Glitz & Glam

Essie Luxeffects

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nämä ihanuudet ovat näkyneet jo monessa blogissa, mutta minäkin tahdon esitellä. Jaksatteko vielä yhden Luxeffects -postauksen?

Luxeffects -kokoelman idea on olla se kirsikka kakun päällä, eli koristaa tavallinen lakkaus upeammaksi. Kuten on jo monesti tullut mainittua, niin en vain yksinkertaisesti enää nykyään jaksa ja ehdi tekemään suuria kynsikoristeluja. Uhoan itselleni päivällä, että tänään on kynsien lakkaus ja meinaan tehdä jotain koristeluja. Noh, saan lapset nukkumaan ja alkaa se ”oma-aika”, niin olenkin aivan rättipoikkiväsynyt ja nappaan vain jonkun kynsilakan. Siksi tälläiset lakkauksen päälle käytettävät koristelakat ovat onnen omiaan väsyneelle ja kiireiselle äidille! Mutta miksi ei muillekin? Minulle kauniit päällyslakat ovat pelastus!

Kokoelma sisältää viisi upeaa lakkaa, mutta minä sain L’Oréalilta neljä. Kuvissa näkyy esitteessä näkyvä kultainen As Gold as it Gets, joka minulta puuttuu. Suomessa tosiaan kokoelma käsittää vain viisi lakkaa, mutta esim. Yhdysvalloissa on kokoelma suurempi. Suomen markkinoilta puuttuu kaksi lakkaa, Jazzy Jubilant ja Sparkle on Top… tai oikeastaan ne löytyy kyllä eri maahantuojan tuomana.

Essieltä löytyy ehdotukset yhdistellä pohjalakka ja päällyslakka. Hauska idea julkaista kokoelma päällyslakoista ja antaa ehdotuksia toimivista yhdistelmistä, mutta ainahan sitä voi olla luova ja rohkea kokeilemalla omia ideoita.

Minulta ei valitettavasti löydy tuota Eternal Optimist -lakkaa, mutta käytin korvaajaa.

Halusin vaaleanpunaisen lakkauksen.

Minulta löytyy Muchi Muchi, joten päätin yhdistää sen A Cut Aboven kanssa.

Ihan ensiksi pahoittelen, että olen joutunut kuvaamaan salamavalon kanssa nämä kynnet. Tämä pimeä vuodenaika ja näiden kynsien aikaan olin joka päivä valosan ajan töissä. Oli pakko lopulta ottaa kuvat salamavalon kanssa töiden jälkeen.

Muchi Muchi on oikeastaan ”ranskis-lakka”, eli se peittää heikosti, mutta on upea ranskalaisissa manikyyreissä. Lakkasin kolme kerrosta Muchi Muchilla. Läpikuultavat kärjet peitin A Cut Abovella ja yritin kikkailla ”valuvaa” efektiä liu’uttamalla glitteriä ylemmäs toiselta puolelta kynttä.

Peukalot ja nimettömät lakkasin koko kynnen matkalta.

Nämä ovat kauniit. A Cut Above on uskomattoman kimaltava. Kuin pieniä peilin palasia kynsillä. Ihana! Eri kokoisia glittereitä on runsaasti, joten lakkauksen koristelu on helppoa ja nopeaa. Minua harmittaa todella paljon, kun en saa vangittua glittereiden näyttävyyttä kuviin.

On varmasti sanomattakin selvää, että glittereitä ei ole helppo poistaa. Onneksi tämä lakkaus kesti moitteettomana hieman yli viikon, kunnes alkoi kärjiltä lohkeilemaan ja oli aika vaihtaa lakkausta.

Essie antaa yhdistelmä ehdotukseksi A-list + As Gold as it Gets. Koska itselläni ei ole tuota kokoelman hittilakkaa As Gold as it Gets, niin päätin kokeilla yhdistelmää A-list + Pure Pearlfection.

A-list on minun lempparini punaisista creme-lakoista, kuten kuvasta näkyykin, että pinta on laskeutunut melkoisesti. Oikeastaan voisi sanoa, että A-list on puolivälissä.

Hieman mietin aluksi, että kuinkahan tämä yhdistelmä toimii, sillä Pure Pearlfection on hyvin kylmä hohteeltaan. Oikeastaan aika kiva yhdistelmä tämäkin. Ei ehkä niin tyypillinen hohde punaisen kynsilakan kanssa ja se tässä ehkä hieman kiehtookin. Olen googlettamalla katsonut kuvia ja ihastellut miten upealta Pure Pearlfection näyttääkään sinisien ja hyvin tummien lakkauksien päällä.

A-list on unelma punainen creme-lakka. Levittyy kauniisti, peittää lakkaustavasta riippuen 2-3 kerroksella ja kuivuu nopeasti. Kestävyys on myös taattua Essien laatua.

Pure Pearlfection antaa jo yhdellä kerroksella tälläisen hohteen kynsille. Minusta aika kiva jouluinen lakkaus, missä punaiset kynnet ovat saaneet huurremaisen kuorrutteen.

Olisin halunnut esitellä kokoelman muitakin päällyslakkoja, mutta en millään ehtinyt käyttämään niitä. Päätin postata näistä vielä, kun Luxeffects -lakkoja löytyy kaupoista. Kyseessä on hyvin lyhyen ajan myynnissä oleva kokoelma, joten oli vähän kiirehdittävä. Hassua olisi esitellä näitä enää sitten, kun niitä ei mistään meinaa enää löytää. Myöhemmin varmasti sävyt Set in Stones ja A Stoke of Brilliance tulevat näkymään, mutta niiden testailut jätin myöhemmälle, koska ovat muuten samanlaisia, kuin A Cut Above, mutta vain eri värisiä.

Essien Luxeffects -lakkoja myydään ainakin Sokoksilla, Anttiloissa, Kickseissä ja Stockmanneilla. Myydäänkö muuallakin? Onko Citymarketeissakin nykyään?

Hei, se olisi enää  3 yötä jouluun! Minulla alkaa olla joulun valmistelut tehty. Nämä viimeiset päivät saa ottaa jo rennosti. Ajattelin, että postaisin ihan normaalisti joulunakin. Joten jos jouluna on ylimääräistä aikaa, niin täältä löytyy luettavaa.

Kiireetöntä ja stressitöntä joulun odotusta kaikille!

A-list ja Luxeffects -lakat on saatu L’Oréalilta (A-list joulukuussa 2011 ja Luxeffects tänä vuonna).

X