Glitz & Glam

Viikonlopun (pika)kampausvinkit

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään postaan teille viikonlopun menovinkin ja samalla kampausvinkit.

Tänään Helsingissä tapahtuu. Kaapelitehtaalla on tapahtuma nimeltään Kierrätystehdas. Metropolian ammattikorkeakoulun kahdeksan tekstiilimuotoilijaa on esittelemässä ja myymässä omia designtuotteitaan. Sain ystävältäni Eyeshadow and flame -blogin Ilonalta hänen suunnittelemia ja valmistamia rusetteja. Innostuin näistä niin paljon, että tein oikein Take a Bow -postauksen.

Idea näissä Ilonan tyylikkäästi brändäämissä Take a Bow -ruseteissa on kierrätys. Take a Bow -rusetit on valmistettu vanhoista nahkatuotteista, kuten takeista. Laadukas materiaali on saanut uuden elämän ja käyttötarkoituksen. Kierrätys on muotia ja on se hienoa, että kutreilla keikkuu nuoren, kohta valmistuvan tekstiilimuotoilijan designtuote.

Jos rusetit kiehtovat, mutta koet ne liian tyttömäisiksi itsellesi, niin miten olisi hieman raflaavampi rusetti mustasta nahkasta? Aika rock sanoisin.

Rusetin voi asettaa tyttömäisesti otsahiuksia sivussa pitämään.

Hyvin tyttömäisen sievä, mutta kuitenkin hieman erilainen materiaali.

Rusetti näyttää myös hyvältä kampauksessa takana käytettäessä. Naisellisesti sivuosiot pinneillä kiepauttaen taakse ja rusetti pitämään koko komeus paikoillaan. Samalla rusetti piilottaa pinnit, joten näyttää aivan siltä, kuin rusetti yksinään pitäisi hiuksia takana.

Tykkään ponnareista! Käytän paljon hiuksiani ponnarilla ja tämä pieni söpöläinen sai minut innostumaan.

Tässä olen tehnyt erilaisen ponnarin. Niskaan vain löysä ponnari, kiepautetaan kerran ympäri hiuksien lävitse ja se on siinä.

Rusetti voi koristaa myös lettiä.

Lettiä voi koristaa molemmat rusetit. 

Rusetissa on napakan tuntuinen klipsi, joka pitää rusetin hyvin paikoillaan.

Ponnarissa oleva rusetti on solmittu hiuslenkkiin. Rusettia voi helposti asetella, sillä materiaali on ihanan pehmeää nahkaa.

Rusetteja löytyy kahta eri kokoa. Iso on 25 euroa (14 cm x 9 cm) ja pieni, joka minulta löytyy, maksaa 15 euroa (11,5 cm x 7 cm). Rusettiponnari maksaa 8 euroa. Näitä Take a Bow -rusetteja myydään tänään Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas tapahtumassa, mutta niitä voi tilata sähköpostitse Ilonalta takeabowbows@gmail.com. Take a Bow -ruseteilla on myös omat Facebook-sivut, käykää katsomassa Take a Bow Facebookissa.

Mikä oli teidän lemppari tapa käyttää rusettia kampauksessa? Minusta rusetti takana tai kiepautusponnari.

Rusetit saatu toiselta bloggaajalta lahjaksi.

X