla näiden tunteenpurkauksien edessä. Mikä auttaa, on Mr. Äänen AIVAN IHANA suhtautuminen asiaan, ja saan sieltä niin paljon tukea, etten koskaan olisi uskonutkaan.🧡 Nyt laps lähtee huomenna isän luokse ja minulla on huono omatunto. Olisinko voinut olla kuitenkin enemmän lapseni kanssa, tukena ja lähellä? Lienee tavallisia erovanhemman tuntemuksia, mutta minulle silti uusia.😑. . #eroperhe #erovanhemmuus #eronnut #rakkaus #perhe #lapsentunteet #ikävä #äitiys #vuoroviikkovanhemmuus

Henkilön Helka Belt /Etä-äiti -blogi (@belthelka) jakama julkaisu

Suhde syvenee ja olo on ihana. Edelleen olen ihan äimistynyt, miten ihanaksi elämäni on Misterin myötä muuttunut. Näemme joka viikonloppu ja yhdessäoloaika on ihanaa. Olen rakastunut häneen ja se tuntuu hyvälle. Juuri nytkin kirjoitan tätä tekstiä hänen luotaan. Koronakevään kynnyksellä olin hyvin yksinäinen ja kaipasin kovasti toista vierelleni. Ja siitä viikon päästä viestittelin jo Mr. Äänen kanssa. Tämä tuntuu edelleen uskomattomalle.

Olen niin onnellinen🌸💜
Siitä, että joku on kanssani poikani synttäreillä.
Että joku sanoo katseeni olevan tärkeä.
Että on jonkun luo mennä viikonloppuna.
Että on joku jonka kanssa jakaa arjen asioita.
Jolle laittaa viesti jos on paha mieli.
Joku jonka vieressä nukkua.
Jota rakastaa💜

Lue tästä kaikki Mr. Ääneen liittyvät tekstini.

Ensi viikolla silmäleikkausarvioon. Olen jo monta vuotta haaveillut silmäleikkauksesta. Minulla on voimakas miinusnäkö molemmissa silmissäni. Nyt viimein päätin, etät haluan leikkaukseen. Pääsin lääkärin arvioon, jossa katsotaan, soveltuvatko sarveiskalvoni laserleikkaukseen. Jos, pitkäaikainen haaveeni toteutuu. Tätä odotan todella paljon.

Elämässä sattuu ja tapahtuu koko ajan todella paljon. Paljon ihania juttuja, joista en osannut vuoden alussa vielä kovinkaan haaveilla. Elämä on juuri nyt aika upeaa.

Terveisin, Helka

X