Glitz & Glam

Ihohuokoset piiloon

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen löytänyt hyvän kilpailijan Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch -pohjustajalle.

Tukholman reissulla kävin Sephorassa ja sieltä mukaani tarttui tämä lukuisissa blogeissa esiintynyt ja kehuttu Benefitin the POREfessional -pohjustaja, joka on brändin bestsellereitä. En nyt kirjoita syväluotaavaa analyysiä tuotteesta, sillä tämä on kyllä tuttu tuote noin puolelle postauksen lukijoista.

Ostin Sephorasta isomman tuubin the POREfessional -pohjustajaa, sillä isompi tuubi tuli halvemmaksi. Tämä 44 ml:n tuubi maksoi 430 SEK, eli noin 48,50 euroa.

Pakkaus on hauska! Benefitin tuotteilla on hyvin hauskat pakkaukset. Ihastuttavat pin up ja vanhanajan Hollywood tyyliset pakkaukset saavat hymyilemään. Myös sirkus on monien tuotteiden teemana. Benefit on kaksosnaisien San Franciscoon perustama kosmetiikkamerkki. Benefit on kujeileva ja hassun huvitteleva brändi. Käykää ihmeessä tutustumassa Benefitin omilla sivuilla, niin ymmärrätte mitä tarkoitan.

Pakkauksessa jo kerrotaankin mitä POREfessional on. Se on öljytön, kevyt, läpikuultava ja silkkinen.

Pohjustaja on hieman sävytettyä, joka ei kuitenkaan anna väriä kasvoille, mutta ihan aavistuksen tuntuu tasoittavan sävyeroja. Voide tuntuu silikoniselta, sillä sitähän se pääasiassa on. Lisäksi voiteessa on erikoinen puuterinen tuntuma siinä vaiheessa, kun olen juuri sen saanut levitettyä iholle.

Uuhlala… näin häivyttyi minun suuret ihohuokoset käsissäni hieman pienemmiksi. Ei POREfessional kokonaan ihohuokosia kadota, mutta selkeästi saa ihon näyttämään tasaisemmalta ja tuntumaan pehmeämmältä. POREfessional mattaa ihon kevyesti ja antaa hyvän tartuntapinnan puuterisille tuotteille. Haluan vielä hehkuttaa siitä, kuinka POREfessional saa meikkipohjani pysymään melkein vasta laitetun näköisenä ainakin 12 tuntia. Selkeästi POREfessional hillitsee kasvojen rasvoittumista ja tämän vuoksi meikkipohja ei keräänny minun ongelmakohtaani, eli otsani uurteisiin.

Muistutan tämänkin pohjustajan kohdalla, että enemmän pohjustajaa ei ole enemmän pysyvyyttä. Koko kasvoille riittää maksimissaan herneen kokoinen määrä pohjustajaa. Oikealla annostuksella tuotteet toimii kuten niiden kuuluukin.

Valitettavaa, että Benefitin tuotteilla on vaikeampi saatavuus täällä Suomessa. Jos haluat päästä käsin koskettelemaan Benefitin tuotteita, niin lähin paikka on Tukholman Sephora. Netin kautta Benefitin tuotteita saa tilattua Suomeen mm. FeelUniquelta. Siellä tämä pohjustaja maksaa postikuluineen 31,85 € / 22 ml.

Haluaako kukaan POREfessionalin käyttäjä lisätä jotain?

X