Etä-Äiti

Vastaihastuneet ne vasta ärsyttää

Teksti:
Helka Belt

Ihastuneen päähän mahtuu vain onnea, vaaleanpunaista ja ihanan jännittävää oloa.

Olen tällä hetkellä rasittava. Ärsyttävä. Liiallisuuksiin asti. Koska olen UMPI-IHASTUNUT. Edelleen.

Kun on liian imeliä somepostauksia liian monta kertaa päivässä liian monella eri kanavalla. Kun en postaa mitään muuta kuin ihanuutta, vaaleanpunaista kuplaa, ihastusta, tunteita, pyörryttävää oloa, kun en jaksaisi olla erossa, ikävä, hän on niin ihana.

Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun on ihastunut. Kun kaikki on juuri alkamassa. Mieleen, päähän tai näköjään someenkaan ei mahdu mitään muuta kuin hän. Ihastus. Tunteet. Ah, tää on ihanaa, en halua olla hetkeäkään erossa. Oot ihana, halataan, pussataan, ah.

Samalla kun tiedän tasan tarkkaan mekanismit ja syyt, miksi ihastuessa tuntee näin, samalla olen täysin pyörryksissä tästä tunteesta. Koska mikään teoria, tieto, fakta tai realismi ei kerro sitä, miltä se oikeasti tuntuu, kun sitä elää läpi.

Kun oikeasti ei osaa ajatella mitään muuta. Ja se on niin täysin ok. Aikuisena, paljon kokeneena en ole myöskään naivi. Tiedän, ettei tämä loputtomiin kestä. Siksi osaankin tästä nauttia. Joka hetki, joka sekunti. Tällaisilla fiiliksillä rakennetaan yhteistä tunnetta siitä, että ehkä tulevaisuudessakin haluamme olla yhdessä. Koska me tiedämme, että näinkin hyvältä meistä yhdessä voi tuntua.

Joten minä olen ärsyttävä ja en aio sitä lopettaa. Nautin jokaisesta hetken rippeestäkin. Olin jo hieman skeptistynyt sinkku, joka kuvitteli, ettei osaa enää ihastua, tuntea, nauttia.

Väärin luulin. Onneksi. Ah tää on niin ihanaa.

Lue myös:
Kevääni isoin paljastus: olen umpi-ihastunut
Ihastus löytyi televisiosta

Terveisin, Helka

X