Friggs

Friggs-arvonnan säännöt

Kilpailun järjestää Midsona/Friggs ja Ruoka.fi
Teksti: Friggs ja Ruoka.fi

Kilpailun voimassaoloaika

Parhaan Friggs-välipalan äänestys on käynnissä 10.2. – 2.3.2016. Äänestykseen tulee osallistua Ruoka.fi:n sivuilla.

Palkinnot

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme 100 euron lahjakorttia Decanterin myymälään sekä vuoden riisikakut.

Yli sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.

Arvonnan voittajat julkaistaan 4.3.2016 Ruoka.fi:n sivuilla.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla.  Yritykset ja yhdistykset eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

X