Glitz & Glam

Au naturel by Naked Basic

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään lupaamani meikki eilen esittelemälläni Urban Decayn Naked Basic -paletilla.

Tämä on meikki on hyvin au naturel. Ehostus on minimaalinen ja pelkistetty. Yksi vaikeimpia meikkauksia on käyttää pigmenttisiä tuotteita ja luoda sen näköinen meikki, kuin meikkiä ei olisi juuri ollenkaan.

Lähtökohtaisesti naturel-meikissä kaiken tulee olla läpikuultavaa ja mukailla meikattavan omaa sävymaailmaa. Mattaiset luomivärit maanläheisissä sävyissä toimivat parhaiten ja silmien rajaus kannattaa tehdä vain ripsien tyveen. Meikkipohjaksi läpikuultava tuote. Kasvoille halutaan luonnollisuutta ja heleyttä. Vältellään käyttämästä voimakkaasti hohtavia ja kimaltavia tuotteita.

Huulimeikki voi olla huulikiilto tai se voi olla pigmenttinen huulipunakin. Pääasia on, että se on hyvin lähellä omaa huulten sävyä. Minun huuleni ovat hieman punervat luonnostaan. Valitsin huulimeikkiin mattaisen ja pigmenttisen punan, joka on Grimasin Lipstick Pure sävyssä 5-22. Ohut kerros ja lopuksi sormella huulten taputtelu.

Silmämeikissä on käytetty Naked Basic -paletin viittä sävyä. Jätin keltaisen nudesävyn pois, koska ko. sävy ei näytä minun viileällä ihonsävyllä luonnolliselta. Kulmat olen ehostanut kevyesti kulmakynällä ja kammannut ne hieman ”pörröisen” näköisiksi Grimasin Eyebrow Fixer -kulmakarvageelillä. Hieman pörröiset kulmat antavat lookiin luonnollisemman säväyksen.

Sisänurkassa ja kulmaluulla Venus, liikkuvalla luomella W.O.S ja luomivaossa Naked 2, jota olen häivytellyt ylöspäin. Aivan luomivaossa on Faint syvyyttä luomaan. Minusta Venus on ehkä aavistuksen liian vaalea ja hohtava tällaiseen palettiin, kuin Basic. Kiva sävy, mutta vähempikin olisi tässä tapauksessa riittänyt.

Silmiä on rajattu aivan ripsityvestä sävyllä Crave, jota olen hieman pehmennellyt. Alaluomella pehmensin ripsityven rajausta sävyllä Naked 2.

Tässä minun naturel-meikissäni on käytetty monia tuotteita ja meikistä löytyy kaikki ehostuksen pääpiirteet, mutta kokonaisuus on hyvin luonnollinen.

Osaatteko arvata kuinka monta meikkituotetta olen käyttänyt? Jokainen lasketaan erikseen, kosteusvoiteita ei lasketa. Vastaus löytyy alempaa.






Vastaus on: 19 kosmetiikkatuotetta, pohjustaja, meikkivoide, valokynä, irtopuuteri, silmämeikinpohjustaja, kulmakynä, kulmakarvageeli, 5 luomiväriä, maskara, sisärajaus vaalealla kynällä, poskipuna, varjostuspuuteri, korostuspuuteri, huultenrajauskynä ja huulipuna.

X