Mainos: Schwarzkopf Gliss
mainos | Schwarzkopf Gliss

Saara-Lotan uusi hiustyyli kaipasi kiiltoa – nämä tuotteet tekivät tukalle ihmeitä

Teksti: Schwarzkopf Gliss

Saara-Lotta Hynynen sai Schwarzkopfin järjestämässä hiusten hemmottelupäivässä lisää elinvoimaa uuteen hiustyyliinsä. Tutustu tuotteisiin ja voita ne itsellesi!

Schwarzkopf järjesti kolmelle Annan lukijalle hiusten hemmottelupäivän, johon kuului hiusten pesu sekä tehohoito Schwarzkopf Gliss -tuotteilla. Yksi muuttumisleikkiin osallistuneista oli helsinkiläinen Saara-Lotta Hynynen, 26.

Saara-Lotan hiukset kokivat aiemmin tänä vuonna melkoisen muutoksen, kun koko elämänsä pitkäkutrisena viihtynyt nainen päättikin pitkän miettimisajan jälkeen leikkauttaa hiuksensa long bob -mittaan eli pitkään polkkaan.

Muodonmuutos oli Saara-Lotalle mieluinen, sillä hieman lyhyempiä hiuksia on nyt helpompi hoitaa ja monipuolisempi muotoilla. Hän ei ole koskaan värjännyt luonnollisen ruskeita kutrejaan, joten uusi hiusmalli toi kaivattua vaihtelua tyyliinkin. Saara-Lotan hiusmuotoilurutiiniksi on muodostunut hiusten suoristus tai vaihtoehtoisesti kiharrus.

– Hiukseni ovat pisimmillään ulottuneet lantiolle saakka. Ne tuli usein vain heitettyä ponnarille, mutta nykyisin pidän hiuksia yleensä auki, Saara-Lotta kertoo tottumuksistaan.

Vaihda kuvaa vetämällä keskeltä ja katso, miltä Saara-Lotta näytti ennen ja jälkeen hiusten pesua ja tehohoitoa Gliss-tuotteilla.

Lisää hiusten hemmottelua kotonakin

Saara-Lotan hiukset ovat lyhentämisen jälkeen olleet entistäkin paremmassa kunnossa.

– Hiukseni ovat tosi helppohoitoiset, eivät yhtään kuivat tai karheat.

Schwarzkopfin hemmottelupäivä toi Saara-Lotan mukaan kuitenkin vieläkin lisää kiiltoa ja pehmeyttä hiuksiin. Hänen hiuksissaan käytettiin Schwarzkopf Gliss Total Repair -sarjan tuotteita, jotka sopivat niin normaaleille kuin kuivillekin hiuksille.

– Olen aiemmin hieman vältellyt hiustuotteita ja käyttänyt lähinnä shampoota ja hoitoainetta. Hemmottelupäivässä kuitenkin huomasin, että minulle valitut tuotteet tekivät hiuksista vielä selvästi paremman näköiset.

Saara-Lotta piti erityisesti Total Repair -hoitosuihkeen hiuksiin tuomasta kiillosta ja pehmeydestä sekä 4-in-1 Moisture -hiusnaamion jättämästä raikkaudesta ja tuotteen monipuolisuudesta. Proteiinia ja kookosvoita sisältävää kosteuttavaa naamiota käytettiin nimittäin hemmottelupäivänä pre-shampoona eli kevyenä hoitotuotteena ennen pesua, mutta se toimii myös hoitoaineena hiusten selvitykseen, intensiivisesti hoitavana hiusnaamiona shampoopesun jälkeen sekä jätettävänä hoitoaineena hiusten latvoihin.

– Hemmottelupäivä oli kaikin puolin kiva kokemus! Saimme kaikki tuotteet mukaamme ja päätin ottaa perinteeksi kunnon hiushemmottelun kerran viikossa kotona.

Öljy pelastaa talven kuivattamat hiukset

Schwarzkopfin Trade Brand Manager Mari Kuitunen kertoo, että Saara-Lotan hiuksiin valittiin Total Repair -sarjan tuotteita, sillä ne sopivat ravitsemaan normaaleja, käsittelemättömiä hiuksia.

– Total Repair -sarjan shampoo ja hoitoaine sisältävät keratiini-seerumia, joka korjaa hiusvaurioita ja vahvistaa hiusten rakennetta aina tyvestä asti. Säännöllisellä käytöllä hiusten kulumista saadaan vähennettyä jopa 90 prosenttia, Mari Kuitunen kertoo.

Pesun jälkeen Saaran hiuksiin suihkutettiin vielä saman sarjan hoitosuihketta, joka lisää hiuksiin joustavuutta ja kiiltoa.

– Viimeisin silaus tehtiin Glissin Daily Oil Elixir -hoitoöljyllä, joka on suosittu päivittäistavarakaupoista saatava hoitoöljy. Öljy lisää kiiltoa ja auttaa suojaamaan hiuksia kylmältä säältä. Se on siis ehdoton go to -tuote kylmillä ilmoilla!

Hemmottelupäivään osallistuivat myös Anette sekä Laura, joiden värjätyt ja pitkät hiukset kaipasivat erityistä huomiota.
Lue Aneten saamista värjättyjen hiusten hoitovinkeistä täältä.
Pitkähiuksisen Lauran vaalennetut hiukset saivat myös omanlaisensa hoidon – poimi hoito- ja tuotevinkit tästä artikkelista!

Gliss Total Repair -tuotteet voit klikata ostoskoriisi täältä.

 

 

Osallistu ihanan hiustuotepaketin arvontaan!

Kerro, millaista hoitoa sinun hiuksesi tarvitsevat ja olet mukana Schwarzkopf Gliss -tuotepaketin arvonnassa (arvo 25 €). Voittaja saa valita itselleen palkinnon haluamastaan tuotesarjasta (Total Repair, Color Protect & Shine tai Supreme Length).  Arvomme kaksi voittajaa.

Arvontaan voi osallistua 10.1.2021 asti. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X