Mainos: Schwarzkopf Gliss
mainos | Schwarzkopf Gliss

Vaali hiusväriä oikeilla hoitotuotteilla – näin Aneten upeat hiukset saivat suojaa ja volyymia

Teksti: Schwarzkopf Gliss

Upea hiusväri valuu kirjaimellisesti hukkaan, ellei siitä pidä huolta. Anette Puontin upeat punaiset kutrit saivat Schwarzkopfin järjestämässä hiusten hemmottelupäivässä suojaa ja volyymia. Osallistu arvontaan jutun lopussa ja voita itsellesi Gliss -hiustuotepaketti!

Schwarzkopf järjesti kolmelle Annan lukijalle hiusten hemmottelupäivän, johon kuului hiusten pesu ja tehohoito Schwarzkopf Gliss -tuotteilla. Yksi muuttumisleikkiin osallistuneista oli helsinkiläinen Anette Puonti, 22, jonka hiuksia hellittiin Color Protect & Shine -sarjan tuotteilla.

Aneten hiukset ovat huomiota herättävät: lapojen alle ulottuvat kutrit on värjätty kolmella eri punaisen sävyllä. Anette käy kerran vuodessa kampaajalla, minkä jälkeen hän sävyttää hiuksia itse kotona.

– Viime kerralla kampaaja toi hiuksiin syvyyttä raidoilla, Anette kertoo.

Aneten hiuslaatu on suomalaiseen tapaan melko ohut sekä helposti takkuuntuva ja sähköistyvä. Hän haluaa pitää hiustenhoidon melko simppelinä.

Anette pesee hiukset värjätyille hiuksille tarkoitetuilla shampoolla ja hoitoaineella kahdesti viikossa ja käyttää latvoihin pesun jälkeen hiusöljyä. Hän ei käytä muotoilutuotteita, paitsi kuivashampoota pidentääkseen pesuväliä.

– Hiukseni rasvoittuvat todella nopeasti. Kuivashampoo on paras kaverini, sillä liiallinen pesu kuluttaa hiusväriä. Yritän pestä hiuksia mahdollisimman vähän. Ilman kuivashampoota hiukseni näyttävät kuitenkin helposti likaiselta pörröpallolta, Anette nauraa.

Vaihda kuvaa vetämällä keskeltä ja katso, miltä Anette näytti ennen ja jälkeen hiusten pesua ja tehohoitoa Gliss-tuotteilla.

Pehmeyttä ja keveyttä hoitotuotteista

Muita muotoilutuotteita Anette ei koe kaipaavansa, sillä hän pitää tukkaansa useimmiten korkealla poninhännällä tai suorana auki.

– En omista edes hiustenkuivaajaa. Jos joskus laittaudun kunnolla, saatan lainata fööniä kaverilta.

Koska hiusten laittaminen ei kuulu Aneten päivittäisiin kauneusrutiineihin, toi Schwarzkopfin hemmottelupäivä paitsi mukavaa vaihtelua myös uutta tyyliä hiuksiin, vaikka väri- tai mallimuutoksia ei tehtykään.

– Hiukset pestiin kunnolla ja kuivattiin, mikä sai tukan näyttämään tuuhealta. Hoito teki hiuksista todella pehmeät ja kevyet.

Anette sai hemmottelupäivässä käytetyt tuotteet mukaansa kotiin ja kokee, että niistä on ollut hyötyä hiusvärin pysyvyyteen.

– Olen alkanut käyttää enemmän myös hiusnaamiota. Tulee tosi hyvä lopputulos.

Aneten hiuksissa käytettiin hemmottelupäivässä myös Schwarzkopf Gliss Total Repair -hoitosuihketta.

– Pidin hoitosuihkeen tuoksusta. Se pitää hiukset selvänä pidempään. Hiukseni menevät normaalisti heti takkuun ja niitä pitäisi olla koko ajan selvittämässä.

Värjätyt hiukset kaipaavat suojaa

Schwarzkopfin Trade Brand Manager Mari Kuitunen kertoo, että Schwarzkopf Gliss Color Protect & Shine on täydellinen hiustenhoitosarja Aneten ihanan värikkäiden hiusten tarpeisiin. Värjätyt hiukset kaipaavat nimittäin erityisiä hoitotuotteita vahvistamaan hiuksen rakennetta ja sulkemaan hiuksen pinnan, jotta väri säilyisi siinä paremmin.

– Sarjan shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan, joka suojaa hiuksia auringolta ja takaa niille intensiivisen kiillon. Väri pysyy tällä yhdistelmällä kauniina pitkään, sillä tuotteet hoitavat hiuksia hellävaraisesti.

Aneten hiukset käsiteltiin lopuksi Color Protect & Shine 2-in-1 -syvähoitonaamiolla.

– Naamio on vegaaninen ja sen proteiinia sekä babassu-pähkinäöljyä sisältävä koostumus lisää värjättyihin hiuksiin kiiltoa ja eloisuutta.

Aneten kanssa hiusten hemmottelupäivään osallistuivat myös Laura ja Saara-Lotta. Lue täältä, miten pitkien hiusten perinteisiin ongelmiin, eli kuiviin latvoihin ja katkeiluun saatiin apua. Saara-Lotan luonnolliset hiukset saivat myös niille parhaiten soveltuvan hoidon – poimi tuote-ja hoitovinkit tästä artikkelista!

Gliss Color Protect & Shine -tuotteet voit klikata ostoskoriisi tämän linkin takaa.

Osallistu hemmottelevan hiustuotepaketin arvontaan!

Kerro, mitkä ovat omat kompastuskivesi hiustenhoidossa ja olet mukana Schwarzkopf Gliss -tuotepaketin arvonnassa (arvo 25 €). Voittaja saa valita itselleen palkinnon haluamastaan tuotesarjasta (Total Repair, Color Protect & Shine tai Supreme Length). Arvomme kaksi voittajaa.

Arvontaan voi osallistua 20.12.2020 asti. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

 

X