Mainos: L’oréal Paris
mainos | L’oréal Paris

Tuo persoonasi esiin silmämeikillä – inspiroidu Sofia Ruudun tyyleistä

Teksti: L’oréal Paris

Millainen persoona katsoo sinun peilistäsi? Ihana, uniikki sinä! Kuvasta omaa ainutlaatuisuuttasi silmämeikillä. L’Oréal Parisin brändilähettiläs Sofia Ruutu valitsi kolme itseään kuvastavaa piirrettä ja loi niitä ilmentävät upeat silmämeikit. Inspiroidu tyyleistä ja loihdi oma lookisi.

Miltä rohkeus näyttää? Tai millainen tyyli kuvastaisi herkkyyttä? L’Oréal Paris haluaa rohkaista kaikkia naisia löytämään oman ainutlaatuisuutensa ja tuomaan sen esiin omalla meikkityylillään. Malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sofia Ruutu näyttää, miten itseä kuvastavat tyylit luodaan.

1. Utuinen look kuvastaa koskemattomuutta

Sofian tämän vuoden teemana on koskemattomuus, joten se valikoitui luontevasti myös yhdeksi silmämeikki-lookiksi. Sofia liittää koskemattomuuden rajojen vetämiseen, jota hän on tietoisesti opetellut jo pitkään.

– Rajojen vetäminen on tuonut elämääni valtavasti onnea, itsekunnioitusta ja turvaa, Sofia sanoo.

Sofia on oppinut tunnistamaan omat voimavaransa, ja mitä milloinkin kaipaa elämäänsä. Aina ei tarvitse kantaa muiden ihmisten huolia ja olla olemassa muita varten, vaan välillä on tärkeää keskittyä varjelemaan omaa rauhaa ja onnellisuutta.

– Koskemattomuutta ilmentävä look on näistä kolmesta tyylistä suosikkini, koska aihe on minulle juuri nyt niin tärkeä. Nautin myös utuisesta smokey eye -meikistä, joten lookin tekemiseen kannattaa nähdä sen vaatima vaiva.

2. Intensiivinen katse kertoo vahvuudesta

Sofia Ruudulle vahvuus tarkoittaa sitä, että hän uskaltaa olla aina oma itsensä – myös heikkoina hetkinä ja tilanteissa, jolloin hän ei koe sopivansa muiden joukkoon.

– Olen iän myötä oppinut, että vahvuutta on myös se, että uskallan olla haavoittuvainen ja näyttää myös niitä puoliani, joita ei katsota stereotyyppisellä tavalla vahvuudeksi, Sofia kuvaa.

3. Luonnollinen look antaa sisäisen minäsi hehkua

Sofia työskentelee mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana ja on altis vertailulle. Sofia on kuitenkin kääntänyt asian toisinpäin: sen sijaan että hän vertaisi itseään muihin, hän vertaa eilistä itseään tämän päivän minäänsä.

– Vain minä tunnen oman matkani, menneisyyteni, kuka olen tänään ja sen, mitä tavoittelen tulevaisuudessa. Vain minulla on valta luoda elämästäni omannäköistäni, Sofia ajattelee.

Hän toivoo, että jokainen nainen voisi tuntea itsensä tärkeäksi, nähdyksi ja arvokkaaksi juuri sellaisena kuin on.

Katso Sofian haastattelu alla olevalta videolta:

X