Glitz & Glam

Tammikuun LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jaahans, se olisi aika tehdä katselmus vuoden ensimmäiseen LivBoxiin, joka tupsahti eilen postilaatikkoon. Olin todella iloinen, että sain boxini ajoissa, enkä tällä kertaa ehtinyt spoilata itseäni. Wuhuu!

Posti tuli ajoissa ja heti riensin kuvaamaan boxin sisältöä, mutta eilinen oli aivan järjettömän pimeä päivä. Huhhuijaa! Tulisi jo sitä lunta, että vähän olisi valoisampaa. Kiitos kuitenkin uuden kameran ja kiinteän polttovälin putken, sain yllättävän hyviä kuvia, vaikka klo 13.15-13.30 oli jo älyttömän pimeää. Kuvankäsittelyllä tarvitsi lisätä vain vähän kirkkautta lisää.

Värimaailma oli ihastuttava pastellisininen. Tammikuun talveenhan tuo väri viittaa, mutta kiitos tämän kummallisen talven, täällä Kouvolassa on samanlainen sää, kuin vappuna tai juhannuksena. 

Innoissani katselin boxin sisältöä, sillä tuotteita oli monta. Teema ei minulle oikein selvinnyt… ehkä sellaista ei ollut tässä kuussa. 

Être Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads 20,00 € / 7 kpl

Aloe Veraa ja kollageenia sisältävä tehohoitolappu silmänympäryksille. Sen luvataan virkistävän, poistavan turvotusta ja silottavan silmänympärysihoa välittömästi. Laput asetellaan silmänympäryksille ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen laput poistetaan ja iholle jäänyt tehoaine taputellaan ihoon kevyesti.

Tämä vaikuttaa kiintoisalta! Ainut vaan, että jäin miettimään, että onko tarkoitus, että lappuja käytetään yksi per silmä vai jaetaanko se kahtia? Boxista saadussa näytteessä on yksi lappu ja tietojen mukaan täysikokoisessa pakkauksessa olisi seitsemän lappua. Yleisesti ihmisillä on kaksi silmää… Hmm… ilmeisesti lapun voi jakaa kahtia, eli yksi lappu molemmille silmille. Vai onkohan lappu niin suuri, että se riittää molemmille silmille? Sehän selviää, kun testaan tuotetta. Nyt vielä en sitä ole testannut. Mielenkiinnolla odotan testaamista.

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Stick 6,95 € / 3,25 g

Helmiäismäinen voidemainenluomiväri kynän muodossa. Minä sain sävyn 006 Paranoid Purple, eli tummanvioletin. Tämä ei ehkä tule olemaan lempparituotteitani, sillä en yksinkertaisesti ole päässyt sinuiksi tälläisien luomivärien kanssa. Voihan se olla, että tämä Rimmelin kynä tekee poikkeuksen. Mutta makeet rajaukset tällä varmasti saa, kun käyttää viistopäistä sivellintä ja kun päälle laittaa vielä jotain upeasti hohtavaa puuterista luomiväriä, niin WOW!

Emmelle Original Pro+ -hammastahna 6,95 € / 75 ml

Valkaiseva, tummentumia hellävaraisesti poistava hammastahna. Lupaa myös suojata suun limakalvoja ja helpottavan kuivan suun oireita.

Hieman hassu ja yllättävä tuote LivBoxista, mutta onhan se hymy yksi tärkeimpiä asioita kauneudessa. Oikeastaan tärkein, näkyi ne hampaat tai ei, mutta hymy on aina kaunista katseltavaa. Kuka ruttuturvasta tykkäisi?

No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very Dry 13,90 € / 50 ml

Kuivan ja erittäin kuivan ihon päivävoide, jolla on suojakerroin 15.

Hmm… testaan, mutta mietin näin ennen testaamista, että onkohan turhankin tuhti voide minulle? Talvella (vaikka juhannuskelit on ollutkin) ihoni on kuivempi ja olenpa huomannut, että kuivammaksi tuntuu vain muuttuvan talvi talvelta. Eli ikää kun tulee lisää, niin kosteutta tarvitsee enemmän.

System 4 Bio Botanical Shampoo 17,90 € / 215 ml

Talineritystä säännöstelevä ja hiuspohjan mikroverenkiertoa vilkastuttava shampoo. Lupaa myös stimuloida hiusten kasvua.

System 4 Bio Botanical Serum 17,90 € / 200 ml

Tehokas seerumi raikastamaan hiuspohjaa ja parantamaan sen mikroverenkiertoa, sekä hiusten kasvua. Hierotaan päivittäin hiuspohjaan, ei huuhdella pois.

Olen pitänyt erittäin paljon System 4:n tuotteista. Juuri eilen laitoin ystävälleni purkkiin Oil Cure Hair Mask -hoitoa kokeiltavaksi, kun hän valitti päänahan kutinaa. Kirjoitinkin vasta System 4:n tuotteista postauksen. Tästä postaukseen, jos olet missannut sen.

Kiinnostaa kokeilla nämäkin System 4:n tuotteet, vaikka en koekaan niiden olevan juuri nyt minulle tarpeellisia. Minulla ei ole hurjaa rasvoittumista ja muutenkin päänahka tuntuu olevan kunnossa, kiitos System 4:n tuotteiden. 

Lumene LAB Age Correcting Korjaava Silmänympärysvoide 24,90 € / 15 ml

Tunturimustikkaa sisältävä silmäympärysvoide auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä, parantaa pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta, parantaa ihon sävyä ja säilyttää ihon kiinteyden.

Jee! Tästä olin eniten innoissani. Olen ollut fanaattinen silmänympärysvoiteiden käyttäjä puolet elämästäni, ah ihanan atooppisen ihottuman vuoksi, joka ilmenee silmänympärysiholla, jos en kosteuta silmänympärysihoa riittävästi.

Lumene LAB on kiinnostanut minua, sillä luotan Lumeneen ihonhoitotuotteissa ja apteekkituotelinja LAB kuulostaakin kiintoisalta uutuudelta.

Tälläisellä boxilla lähti vuosi 2014 käyntiin. Pidin sisällöstä, sillä se sisälsi mielenkiintoisia tuotteita. Voidemainenluomiväri ja silmänympärysvoide olivat boxin täysikokoiset tuotteet ja muut olivat 10-20 ml:n kokoisia näytteitä. Kiinnitin myös huomiota siihen, että boxi sisälsi kahden suomalaisen merkin tuotteita, Lumene ja SIM (System 4) ja lisäksi Emmelle hammastahna on kotimaisen yhtiön valmistuttama.

Mitä piditte tammikuun boxista? Oliko boxi kiva/kiinnostava vai oliko se liian aikuiselle naiselle suunnatun oloinen anti-ageing tuotteineen, hiusten kasvua stimuloivine aineineen ja tummentumia poistavine hammastahnoineen?

X