Mainos Etä-Äiti

Tunnelukko aktivoituu, koska aivoissamme tapahtuu fyysinen reaktio – Verkkokurssi tunnelukkotyöskentelyyn

Kaupallinen yhteistyö

Tunnelukkotyöskentely on panostamista omaan tulevaisuuteensa.

Nyt verkossa tapahtuva tunnelukkotyöskentely.

Katso suosittu tunnelukkokurssini täältä.

Itselleni oli erityisen havahduttavaa ymmärtää, että kun tunnelukko aktivoituu, tapahtuu aivoissamme oikeasti fyysisiä reaktioita. Tämä auttoi ja antoi armoa itselle: en kuvittele tätä asiaa, tässä oikeasti tapahtuu jotain.

Lue myös: Kun tunnelukkoni aktivoituvat, muutun jälleen haavoitetuksi pieneksi tytöksi

Kun olen nyt korona-aikana pitänyt paljon eronneille etänä tapahtuvaa kurssia, olen huomannut, että hyvin usein voimakkaat tunnelukot ovat vaikuttaneet eroihin, parisuhdeongelmiin ja tunnesäätelyyn.

Kurssilaisen palaute: 

Koska tunnelukot ovat iso syy parisuhdeongelmiin ja eroihin, kehitin tunnelukkotyöskentelyyn täysin oman kurssinsa. Se tapahtuu verkossa ja puheluiden välityksellä.

Tunnelukkokurssi nyt verkossa

Etäkurssi tunnelukoista! Tervetuloa mukaan! Kurssi kestää viisi viikkoa.
Lapsuutemme, traumat, tunnelukot ja ihmissuhteemme vaikuttavat nykyisyyteemme valtavasti. Miten lapsuus vaikuttaa meihin? Miten tunnelukot syntyvät? Mitä tunnelukkoja sinulla on? Miten tunnelukot ovat vaikuttaneet edellisiin eroihisi / parisuhteisiisi? Miten tunnelukkoja voi työstää?
Tunnelukoilla on mielestäni vahva linkki sopeutumiskäyttäytymiseen. Sopeutumiskäyttäytyminen taas on eroseminaarin perusajatus: se, miten saimme ja haimme rakkautta lapsuudessamme, vaikuttaa voimakkaasti siihen, miten hankimme rakkautta parisuhteissamme. Tämä vaikuttaa myös siihen, kenet valitsemme kumppaniksemme.
Olen tunnelukkokurssillani kehittänyt mallin, jossa yhteys lapsuudesta sopeutumiskäyttäytmiseen ja tunnelukkoihin avataan.

Etäkurssini sisältää:

  • 5 pdf-tiedostoa tunnelukkojen synnystä, tunnelukkojen vaikutuksesta aikuisuuteen, parisuhteisiin ja eroihin, parisuhteiden tunnelukoista ja tunnelukkotyöskentelyohjeita
  • 2 puhelua, 1 h/ kerta
  • Joka viikolle kotitehtäviä, jotka pohjautuvat puheluihin sekä tunnelukkoteorioihin
Ilmoittaudu mukaan helka.belt@gmail.com
Kurssin voi  aloittaa milloin vain. Voit ilmoittautua jo nyt mukaan.

Tervetuloa molemmille kursseilleni!

Lämpimin terveisin, Helka

X