Glitz & Glam

Clarins: ihonpuhdistustuotteita

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Clarins -viikko jatkuu ja seuraavaksi esittelen muutamia puhdistustuotteita, joita minulla on ollut käytössä.

Clarins on ollut minulle tutumpi ihonhoitotuotteistaan, kuin värikosmetiikastaan. Olen käyttänyt monia Clarinsin ihonhoitotuotteita. Siitä syystä herkästi miellän Clarinsin ihonhoitomerkiksi, vaikka merkillä on paljon ihania värikosmetiikkatuotteita. Clarins on nimenomaan alkanut ihonhoitotuotteista ja tästä syystä brändi onkin siitä tunnetumpi ja hyvin arvostettu. Alkujaan ranskalaisesta hoitolasta levinnyt Clarins on nykyään kansainvälinen brändi, jota myydään yli 150 maassa. Clarins on edelleen perustajasuvun hallussa.

Tämä postaus on vain pintaraapaisu Clarinsin kasvojen puhdistustuotteista, sillä valikoima on todella laaja! Clarinsin puhdistustuotteiden valikoimaan voi tutustua Clarins.com -sivujen kautta. Tässä pintaraapaisussa esiintyy eri tuotelinjoja ja kaikille ihotyypeille löytyy sopivia tuotteita.

Instant Eye Make-Up Remover 

Poistaa tehokkaasti vahvan ja vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Silmämeikinpuhdistaja on koostumukseltaan kaksivaiheinen ja tämän vuoksi ravistettava ennen käyttöä. Sopii herkille silmille. Ravista pulloa kunnolla, jotta nesteet sekoittuvat. Annostele vanulapulle. Pidä vanulappua hetki silmillä ja pyyhi varovaisesti hankaamatta. Huuhtele vedellä.

Hinta: 30,90 € / 125 ml

Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed
”Normaalille/sekaiholle”

Vaahtoava puhdistusvoide, joka puhdistaa meikin kasvoilta tehokkaasti ja hellävaraisesti. Koostumus on paksu ja voidemainen, jonka vuoksi tuote on riittoisa. Annostele pieni määrä kädelle ja vaahdota käsissä ennen kasvoille viemistä. Hiero kasvoja pyörivin liikkein ja huuhtele vedellä.

Kasvoille jää puhdas ja raikas tunne. Puhdistusvoide ei kuivata ja kiristä, mutta jättää kasvoille hieman ”nahkean” tunteen. Koostumukseltaan Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed on todella miellyttävän tuntuinen. Tästä puhdistusvoiteesta miehenikin pitää ja on kehunut voidetta, koska se ei kuivata hänen ihoaan ja huuhtoutuu helposti pois.

Hinta: 26,50 € / 125 ml

Gentle Foaming Cleanser with Tamarind
”Seka-/rasvaiselle iholle”

Kevyesti kuoriva puhdistusvoide päivittäiseen käyttöön. Pienet mikrohelmet kuorivat kevyesti kuollutta ihosolukkoa kasvoilta kirkastaen ihon sävyä ja saaden sen näyttämään kuulaammalta. Annostele pieni määrä kädelle ja vaahdota käsissä ennen kasvoille viemistä. Hiero kasvoja pyörivin liikkein, silmänympärysihoa välttäen. Huuhtele vedellä.

Pidän tämänkin puhdistusvoiteen pehmeästä vaahdosta ja raikkaasta tunteesta puhdistuksen jälkeen. Gentle Foaming Cleanser with Tamarind on aavistuksen ”pesevämpi”, kuin Gentle Foaming Cleanser with Cottonseed.

Hinta: 26,50 € / 125 ml

Daily Energizer Cleansing Gel
”Kaikille ihotyypeille”

Geelimäinen tehopuhdistaja päivittäiseen käyttöön. Daily Energizer on +20 suunnattu tuotelinja. Kaikille ihotyypeille soveltuva hellävarainen ja raikastava puhdistusgeeli. Annostele pieni määrä geeliä kosteille käsille ja hiero käsiä yhteen. Hiero pyörivin liikkein silmänympärysihoa välttäen. Huuhtele vedellä.

Olen geelimäisien puhdistajien ystävä ja pidän erityisen paljon Daily Energizer Cleansing Gel -geelin tuntumasta kasvoilla ja raikkaan puhtaasta lopputuloksesta. Poishuuhtelu vaatii hieman enemmän aikaa, sillä geeli ei huuhtoudu aivan yhtä helposti kasvoilta, kuin kaksi edellistä kasvojen puhdistajaa.

Hinta: 13-15 € / 75 ml

Toning Lotion with Camomile
”Kuiva/normaali iho”

Kamomillaa sisältävä alkoholiton kasvovesi virkistää kuivaa ja normaalia ihoa. Kasvoveden lehmus rauhoittaa ja virkistää ihoa, kamomilla pehmittää ja A-, B- ja E-vitamiinit vahvistavat ihoa. Annostele vanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen, ennen kosteusvoidetta.

Erityisen hyvä kasvovesi talviaikana pintakuivalle iholleni. Ei kuivata, mutta tekee sen viimeisen silauksen kasvojen puhdistuksessa.

Hinta: 25,90 € / 200 ml

Löytyikö teille tuttuja tuotteita tai kenties teidän lemppareita?

X