Glitz & Glam

Lily Lolo -viikko: iltameikki-tutorial

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee lupaamani tutorial iltameikistä. Olen meikissä käyttänyt vain Lily Lolon tuotteita ja välineitä. Aamulla julkaisin tutorialin päivämeikistä, joka löytyy täältä.

Iltameikki on myös sellainen josta jokaisella on oma näkemyksensä. Toisille tämä tutorialini meikki on liian tumma ja toiset taas pitävät liian kevyenä. Iltameikki on tummempi kuin päivämeikki. Se on juhlavampi ja peittävämpi.

Kun päivämeikin tutorialissa oli hyvin yksinkertainen silmämeikki, niin tässä iltameikissä paneudutaan enemmän silmämeikin luomiseen. Teen tutorialissa smokeyn, joka keskittyy kehystämään vain silmiä. Tummia sävyjä ei viedä liian pitkälle liikkuvaa luomea tai nosteta liian korkealle. Yleispätevä silmämeikki monelle.

Päivämeikki-tutorialissa oli jo meikkipohjan työstämisestä, joten en tässä iltameikki-tutorialissa lähde niin alusta asti. Iltameikissä voi kerrostaa mineraalimeikkipohjaa enemmän ja tehdä ihovirheiden peittelytyöt huolellisemmin. Kuvassa minulla on jo meikkipohja valmiina. En tälläkään kertaa käyttänyt meikinpohjustajaa, jotta kuvista näkee miten kauniin pohjan Lily Lolon mineraalipohja yksinään saa aikaiseksi.

Jätin silmänaluset vielä peittämättä ja jatkamme siitä. Otan sormella Lily Lolon silmämeikinpohjustusvoidepaletista keltaista peiteväriä.

Hieron sormella peitevoidetta toisen käden kämmenselkään, jotta peitevoide notkistuu ja saa lämpöä ennen silmänympärysiholle levitystä.

Taputtele sinervälle alueelle. Aloita ohuesta kerroksesta ja työstä voide hyvin ihoon. Voit kerrostaa paikallisesti tarvittavalle alueelle. Häivyttele ulkonurkkaa kohti.

Puuteroi peitevoide mineraalipuuterilla tai puuterisella peitevärillä Concealer -sivellintä käyttäen.

Ehosta kulmat. Minulla käytössä Lily Lolon Eyebrow Duo sävyssä Light ja siveltimenä Lily Lolon kulmasivellin.

Pehmennä jälkeä kulmasiveltimen toisessa päästä löytyvällä maskaraharjalla. Voit kiinnittää kulmakarvat vahalla maskaraharjaa apuna käyttäen.

Olen pohjustanut silmäluomet Lily Lolon silmämeikinpohjustajalla. Seuraavaksi aloitan luomivärien levittämisen. Siveltimenä Lily Lolon Eye Shadow -sivellin ja luomivärinä helmiäisvalkoinen Starry Eyed.

Levitä vaaleaa silmän sisänurkkaan.

Vaaleaa voi levittää hieman pidemmälle alaluomea pitkin.

Ja yläluomella sisänurkassa. Iltameikissä saa olla valoa ja kimallusta sisänurkassa.

Korosta myös kulmaluuta.

Puhdistan siveltimestä sormin napauttamalla harjaksia vaalean luomivärin. Käytän seuraavaksi nuden sävyistä Stark Naked luomiväriä.

Levitä nude sävy liikkuvalle luomelle, mutta jätä vielä ulkonurkasta 1/3 osa ilman luomiväriä. Voit levittää nudea sisänurkan luomivakoon.

Tee mustalla kajal-kynällä vähän paksumpi rajaus. Minulla käytössä Lily Lolon musta kajal.

Tee ulkonurkan rajauksesta selvästi paksumpi.

Rajaa alaluomi aivan ripsityvestä.

Aloita rajauksen häivyttely. Minulla käytössä todella näppärä Lily Lolon kaksipäisen rajaussiveltimen kumimainen häivytysosa.

Tee edestakaista liikettä häivytyssiveltimellä ja kuljeta mustaa hieman sisänurkkaa kohti.

Jatka ulkonurkan häivyttelyyn ja siitä yläluomelle.

Voit hieman kuljettaa sävyä ulkonurkan luomivakoa kohti, jotta saat hieman varjostusta luomivaollekin.

Tässä vaiheessa näyttää tältä.

Seuraavaksi aletaan työstämään meikkiin utuisuutta. Minulla käytössä Lily Lolon Socket Line -sivellin ja luomivärinä violetti Drama Queen.

Työstä violettia alaluomelle edestakaisin liikkein. Etene ulkonurkasta sisänurkkaa kohti.

Työstä ulkonurkka ja rajaus koko matkalta yläluomella. Häivytä luomivakoa kohti ulkonurkassa.

Liikuta luomiväriä ulkonurkasta hieman silmän keskiosaa kohti.

Häivyttele rajoja tarvittaessa vielä häivytyssiveltimellä. Minulla käytössä Lily Lolon häivytyssivellin.

Häivyttele ja pehmentele rajoja vielä ulkonurkassa ja luomivaossa.

Lisää intensiivisyyttä mustalla kajal-kynällä aivan ripsityveen.

Lily Lolon kajal on niin pigmenttinen ja pehmeä, että sillä voi vielä kevyesti taputella rajausta ulkonurkasta, jolloin alue saa vielä hieman tummuutta.

Tee alaluomelle sisärajaus. Sisärajaus kirkastaa silmien valkuaisia, tekee meikistä intensiivisemmän ja silmien väri nousee esiin.

Lisätään maskara. Käytän Lily Lolon Lash Alert -maskaraa.

 Silmämeikki valmis!

Utuinen rajaus, jossa hieman varjostetaan ulkonurkkaa ja luomivakoa.

Tämän tyyppinen smokey on siitä jännä, että se on tumma, mutta ei sitten kuitenkaan. Jos tuntuu että normaali smokey ei toimi sinulla, niin kokeile tällaista missä tummuus sijoittuu vain silmien ympärille, eikä koko liikkuvalle luomelle. Toiset taas kokevat että violetti saa silmät näyttämään siltä, kuin olisi silmät mustana, eli mustelmilla. Kun violettia ei viedä liian pitkälle tai korkealla, niin sitä vaaraa ei ole.

Iltameikkiin kuuluu varjostukset. Käytän Lily Lolon South Beach aurinkopuuteria ja Bronzer -sivellintä. Teen kolmion muotoisen varjostuksen poskiluun alapuolelle niin, että kolmion kärsi osoittaa nenää kohti.

Varjostetaan myös leukapielet ja leuan alusta, jotta kaksoisleuka lievenee ja kasvojen piirteet selkiytyy.

Hiusrajaa voi myös varjostaa, jos omaa korkean otsan, kuten minä.

Nenänpieliä voi myös varjostaa, jos haetaan nenänvarrelle muotoa ja hieman kapeutta.

Korostan Flawless Silk -viimeistelypuuterilla Concealer -sivellintä käyttäen poskipäät, nenänselkämyksen, ylähuulta amorinkaaren yläpuolelta, leukaa ja otsan keskikohtaa. (Näistä varjostuksista ja korostuksista voisin joskus tehdä aivan oman tutorialin.)

Sitten poskipuna. Käytän Lily Lolon mineraaliposkipunaa sävyssä Oh La La. Siveltimenä Lily Lolon viistopäinen poskipunasivellin.

Hymyile peilikuvallesi! Näin löydät poskipääsi oikean kohdan. Levitä poskipuna alkamaan iiriksen ulkoreunan kanssa samasta linjasta. Älä vie poskipunaa liian lähelle nenää. Liikuta sivellintä ohimoasi kohti, jonne poskipunan kuuluu häivyttyä. Tämä myös luo hieman kasvoja kaventavan efektin ja hieman kulmikkuutta kasvoille.

Lopuksi huulipuna. Otan Lily Lolon huulipunasiveltimeen Romantic Rose sävyistä huulipunaa. Huulet voisi myös rajata, mutta tässä meikissä emme tällä kertaa käytä rajausta. Aloita huulipunan levitys huulten keskiosasta ja yritä rajata huulet huulipunan avulla.

Lopuksi taputtele sormella huulipuna huulilla. Näin saat lopputuloksesta luonnollisemman ja tasaisemman.

Iltameikki valmis!

Upean väriset kynnet kruunaavat kokonaisuuden. Ei muuta kuin juhlimaan!

Postauksessa esiintyvät tuotteet löytyvät omista esittely- ja arvostelupostauksista.

Meikkipohjat & peitevärit
Puuterit & poskipunat
Silmämeikit
Huulimeikit
Siveltimet


Käytetyt kosmetiikkatuotteet:

Mineral Foundation SPF 15, sävy Blondie
Mineral Finish Powder, sävy Flawless Silk
Prime Focus Eyelid Primer
Eyebrow Duo, sävyss Light
Pressed Eye Shadow Starry Eyed
Pressed Eye Shadow Stark Naked
Pressed Eye Shadow Drama Queen
Natural Eyeliner Black
Lash Alert Natural Mascara Black
Mineral Bronzer South Beach
Mineral Blusher Oh La La
Natural Lipstick Romantic Rose

Käytetyt välineet:

Super Kabuki
Concealer Brush
Angled Brow – Spoolie Brush
Eye Shadow Brush
Eye Blending Brush
Socket Line Brush
Eye Liner – Smudge Brush
Bronzer Brush

Blush Brush
Lip Brush

Huomenna päättyy Lily Lolo -viikko. Luvassa on yhteenveto ja arvonta teille lukijoille. Mukavaa kesälomaa koulunsa päättäneille/kesälaitumille jäänneille!

Tutorialissa esiintyvät kosmetiikkatuotteet ja välineet ovat saatu blogin kautta Pretty.filtä.

X