Glitz & Glam

Lush Charity Pot - hyväntekeväisyyttä pienessä purkissa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lupasin kertoa mitä muuta ostin Lushin myymälässä käydessä. Kassalla ystävällinen myyjä esitteli minulle Charity Pot -hyväntekeväisyysnäytepurkit.

Lush on keksinyt niin mainion idean, että minun oli aivan pakko jakaa tämä hyvä eteenpäin aivan omassa postauksessaan.

Lush on tunnettu ”vihreydestään”, tuoreudestaan ja eettisyydestään. Lush taistelee omalla tavallaan eläinkokeita vastaan. Lushin sivuilta voitte käydä lukemassa mitä se käytännössä tarkoittaa? Lush ei osta raaka-aineitaan toimittajilta, jotka käyttävät eläinkokeita. Lushin sivuilla myös kerrotaan siitä, miksi Lush ei kuitenkaan löydy Animalian listalta? TÄSTÄ tekstiin.

Charity Pot on näytekokoinen purkki käsi- ja vartalovoidetta. Hintaa purkilla on 2,00 euroa. Verojen jälkeen kaikki menee hyväntekeväisyyteen. Lushin myyjä kertoi laskeneensa, että kahdesta eurosta noin 1,50 euroa menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Jokainen maa saa itse valita oman kohteensa, jonne haluaa tuoton antaa. Yleensä kohde on sellainen, joka ei saa valtion tukea, vaan perustuu vain yritysten ja yksityisten henkilöiden lahjoituksiin. Suomen Lush on valinnut kohteekseen Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen. MAHTAVAA!!!

Joten… kun käytte Lushin myymälässä ostoksilla, niin osta kassalta vielä purkki tai pari Charity Pot -voiteita. Ne on käteviä käsilaukkuun mukaan ja tyhjän purkin voit täyttää uudelleen lempivoiteellasi, huulipunalla tai hiusvahalla. Ihan millä vain, jonka haluat laittaa pieneen purkkiin ja kuljettaa käsilaukussasi mukana. Samalla olet antanut pienen lahjoituksen hyvään ja se ei tunnu sinun rahapussissasi pahalta.

Hienoa Lush! Tämä on hieno kädenojennus yritykseltä ja samalla jokainen kuluttaja voi ostaa itselleen, mutta samalla antaa lahjoituksen. Eläinsuojeluyhdistykset tarvitsevat kipeästi apua, sillä valtio ei rahoita näitä järjestöjä. Kunnat ovat saattaneet antaa eläinsuojeluyhdistyksille pienen summan, mutta näinä aikoina, kun kunnat ovat ahdingossa, niin tuskin antavat enää sitäkään vähää. Kaikkialla tehdään rajuja leikkauksia. Yritykset vähentävät menojaan, joten eläinsuojeluyhdistykset ovat ahdingossa. Samaa aikaan ihmiset muuttuvat entistä välinpitämättömiksi eläimiä kohtaan. Ne jotka välittävät, niin auttakaa! Rahalla voitte auttaa kaikista parhaiten, sillä eläinten ruoalla ei makseta lääkärikuluja ja lämmityksiä eläintalon eläimille talvipakkasilla.

Ostakaa kaikki Suomen Charity Potit! 🙂

EDIT. Sattumalta löysinkin Lushin verkkokaupasta näitä Charity Pot -voiteita! Eli näitä voikin tilata netitse. Olen kieltämättä todella yllättynyt, sillä kuvittelin näiden olevan liikkeessä myynnissä. Tai sitten ne on lisätty vasta sinne, koska en tosiaan niitä löytänyt silloin, kun tätä postausta kirjoitin. No joka tapauksessa, voittekin ostaa voidetta, vaikka ette Helsingissä liikkuisikaan. 🙂 TÄSTÄ suoraan Charity Pot -voiteeseen. Löysin sieltä tiedon, että saaduilla tuotoilla rahoitetaan SEY:n lisäksi metsien suojelua.

Ylihuomisessa postauksessa kerron tämän idealistisen bloggaajan ideasta ja tulen tarvitsemaan kaikkien apua viedäkseni ajatustani eteenpäin. Minulla on taas joku maailmanparannus vaihe päällä.

X