Mainos: HONOR
mainos | HONOR

Tiia Koivusalo kertoo seuraajilleen aikuisen naisen haasteista – puhelin on vaikuttajan tärkein työkalu

Teksti: HONOR

Elämänmakuisista somesisällöistään tunnettu vaikuttaja Tiia Koivusalo ylistää HONOR 70 -puhelimen valokuvausominaisuuksia.

Vaikuttaja Tiia Koivusalon aamu alkaa kahvikupillisella kuin kenen tahansa muunkin suomalaisen – mutta tavallisesta tallaajasta poiketen Koivusalo kuvaa jokaisen aamukahvihetkensä someen.

– Perustin tätä varten aikoinaan Instagram-tilin enkä vain ole lopettanut sitä tapaa, bloggaajana vaikuttajan uransa liki yhdeksän vuotta sitten aloittanut Koivusalo kertoo.

Koivusalon aamukahvihetki tuo iloa tuhansien ihmisten päivään. Hänellä on Instagramissa yli kymmenen tuhatta seuraajaa. Ainutlaatuisen kahvihetkestä tekee se, että Koivusalo juo sumppinsa yleensä keräilemistään Disney-aiheisista mukeista.

–  Keräily alkoi, kun olin kolmikymppisenä Venetsiassa ja ostin ensimmäisen Disney-mukin. Nuoruus oli takana ja pystyin jälleen palaamaan lapsen leikkimielisyyteen, jota usein häivytetään aikuisena.

Tiian Disney-mukit näkyvät hänen blogissaan sekä Instagram-tilillään, jonka löydät käyttäjänimellä @koivusalo. Kuva on otettu Honor 70 -puhelimella.

Mukien merkitys on vuosien myötä kasvanut. Koivusalojen uusperheeseen kuuluu yhteensä neljä lasta, joista kolme on jo aikuisia. Lapset ja heidän kaverinsa ovat vuosien varrella juoneet hauskoista mukeista.

– Rakastan värejä ja persoonallisia sisustuselementtejä ja Disney-mukeilla viestitän, että teen mitä teen ja tykkään mistä tykkään. Pyrin somessa olemaan aito itseni ja kapinoin omaa häpeääni vastaan.

Koivusalo uskoo, että juuri avoimuus ja omana itsenä esiintyminen ovat avainelementit siihen, että lukijat ja seuraajat löytävät hänen sisällöistään samaistumispintaa. Hän on käsitellyt somekanavissaan avoimesti arkojakin aiheita kuten masennusta, ahdistusta, vaihdevuosia, huijarisyndroomaa, ylipainoa ja ikäsyrjintää. Vakavien aiheiden vastapainoksi hän uskaltaa myös nauraa itselleen ja esitellä keräilyharrastustaan.

– Teen paljon näkymätöntä työtä vaikuttajana, kun keskustelen yksityisviestein monien samojen haasteiden kanssa painivien ihmisten kanssa ja saan samalla heiltä tukea. Pyrin näyttämään, että ihminen voi olla rohkeasti monia asioita samaan aikaan. Teen omaa juttuani miellyttämättä muita.

Puhelimesta on muodostunut tärkeä työkalu, kun vaikuttajan arki täyttyy keskusteluista seuraajien kanssa eri somealustoilla. Kuva on otettu Honor 70 -puhelimen etukameralla.

Kännykkäkamera kaikilla herkuilla

Kännykkä kulkee vaikuttajan mukana arjessa ja työtilaisuuksissa, ja se on somemaailmassa operoivan tärkein työkalu. Vaikuttaja vaatii puhelimeltaan erityisesti erinomaisia valokuvausominaisuuksia.

Tiia Koivusalo ihastui ensikokeilulla uuteen HONOR 70 -puhelimeen.

– Sen kamera on älyttömän hyvä, siinä on kaikki herkut. Olin suorastaan ällistynyt siitä. Kuva on tarkka, ja siinä on eläväiset värit. Kamera tekee kirkasta ja puhdasta jälkeä myös hämärässä.

Sen kamera on älyttömän hyvä, siinä on kaikki herkut.

Koivusalo kehuu myös HONOR 70:n kohdennustilaominaisuutta, jonka avulla käyttäjä voi kuvata samaan aikaan ryhmävideota ja muotokuvavideota, joka korostaa kuvassa vain tiettyä valittua henkilöä.

– Kuvasin puhelimen lanseeraustilaisuudessa samaan aikaan tilaisuudessa esiintynyttä laulajaa ja meitä joraamassa musiikin tahtiin.

Ylistystä saa myös sievä ulkomuoto sekä silmäystävällinen mutta tarkka näyttö. Puhelimen visuaalisuudessa yhdistyvät valot, varjot ja geometriset muodot.

– Puhelin on kaunis, tyylikäs ja kevyt – se näyttää kalliimmalta kuin onkaan. Siitä saa myös hyvän tartuntaotteen eikä puhelin lentele kädestä. Rakastan myös puhelimen kaarevia reunoja ja sitä kuinka näytön kuvat soljuvat sulavalinjaisesti sivuille. Puhelimen suunnitteluun on selvästi todella panostettu, Koivusalo arvioi.

Tiia ikuisti Isaac Senen esiintymässä Honor 70 -puhelimen lanseeraustilaisuudessa.

Koivusalo arvelee, että tavallinen kuluttaja arvostaa erityisesti kirkasta näyttöä, hyvää kameraa ja äänenlaatua sekä kestävää akkua ja nopeaa latausta.

– HONOR 70-puhelimessa on kaikki nämä ominaisuudet. Lataus on ällistyttävän nopea. Veikkaan, että keskihintaisen puhelimen ostavat ihmiset rakastuvat siihen! HONOR 70 on markkinoiden paras puhelin hintaluokassaan, Tiia Koivusalo uskoo.

HONOR 70 on kerännyt ihastusta myös muualla: puhelin palkittiin Saksassa arvostetulla EISA-palkinnolla kategoriassa ”Best buy smartphone 2022-2023”. Palkintoraadin perusteluissa huomioitiin Tiiankin mainitsema, premium-älypuhelinmarkkinassa harvinainen erityisen hyvä hinta-laatu-suhde. HONOR 70 maksaa väristä ja tallennustilasta riippuen 549 tai 599 euroa.

X