Etä-Äiti

Viimehetken joulupanikointiin apua. Muun muassa teinille ämpäri!

Teksti:
Helka Belt

Joulu on jo ihan kohta täällä. Ehkä kaikilla ei ole jouluntunnelma vielä päässyt kotiin asti tai ostokset tai tarjottavien miettiminen panikoittaa.

Ei huolta, keräsin teille Vauvan bloggareiden joulukuun teksteistä kohtia, jotka voivat auttaa järjestelyissä tai tunnelmaan virittäytymisessä.

 

Mitä teinille lahjaksi!

Useilla lukijoillani on teini-ikäisiä lapsia. MormuskaMutsi antaa aivan upean idean, mitä teinille voi antaa. ÄMPÄRIN! Laita ämpäriin kaikkea, mikä voisi kiinnostaa teiniä. Bloggari listaa huikeita ideoita, muun muassa nappikuulokkeet ja kosmetiikkaa. Kiusatakseen leikkimielisesti teiniä voi mukaan laittaa vaikka jotain noloa, kuten Seksioppaan.

Tämän aion toteuttaa itsekin, mahtava idea!

 

Tunnelmallinen metsäjoulukalenteri

Ihanasti Sopivan upea Metsäjoulukalenteri on ollut koko joulukuun oman leikki-ikäiseni suosikki. Ihana tonttu seikkailee erilaisissa puuhissa läpi koko joulukuun. Tarinat voi kertoa pötköönkin, joten ei ole vielä myöhäistä aloittaa kalenterin lukemista lapsilleen.

 

Kalenteri kerralla kuosiin, mitä sitä koko kuuta postailemaan!

Koti-Iskä88 eli Tired and Exhausted since 2014 läväytti joulukuun alussa koko joulukalenterin kerralla eetteristä. Postauksessa löytyy paljon hauskaa ja hyödyllistä neuvoa joulunviettoon.

Muun muassa:: Joulutähti on myrkyllinen. Tässä myrkytyskeskuksen numero: 09 471977.

Tämä bloggari on naurettavan hauska. Kannattaa tutustua!

 

Ketkä luuraa salaisen blogin takana? Se selviää jouluaattona!

Huhu täydellisistä äideistä -blogin takana on kaksi tunnettua äitibloggaria. Keitä he ovat?! Se selviää jouluaattona, joten kannattaa alkaa seuramaan tätä oivaa blogia. Sitä ennen kannattaa tehdä vaikka piparkakkutiramisua joulupöytään. Nam!

 

Ihanaa joulua kaikille!

Minäkin hiljennyn nyt viettämään perhejoulua. Käy katsomassa blogiyhteisön muitakin blogitekstejä, hurjasti ihanaa joulua varten.

Palataan asiaan joulun jälkeen. Ihanaa joulua kaikille!

 

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

Kuva: Pixabay
X