Mainos: L'Oréal Paris Excellence
Kuvitus kuva - Hyvästi harmaat! Teijan ja Elinan hiukset hehkuvat nyt syksyn uutuussävyissä
mainos | L'Oréal Paris Excellence

Hyvästi harmaat! Teijan ja Elinan hiukset hehkuvat nyt syksyn uutuussävyissä

Teksti: L'Oréal Paris Excellence

Elina ja Teija kaipasivat piristystä ja raikastusta harmaantuviin hiuksiinsa.  Molempien hiukset värjättiin L’Oréal Paris Excellence -kotivärin syksyn uutuussävyillä. Upea muutos ryhdisti koko ilmeen.

Elina Kostiaisen, 43, pitkien hiusten oma väri oli hiljalleen vaihtumassa harmaaksi. Hän pohti, antaisiko jo hiusten harmaantua. Koska hiukset ovat uusiutuva luonnonvara, hän päätti, että harmaus saisi sittenkin tulla hieman myöhemmin.

– Uusi väri on aivan ihana. Se on hieman vaaleampi kuin ennen, silti harmaata ei enää näy. Olisin itse valinnut vanhasta tottumuksesta tummemman värin. Tämä uusi väri sopii hyvin ihon sävyyni, joka on vaaleampi kuin nuorempana.

– Hiukseni näyttävät hyvinvoivilta ja kiiltäviltä. Ne myös tuntuvat hyviltä. Aion jatkaa hiusten värjäämistä. Alan tottua myös uuteen pituuteen. Se on pirteämpi ja kevyempi. Alkuun tuntui, että hiukset loppuvat kesken.

L’Oréal Paris Excellence -muuttujat

Teija Leskinen (vas.) ja Elina Kostiainen halusivat luonnolliset ja terveennäköiset hiukset. Muutos tehtiin L’Oréal Paris Excellence -kestovärillä, jonka jälkeen Teija ja Elina pääsivät ammattikuvaajan kuvattavaksi. Heidät valittiin muuttumisleikkiin yli 150 hakijan joukosta.

 

Teija Leskinen, 51, halusi piristystä ilmeeseen ja sitä hän saikin. Luonnollisen värisissä hiuksissa oli hieman harmaata. Se ei kuitenkaan häirinnyt, mutta Teija kaipasi muutosta. Hiukset olivat myös karkeat ja pörröiset.

Harmaus peittyi uuden värin myötä kokonaan. Samalla koko ilme todellakin piristyi. Myös hiusten pörröisyys ja karheus katosivat.

– Uusi väri on juuri sellainen, jota olin salaa toivonut. Peilikuvani on nyt pirteämpi, eikä harmaita hiuksia näy ollenkaan!

Teija on tyytyväinen myös hiusten leikkaukseen. Hiukset on helppo laittaa ja ne asettuvat kauniisti.

Nuorempana hiuksiaan värjännyt Teija aikoo värjätä itse hiuksiaan jatkossakin.  Uudet kotivärjäysohjeet eivät kuulostaneet ollenkaan vaikeilta.

Muutos tehtiin L’Oréal Paris Excellence -kestovärin uutuussävyillä

 

Täyteläinen voidemainen kestoväri peittää harmaat hiukset jopa 100 prosenttisesti. Muuttujien hiukset värjättiin sävyillä vaaleanruskea 6.0 ja tummanvaalea kultatuhka 7.31.

 

Heti värjäyksen jälkeen käytettävä hoitava shampoo ja ravitseva hiusnaamio antavat hiuksille luonnollisen pehmeyden ja upean kiillon. Kätevä kampa-aplikaattori helpottaa värin tarkkaa levitystä hiusrajaan ja ohimoille.

 

Näin muutokset tehtiin

Molemmille muuttujille haluttiin luonnollisen ja hoidetun näköiset hiukset.

ENNEN Elinan hiuksissa näkyi vanhoja raitoja ja latvat olivat kuivat.

JÄLKEEN Hiuksien sävystä tuli muutoksen jälkeen tasainen ja porrastettu leikkaus kehystää kasvoja kauniisti.

Elinan uusi värisävy on vaaleanruskea 6.0

Elinan hiukset olivat hyväkuntoiset, mutta latvat hieman kuivat. Hiuksissa näkyi vielä vanhoja raitoja. Latvat olivat paljon tyveä tummemmat.

Koska väriero oli näinkin suuri, hiusväri levitettiin ensin hiusten tyveen, jossa se sai vaikuttaa 20 minuuttia. Sen jälkeen väriä lisättiin latvoihin 10 minuutiksi. Näin hiuksiin saatiin tasainen väri tyvestä latvoihin.

Hiuksia lyhennettiin reilusti, sillä hiusten suora ja tasapitkä linja veti osittain piirteitä alaspäin. Porrastettu leikkaus nostaa kasvoja esiin ja kehystää kasvot kauniisti.

ENNEN Teijan paksuissa ja luonnollisen värisissä hiuksissa oli hieman harmaata.

JÄLKEEN Uusi väri peitti harmaat ja uudisti koko ilmeen.

Teijan värisävy on tummanvaalea tuhkakulta 7.31

Teijan hiukset ovat todella paksut ja hiuksia on runsaasti. Värjäämiseen tarvittiinkin kaksi väripakkausta, jotta saatiin haluttu tulos. Värjätessä on tärkeää, että värimassaa on riittävästi kaikkialle hiuksiin.

Teijan hiuksissa on syksyn uutuussävy, vaaleanruskea. Väri on hieman vaaleampi kuin ennen, sillä entinen väri näytti hieman kovalta ja himmensi Teijan ihon luonnollisen hehkun. Uusi väri puolestaan nostaa ihon luonnollisen hehkeyden ja silmien tuikkeen esiin.

Hiuksia lyhennettiin ja niitä kevennettiin porrasmaisella ja pyöreälinjaisella leikkauksella. Näin saatiin häivytettyä kasvojen hienoista nelikulmaisuutta.

Molempien kuivahkot ja kiillottomat hiukset saivat upean kiillon pakkauksessa olevalla, värjäyksen jälkeen käytettävällä hoitavalla ja hellävaraisesti hiuspohjan puhdistavalla shampoolla ja keramideja sisältävällä hiusnaamiolla. Ne ovat tärkeä osa hiusten kotivärjäyksen viimeistelyä, jotta väri pysyy kiiltävänä pitkään.

Valitse värisävy oikein

  • Etsi sopivin sävy myymälöissä olevien värikarttojen avulla. Pahvipakkauksen hiuskuvan väri on vain suuntaa-antava. Voit inspiroitua hiusväreistä käyttämällä L’Oréal Paris -verkkosivuilla olevaa ”Kokeile livenä” – toimintoa, jolla näet puhelimesi avulla valokuvassasi eri Excellence-sävyjä omissa hiuksissasi.
  • Vertaa väriä kasvojen ihon sävyyn. Hiusten ja ihon väriero ei saa olla liian suuri. Liian tumma saa ihon näyttämään kalpealta ja vanhemmalta. Liian vaalea saattaa korostaa ihon värieroja.
  • Luonnollisin väri on 1-2 astetta omaa hiusväriä vaaleampi tai tummempi.
  • Sävyt 6.0, 7.0 ja 8.0 ovat useimmiten lähellä suomalaisen hiuksen omaa väriä. Ne ovat suosittuja vaihtoehtoja, jos haluat peittää harmaat ja saada luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Katso täältä, miten Eva Longoria värjää hiukset Excellence-värillä 

 


Osallistu tuotepaketin arvontaan!

Osallistu L’Oréal Paris -tuotepaketin arvontaan, 5 kpl (arvo á 50 e). Arvontaan voi osallistua 8.11.2020 asti. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta (katso erityisesti kohta 16.).

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osta  L’Oréal Paris Excellence -kestoväri tästä!

X