Etä-Äiti

Uusi elämä, uusi tyyli – Kuvat uudistuneesta tyylistäni

Teksti:
Helka Belt

Olen viime vuoden lopusta asti tietoisesti tehnyt muutoksia elämääni. Nämä koskettavat niin työtäni, vapaa-aikaani, liikkumista kuin lasten kanssa olemistakin. Aiemmin en tuntenut elämääni omakseni. Nyt uuden kynnyksellä, olen muuttanut elämässäni paljon – varsinkin, kun ensimmäistä kertaa haluan elää yksin ja itselleni.

Vaatteet ovat lähes ensimmäinen asia, jonka toisissa näemme, joten ei ole yhdentekevää, mitä viestimme pukeutumisellamme.

Tämä näkyy myös pukeutumisessani. Vaatteethan ovat lähes ensimmäinen asia, jonka toisissa näemme, joten ei ole yhdentekevää, mitä viestimme pukeutumisellamme. Olen saanut paljon kyselyitä, miten pukeudun ja minkälaiset vaatteet miellyttävät minua. Instagramissani ootd-kuvani ovat suosittuja ja haluankin esitellä teille palasen uudenlaista minääni myös täällä blogin puolella: pukeutumistani.

Muutos alkoi näkymään viime kesänä kukkien ilmestyttyä vaatteisiini.

Kukkakuosia ja mekkoja

Kukat kiinnostavat kuosina yhä enemmän. Ne kuvaavat pirteyttä, väriä, elämää, uuden syntymistä ja persoonnallisuutta. Siksi vaatteisani näkyy kukkaa lähes päivittäin. Mekot ovat alkaneet syrjättymään housuja; ne tuntuvat enemmän omilta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ootd 🌸🌹🏵💕💙 #etääiti #vauvafiblogit #kukkamekko

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huomenta ja pinkkiä päivääsi ❤💕💖💗 #etääiti #pink #pinkisthenewblack #vauvafiblogit

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu


Tämä kukkavaate on haalari. Kuva:T-A Bech

Värejä

Värit alkoivat näkymään vaatteissani sitä enemmän mitä enemmän olin tyytyväinen elämäntilanteeseeni ja itseeni. Masentuneena ja eksyksissä pukeudun usein tummaan ja mustaan. Noita värejä ei ole pukeutumisessani viime aikoina näkynyt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Väriä päivääsi 💗💖💕💚🌺😍 #etääiti #colorful #selfie #ootd #vauvafiblogit

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 

Muutoksia tulossa lisää

Uusien vaatteiden ja tyylin löytäminen on ollut mukavaa puuhaa senkin takia, että olen kierrellyt lukuisia kirppiksiä ja alennusmyyntejä, päässyt viettämään aikaa etäpoikani kanssa, kun hän on tullut mukaani ja olen tavannut uusia ihmisiä.

Muutos luo muutosta ja tuo hyvää elämään.

Luulen, että hiukseni kokevat myös jonkinlaisen uudistuksen, kuten aina, kun elämäntilanteeni muuttuu. Myös piilolinssien aktiivinen käyttö kiinnostaa tai uusien silmälasien osto. Muuta elämäntaparemontistani voin sanoa, että todella hyvällä tiellä ollaan ja lisää isoja muutoksia on varmasti tulossa. Haluaisitko kuulla niistäkin?

Lue myös:
7 asiaa minusta, joita et ehkä tiennyt

Muutosterveisin. Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Etä-äiti (@etaaiti) jakama julkaisu

 

X