Mainos Etä-Äiti

Mutta mitä tapahtui kello neljä yöllä? – Äitien ilta Helsingissä oli hurja, hullu ja hauska

Kaupallinen yhteistyö

Vietimme äitien illan (ja yön) Helsingissä. Tekstin kuvat Terhi Koivisto ja minä.

Kaupallinen yhteistyö Marski by Scandic, hotelli Marski

Kun päätimme lähteä yhdessä Helsingin yöhön, me kolme bloggaavaa äitiä, halusimme koko hommaan vähän glamouria. Koska me ansaitsemme sen. Ja glamouria me saimme. Nimittäin Terhi aka Jyllannin suomineito sai hankittua meille yhteistyökuvion Marskista. Ja se ei ollutkaan mikä vain hotelli, vaan vasta uudistunut ja uudistettu ylellinen hotelli keskellä kaikkea. Kun menin huoneeseen sisään: ihastuin. Ja ihastuin lisää. Otin tietty pakolliset selfiet sängyllä ja ihastelin suoraa näkymää Stockmannille.

Olin hotellilla ensimmäisenä, joten sain hetken aikaa itselleni. Kävin Marskin kuntosalilla (lue lisää: näin sain vatsani toimimaan ja kunnon kohenemaan) ja otin jopa päikkärit.

Mutta sen jälkeen alkoi tapahtua. Paljon. Kun Terhi porhalsi suoraan Tanskasta hotellille, alkoi #äitienilta, jota olimme odottaneet kauan. Näen Terhiä vain noin pari kertaa vuodessa, joten tällainen glamourtapaaminen oli tervetullut ja tarpeellinen. Ilta tulisi täydentymään vielä kolmannella sinkkuäidillä, kun uusi ihana blogituttavuuteni Sellaista sattuu -blogin Reetta saapuisi vielä myöhemmin paikalle (lue lisää, miksi Reetan painajaismaisesta päivästä ennen hotellille saapumista). Näin vietimme blogimaailman kautta ystävystyneiden äitien vapaailtaa. Jokainen otti illan niin kuin otti, minulle tämä oli irtiotto syksystä ja lapsettoman viikon valopilkku.

No, valopilkkuun meni ilta muutoinkin. Kuvamateriaalia ei tuolta ajalta enää ole. Luojan kiitos. Mutta sitä ennen kuvattiin ja paljon. Otimme äitien iltaan valmistautumisen vakavasti. Nyt vapise Helsinki, ajattelimme. Äidit tulee ja bilettää!

Söimme Marskin Kuusi palaa -ravintolassa ja lähdimme kohti Helsingin yötä. Tanssin baarissa enemmän kuin yhteensä viiden vuoden aikana. Ja kuvasin Instagramiini stoorimateriaalia enemmän kuin laki sallii. Joten aamulla kun heräsin…voi hyvänen aika. Kello neljä yöllä olin päättänyt jakaa seuraajilleni tuntemuksiani baari-illasta ja siitä, miten pylly oli heilunut tanssilattialla. Ihmeekseni en kuitenkaan menettänyt yhtään seuraajaa vaan sain niitä jopa lisää! Ehkä #äitienilta vetosi seuraajiini: on ihan ok joskus menettää (lähestulkoon) koko kontrolli ja antaa mennä vain.

No ok. Paljastetaan: Instasekoilu ja koko illan näyttäminen stooreissa autettisena sekoiluna johti treffeihinkin! Joten ei ihan turhaa hommaa siis lainkaan. Vaikka ei siitä sen enempää tullut, niin olipa kiva päästä kuulkaa treffeille!

Oli ihanaa laittaa kunnon tällingit niskaan ja unohtaa kaikki mitä on huomenna, ja v***u ikinä. Tuntui hyvälle.

Koko homman kulisseina toimi Marski, josta ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa. Vaikka yöunet jäivät lyhyeksi ja seuraavana aamuna meno oli jollain tapaa hiljaisempaa kuin illalla, oli sänky niin pehmeä ja ylellinen, että ihan on vieläkin sinne ikävä! Ja vaikka hotelli on ihan keskellä Helsinkiä, oli se rauhallinen ja huone hiljainen. Aamulla on myös mahdollisuus erityiseen saunajoogaan! Se hiljentää ihmeesti ei niin rauhallisen yön jälkeen.

Tätä yötä en ihan heti unohdakaan. Kiitos ihanat Terhi ja Reetta sekä upea Marski!

Ja kiitos teille kaikille Insta-seuraajilleni, kun elitte ja olitte mukana koko illan ajan! Kirjoitukseni ovat kaiketi aika usein lapsiviikko-eilapsiviikko-tilitystä, joten ehkä onkin hyvä näyttää välillä tätäkin puolta: bloggaamisen kautta olen saanut ihania ystäviä, joiden kanssa voin sekoilla niin paljon kuin huvittaa ja he eivät häviä silti mihinkään. Kiitos.

Terkut, Helka

X