Glitz & Glam

Hiuslakkaa kiharruksiin?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Varmasti aika moni on jo tietoinen, että tietynlaisia hiuslakkoja voidaan käyttää kiharruksien pohjalla. Olen joskus pari vuotta sitten tästä vinkistä kertonut täällä blogissani ja antanut tuotevinkkejä. Ihan kaikkia hiuslakkoja en missään nimessä suosittele käytettäväksi lämpökiharruksien alle.

KMS Californialta ilmestyi vasta tuote, joka on tarkoitettu nimenomaan kiharruksien ja suoristuksien pohjalle, mutta myös hiuskiinteeksi, eli hiuslakaksi.

Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihke on monitoimisuihke, jolla saa kestävät kiharat ja viimeisteltyä kampauksen. Tuote aktivoituu lämmön vaikutuksesta ja suojaa hiusta kuumuudelta.

Tuotetta suihkautetaan kuiviin hiuksiin ennen kihartamista. Parhaimman tuloksen saa, kun suihketta käyttää jokaiselle osiolle erikseen. Lämpöraudalla kihartamisen jälkeen voit suihkauttaa kiharretulle osiolle suihketta maksimoidaksesi kiharan keston.

Suihke on hyvin hienojakoista ja kevyen tuntuista. Tuote kuivahtaa hyvin nopeasti. Tuoksultaan Free Shape 2-in-1 Styling + Finish on neutraali. Ei tuoksu voimakkaasti, mutta ei ole tuoksuton.

Pullossa on kätevä mekanismi korkissa.

Korkkia kääntämällä korkki aukeaa. Minä niin pidän tällaisen mekanismin suihkepulloista. Oli se sitten deodorantti, hiuslakka tai jokin muu muotoilutuote. Ei ole katoavia korkkeja, pullo ei tyhjene kadonneen korkin vuoksi matkalaukkuun jne. Joskus ehdin kadottaa korkin tuotteista ennen, kun olen kuvannut niitä blogiini.

Käytin kuvissa Remingtonin jumbokiharrinta ja KMS Californian Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihketta. Minulla oli puhtaat ja kuivat hiukset. Suihkautin suihketta jokaiselle osiolle, harjasin kerran harjalla ja pyöräytin osion lämpökihartimelle. Käytin kuuminta lämpötilaa, eli 210 astetta.

Kihartaminen tapahtuu nopeasti ja osiosta tulee hieman kova, mutta kuitenkin joustava. Tuote reagoi hyvin nopeasti lämmöstä ja tämän vuoksi työskentely nopeutuu puikoilla ja kihartimilla työskennellessä, kun ei tarvitse odotella osion kihartumista.

Vaikka kyseessä on hiuslakkamainen muotoilusuihke, niin silti hius ei näytä samealta, vaan kiharoissa säilyy kevyt kiilto.

Kun kaikki osiot on kiharrettu ja kiinnitetty suihkeella, niin aloitetaan niiden ”avaaminen” jäädyttyä. Avaamiseen voi käyttää sormia tai harva piikkistä kampaa tai harjaa. Olen todennut sormet parhaimmiksi.

Lopputuloksena pehmeät ja kiiltävät hiukset. Viimeistelin lopuksi vielä Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihkeella. Vaikka kiharruksen jälkeen osio tuntuu kovalta, niin silti osiot on helppo avata ja saada lopputuloksena pehmeät ja luonnolliset kiharat ja taipuisuuden hiuksiin.

Free Shape 2-in-1 Styling + Finish ei pala hiuksiin kiinni, eikä kerrostu, vaikka niin voisi herkästi kuvitella.

Tukholman risteilyllä Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihke pääsi todelliseen testiin. Kävin melkoisessa tuulessa laivan kannella ja tiedättehän sen tuulen mikä käy, kun laivalla avaa kannelle mennessä oven. Siinä meinaa tukka lähteä päästä. Kiharat kestivät kaiken tämän jopa minun liukkaassa ja raskaassa hiuskuontalossani. Jes! Loistava kestävyys.

Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihkeen pito ja kiilto on 3. Eli keskivahva tuki ja kiiltoa antaa hieman kiiltoa.

Vaikka olen tämän tuotteen saanut blogin kautta, niin olen silti sen verran nuuka, että olen muutaman testailun jälkeen käyttänyt Free Shape 2-in-1 Styling + Finish -suihketta vain kiharruksiin ja kiinnitykseen ja viimeistelyyn sitten tavallista hiuslakkaa. Tukholman risteilyllä suihke oli kätevä, kun minun ei tarvinnut pakata, kuin yksi tuote. En tarvinnut erikseen muotoilusuihketta ja hiuslakkaa. Säästyi laukussa tilaa ja sen yhden pullon verran oli vähemmän kannettavaa.

Hintaa 200 ml:n suihkepullolla on noin 30-32 euroa. KMS Californian tuotteita jälleenmyy parturi-kampaamot, Sokos-tavaratalot ja Sokoksen verkkokauppa. Tästä linkistä löydät oman paikkakuntasi lähimmän jälleenmyyjän.

Miltä teistä kuulostaa tuote, joka on hiuslakka, että muotoilusuihke samassa paketissa?

Tuote saatu blogin kautta.

X