Glitz & Glam

”Ysärihuulet” Chanelilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Viime postauksessa minulla oli ”ysärihenkinen” meikki, jossa rusehtava huulimeikki. Lupasin esitellä seuraavassa postauksessa huulimeikissä käytetyt tuotteet.

Ostin elämäni ensimmäisen Chanelin huulipunan ja siihen sitten samalla rajauskynän. Olin Helsingissä ja Piece of Panda -blogin Pandan kanssa käväisimme Stockmannilla. Muistin, että olen halunnut ostaa jonkun todella nätin ruskean huulipunan, kun sellaista en omista, vaikka muuten huulipunia löytyy pilvin pimein. Päätin katsastaa Chanelin tarjonnan, koska en omistanut ko. merkiltä huulimeikkejä ja halusin testata, että ovatko hintansa väärtejä?

Ihastuin, ei vaan rakastuin ensisilmäyksellä sävyyn Ambiguê. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour -huulipunat ovat Limited Edition, eli näitä on valmistettu rajallinen määrä.

Rajauskynäksi minusta osuvin oli sävy Amarante. Myös Chanel Le Crayon Lèvres -rajauskynät ovat Limited Edition.

Tyylikäs hylsy tässä Chanelin punassa.

En varmasti ole ainut, joka on joskus pyöritellyt käsissään Chanelin huulipunahylsyä ja ihmetellyt, että miten se avataan? En muista kenen Chanel-punaa ihastelin, mutta avausmekanismia en heti tuolloin älynnyt.

Hylsyssä on sellainen hienous, että logon kohdalta vain painetaan, jolloin hylsy pomppaa ylös korkista.

Vedetään vain hylsy ulos korkista.

Chanelin huulipunahylsy on ennen kaikkea tyylikäs ja käytännöllinen. Korkki ei ihan helposti aukea käsilaukussa ja muutenkin huulipuna on hyvässä suojassa painavan ja massiivisen korkin suojissa.

Le Crayon Lèvres -rajauskynän mukana tulee teroitin.

Terottimia aina tarvitsee, sillä niitä katoaa mystisesti.

Kynän toisessa päässä on huulisivellin. Ei mitenkään erityisen hyvä, mutta toimiva omassa tehtävässään. Koin tämän rajauskynäpaketin hyväksi, sillä mukana tulee teroitin ja rajauskynän päässä kulkee mukana sivellin. Käytännöllistä käsilaukussa kuljettessa.

Rajauskynä on pehmeä ja todella pigmenttinen. Sävy on syvä, munakoisomainen sävyltään. Kuvassa olen värittänyt kynällä ja toinen ohut viiva on kevyesti piirretty. Omalla käyttötekniikalla voi säädellä rajauksen intensiivisyyttä ja Chanelin rajauskynä toimii siinä hyvin.

Ambiguê on koostumukseltaan aavistuksen kuivahko, eli kyseessä ei ole erityisen liukas ja geelimäisen koostumus. Ambiguê on kuitenkin pehmeä ja kosteuttavan tuntuinen huulilla.

Puna on puolikiiltävä. Ambiguê kestää ihan suht hyvin huulilla, mutta ei omaa mattapunan kestoa.

Sävy on pehmeä, hieman luumuinen ruskea. Ambiguêssa on kauniita ja jännittävän efektin antavia kimalteita, jotka säihkyvät siniviolettisina ja pinkkimäisinä.

Upea ja erikoinen efekti rusehtavassa huulipunassa. Kylmänsävyiset kimalteet tekevät punasta viileämmän sävyltään.

Rajauskynä sävyssä Amarante luo huulimeikkiin lisää violettista ilmettä. Amarante kestää huulilla erinomaisesti.

Jostain käsittämättömästä syystä rusehtava huulimeikki toimii sittenkin minulla. Olisiko seuraavaksi kokeiltava tummempaa ja punertavampaa ruskeaa? 
Kuten arvata saattaa, niin Chanelista saa maksaa itsensä lähes kipeäksi. Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour -huulipunat maksavat siinä 40 euroa ja Le Crayon Lèvres -rajauskynät noin 28 euroa. Harvoin koen tälläisiä ihan oikeasti hintansa väärteiksi, mutta nyt sävy huulipunassa on niin kaunis ja minulle jopa sopiva, että puna oli sen arvoinen. Rajauskynässä sen pehmeys, kesto, pigmenttisyys ja sivellin toisessa päässä on minusta myös sen arvoista.
Valitettavasti en tässä keksi halvempaa versiota, jossa olisi yhtä kaunis sävy. Syy on se, että en ole vuosiin katsellut ruskeita huulipunia. Beigeä on tullut ostettua, mutta ei ruskeaa.

Innostuitteko ruskeista huulista? Vai onko ne edelleen ehdoton no?

X