Mainos: Schwarzkopf Gliss
mainos | Schwarzkopf Gliss

Kuivat ja katkeilevat latvat ovat pitkähiuksisen haaste – Laura sai apua korjaavista hoitotuotteista

Teksti: Schwarzkopf Gliss

Pitkien hiusten latvat ovat usein kuivat ja katkeilevat, erityisesti jos hiuksia on vaalennettu. Laura Rustholkarhun hiukset tehohoidettiin Schwarzkopfin korjaavalla Gliss Supreme Length -hiustenhoitosarjalla. Lue vinkit ja osallistu hiustuotepaketin arvontaan jutun lopussa!

 

Laura Rustholkarhu, 47, sai pitkiin hiuksiinsa uutta eloa Schwarzkopfin Annan lukijoille järjestämässä hemmottelupäivässä. Muuttumisleikkiin kuului hiusten pesu ja tehohoito Schwarzkopf Gliss Supreme Length -tuotteilla.

– Hiukseni ovat pohjoismaalaisella tavalla lasimaisen ohuet, mutta niitä on paljon. Ne ovat luonnostaan aivan suorat. Olen tyytyväinen hiuksiini, mutta toivon etteivät ne ainakaan ohenisi, Laura kuvailee hiuksiaan.

Vaihda kuvaa vetämällä keskeltä ja katso, miltä Laura näytti ennen ja jälkeen hiusten pesua ja tehohoitoa Gliss-tuotteilla.

Lauran hiuksia raidoitetaan säännöllisesti, joten ilman kosteuttavia tuotteita hiukset kuivuisivat ja katkeilisivat entisestään.

– Panostan hiustenhoitoon enkä suostu käyttämään mitä tahansa tuotteita. Käytän syväpuhdistavaa shampoota, kosteuttavia tuotteita ja naamioita. Hiustuotteilta vaadin erityisesti hoitavuutta ja kosteuttavuutta.

Laura muotoilee hiuksiaan jonkin verran kuumalla, mikä sekin lisää kosteuttavien tuotteiden tarvetta.

– Kuivaan hiukset föönillä ja käytän välillä lämpörullia. Joskus teen kiharat suoristusraudalla. Valikoin muotoilutuotteet tarkkaan, jotta saan kiharakampauksen pysymään lasimaisissa hiuksissa. Se on haaste.

Kirkkautta ja kiiltoa pitkiin hiuksiin

Vaikka hiuksia ei Schwarzkopfin hemmottelupäivässä värjätty tai leikattukaan, tuntui tukka sen jälkeen kuin uudelta.

– Se oli kaikin puolin mahtava päivä, hemmottelua isolla h:lla, Laura kehuu.

Lauran pitkiä hiuksia hoidettiin Schwarzkopf Gliss Supreme Length -hiustenhoitosarjan tuotteilla.

– Tuntuu, että hiukset olisivat vaalentuneetkin pari astetta. Niin kirkkaat ja kiiltävät ne olivat hoidon jälkeen. Lopputulos oli todella hyvä.

Supreme Length

Laura on kokeillut hoitosarjan tuotteita kotona ja tykästynyt Supreme Length -hoitosarjan tuotteiden lisäksi Schwarzkopf Gliss 4-in-1 Moisture -hiusnaamioon, jota voi käyttää neljällä eri tavalla: kevyenä hoitotuotteena ennen pesua, hoitoaineena hiusten selvitykseen, intensiivisesti hoitavana hiusnaamiona shampoopesun jälkeen sekä jätettävänä hoitoaineena hiusten latvoihin.

– Olen käyttänyt sitä kaikilla neljällä tavalla ja tykkään tuotteesta erityisesti naamiona.

Käyttöön jäivät myös Supreme Length -hoitosuihke ja Daily Oil Elixir -hiusöljy, joka on suosittu päivittäistavarakaupoista saatava hoitoöljy.

– Hiusöljy silottaa ja selvittää hyvin helposti takkuuntuvat hiukseni sekä hapsuiset latvat. Se ei kuitenkaan jätä hiuksia yhtään rasvaisen tuntuisiksi, Laura kuvailee.

Supreme Length -sarja antaa suojaa rasittuneille latvoille

Erityisen pitkien hiuksien haasteena ovat usein hyvin rasittuneet, katkeilevat ja haaroittuvat latvat. Schwarzkopfin Trade Brand Manager Mari Kuitunen kertoo, että Schwarzkopf Gliss Supreme Length -hiustenhoitosarja on suunniteltu hoitamaan tätä ongelmaa pitkissä hiuksissa.

– Pioninkukalta tuoksuva shampoo poistaa ylimääräisen öljyn hiuksista ja silottaa niitä. Saman sarjan hoitoaine taas ravitsee pitkiä ja rasittuneita latvoja uudistamalla niitä ja vähentämällä niiden haaroittumista.

Pesun jälkeen hiuksiin suihkutettava Supreme Length -hoitosuihke taas vahvistaa pituuksia entisestään ja korjaa hiusten rakennetta.

– Lopputuloksena on sileät, pehmeät ja helposti kammattavat hiukset, Kuitunen summaa.

Lauran kanssa hemmoteltavina olivat myös Anette ja Saara-Lotta. Voit lukea Aneten värjätyille hiuksille tehdystä hoidosta täältä ja Saara-Lotan käsittelemättömien hiusten hemmottelusta tästä jutusta.

Gliss Supreme Length -tuotteet pitkille hiuksillesi voit ostaa suoraan täältä.

Osallistu hiuksia hellivän tuotepaketin arvontaan!

Kerro meille parhaat hiustenhoitovinkkisi ja olet mukana Schwarzkopf Gliss -tuotepaketin arvonnassa (arvo 25 €). Voittajat saavat valita itselleen palkinnon haluamastaan tuotesarjasta (Total Repair, Color Protect & Shine tai Supreme Length). Arvomme kaksi voittajaa.

Arvontaan voi osallistua 31.1.2021 asti. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!X