Glitz & Glam

Maaliskuun 2014 Livbox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille! Eikö ole ihanaa olla nainen? Mietitään esimerkiksi, että me naiset voimme hyvällä omalla tunnolla tilata itsellemme yllätyspaketillisen kosmetiikkaa. Vaikka emme tarvitsisi kaikkia niitä tai emme käyttäisi tuotteita, niin naisina saamme luvan kanssa olla ”hömppiä” ja tilata ”sikaa säkissä” joka kuukausi. Minusta on ihanaa olla nainen ja saan olla juuri niin hömppä, kuin haluan.

Maaliskuun LivBoxit saapuivat eilen ensimmäisille. Minun oli tarkoitus saada tämä poistaus jo eilen ulos, mutta pääsin työstämään tekstiä vasta illalla myöhään. 

Maaliskuun LivBox koostui klassikoista ja uutuuksista. Lisäksi pitkäaikaiset tilaajat saivat vähän ekstraa.

Hihii! Olen ollut LivBoxin tilaaja tammikuusta 2013 lähtien, joten olen pitkäaikainen tilaaja. Tästä syystä LivBox muisti ihastuttavalla Essien kynsilakalla. Minun Essie on Luxeffects -päällyslakkakokoelmasta löytyvä Sparkle on Top. Uijui miten ihana! Hintaa Essien lakoilla on 13-14 euroa.

Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine 3,99 € / 75 ml

Tummentumia poistava ja ehkäisevä hammastahna.

Mieheni kurkki LivBoxini sisältöä, kun avasin pakettia. Hänen kommenttinsa oli hammastahnan nähdessään, että jee, on jotain mitä hänkin voi testata. Tämän kuultuani minusta oli todella kiva, että boxista tuli hammastahnaa.

L’Oréal Paris Elvital Thickness Booster 7,90 € / 30 ml

Ohuille hiuksille suunnattu tuote, joka antaa hiuksille lisää rakennetta ja tuuheutta. Käytetään 1-2 kertaa viikossa shampoo-pesun jälkeen levittämällä tuotetta hiuksiin. Tämän jälkeen hiuksiin levitetään poishuuhdeltava hoitoaine.

Minulla ei ole ohuet hiukset, mutta tuotteena kuulostaa niin kiinnostavalta, että meinaan testata tämän. Upean värinen pakkaus!

Marc Jacobs Daisy EdT 66,10 € / 50 ml

Raikas, säteilevä ja naisellinen kukkaistuoksu. Tuoksussa kerrotaan tuntuvan orvokkia, metsämansikkaa, jasmiinia ja Gardeenian kukkaa. Pohjalla tuoksuu valkoinen puu, myski ja vanilja.

Todella kepeä ja kukkaismainen tuoksu! Suosittelen ehdottomasti heille, jotka etsivät kevyttä ja raikasta kukkatuoksua. Daisy on ehdottomasti sellainen. Itse pidän aika monen tyylisistä tuoksuista. Tämä Marc Jacobsin Daisy on minunkin mieleeni. Ihana kevättuoksu.

Muokkaus: LivBoxin mukana tulleessa kortissa lukee tuoksun esittelyssä EdP, vaikka kyseessä on EdT.

Lumene LAB Age Correcting Korjaava Yövoide 34,90 € / 50 ml

Korjaavan yövoiteen kerrotaan madaltavan jo syntyneitä juonteita ja ehkäisemään niiden syntymistä. Ehkäisee pigmenttimuutoksia ja parantaa ihon sävyä. Tunturimustikka ja Structure Supporter -yhdiste edistää ihon omaa kollageenin muodostumista.

Mielenkiinnolla testaan tämän voiteen, sillä olen pitänyt tammikuun LivBoxista saadusta Lumene LAB -silmänympärysvoiteesta.

Jurlique Rode Body Cream 31,00 € / 150 ml

Jurliquen tuotteet perustuvat luonnollisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Vartalovoiteessa on käytetty ruusua, jojobaa, shea- ja kookosvoita.

Tämä ylellinen brändi on minulle täysin uusi. Voide tuoksui ruusuiselle, joten ruusuntuoksusta pitäville erityinen.

Clinique Colour Surge Butter Shine Lipstick 26,40 € / 4 g

100 % hajusteeton huulipuna, jossa yhdistyy huulipunan hyvät puolet ja huulikiillon kiiltävyys. Huulipuna on allergiatestattu.

Pakko sanoa, että vaikka ihan hirmuisesti arvostan ja pidän Cliniquen ihonhoitotuotteista, niin tämä värikosmetiikka ei minua saa syttymään pakkauksien vuoksi. Muutenkin miellän Cliniquen niin vahvasti ihonhoitotuotteiden kärkeen, että värikosmetiikka ei ole saanut minua innostumaan. Tuleeko teillekin hylsystä mieleen 90-luvun Yves Rocher? Pakkauksella ei olisi merkitystä, jos tuote olisi edullisempi, mutta tällaisilla hinnoilla vaadin pakkauksilta vähän enemmän.

En kuitenkaan valita, sillä ihanaa saada LivBoxista näin hintava tuote, jota en itse ostaisi normaalihintaisena. Tässä LivBoxin idea taas tulee hyvin esiin. Jes!

Minulle huulipunan sävyksi sattui Pink-A-Boo, joka on kullanhohtoinen ja luonnollisen vaaleanpunainen. Varmasti tervettä hehkua ilmeeseen antava sävy.

Maaliskuun boxi sisälsi 3+1 täysikokoista tuotetta ja 3 näytekokoista. Pitkäaikaiset tilaajat saivat yhteensä 7 tuotetta ja uudemmat tilaajat saivat 6 tuotetta. Boxit vaihtelivat hieman, sillä osa sai Louis Widmerin itseruskettavan, Cliniquen huulikynän ja Beyoncé Rise EdP -tuoksunäytteen. Pitkäaikaisilla tilaajilla vaihteli Essien kynsilakkojen sävyt. Ilmeisesti kaikkien kynsilakat olivat samasta kokoelmasta kuitenkin.

Aivan ihana LivBox tässä kuussa! Oli aivan pakko käydä LivBoxin Facebook -sivuilla kiittelemässä boxista. Tuoteskaala oli kynsistä hiuksiin, ihonhoidosta huulimeikkiin ja hajuvedestä hampaiden puhtauteen.

Kaunista naisten päivää kaikille ihanaisille naisille! Mitä muuten piditte tämän kuun LivBoxista?

X