Glitz & Glam

600. kunniaksi...

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Lupasin teille arvonnan kun 600. GFC:n lukija täyttyi. Nyt sain vihdoin aikaiseksi kuvattua palkinnot, joten voin käynnistää arvonnan kiitoksena teille.

Minulla oli vähän vaikeuksia kehittää jokin teema palkintosettiin. Pitkään Glitz & Glamia lukeneet ovat varmasti huomioineet, että kehittelen aina arvontojen palkintoihin jonkun teeman tai idean. Sovitaanko, että tällä kertaa teema on kesä ja ei Suomesta saatavat brändit, yhtä tuotetta lukuun ottamatta. Yhtä brändiä saa Suomesta, mutta sävynsä vuoksi oli pakko ympätä se settiin, koska sopii kesään. Tällaisia palkintoja olisi luvassa…

IsaDora Wonder Nail -kynsilakka sävyssä Glorious. Vaalea persikka, jossa kaunis säihke. Näyttää upealta päivettyneillä käsillä korostaen päivetystä.

MeMeMe Beat the Blues sävyssä Sunbeam. Kullanhohtoinen korostustuote antamaan hehkua poskipäille. Vaaleampi ja käytännöllisempi meille vaaleille suomalaisille, kuin Benefitin vastaava hittituote Sun Beam. Highlight on voidemaista ja pakattu kuten kynsilakat. Tämä ei siis ole kynsilakka, vaikka siltä näyttää.

BeautyBay Lipstick sävyssä Sultry Ruby. Rubiininpunainen ja naisellinen huulipuna sävy.

Too Faced Jingle all the Way -paletti.

Hauskaa paletissa on kännykän kuoret, jotka muuten saa irti. Paketissa sanotaan, että soveltuu iPhone 5 -puhelimiin.

Paletti sisältää 9 hohtavaa ja kaksi mattaista luomiväriä. Lisäksi on yksi aurinkopuuteri ja poskipuna.

Paletti on joulusesongin paletti, mutta sitä ei kyllä huomaa värimaailmasta.

Mattaiset luomivärit ovat näppäriä häivyttelyihin tai jos haluaa tehdä hillityn nudemeikin.

Tällainen setti lähtisi jollekin teistä. Eli luomiväripaletti, huulipuna, voidemainen highlight ja kynsilakka.

Mietin pitkään sääntöjä, jotka luoda tähän arvontaan. Koska nyt on kyseessä arvonta 600 GFC:n jäsenen kunniaksi, niin jotenkin se minun tulisi huomioida säännöissä. Päädyin nyt kuitenkin, että en velvoita liittymistä GFC:n listalle. Tuntuu hassulta velvoittaa sellaista, koska teitä muita vakituisia lukijoita on enemmän, kuin GFC:n kautta lukevat. Siksi säännöt ovat hyvin yksinkertaiset.

– Sinun ei tarvitse olla Glitz & Glamin lukija GFC:n kautta, mutta en pane pahakseni, jos päätät liittyä 612 muun joukkoon.

– Kommentoi tähän postaukseen tai lähetä osallistumisesi sähköpostitse minttura@hotmail.com

– Kerro omasta kesälookistasi 2014. Mikä on sinun ehdoton sävymaailmasi vai oletko lähes meikitön tänä kesänä? Kerro miten tänä kesänä ehostat?

– Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saan sinuun heti yhteyttä, jos arpaonni suosii.

– Hymyile ja nauti kesästä! 🙂

Osallistumisaikaa on  27.7. klo 22.00 asti.

Onnea arvontaan ja kiitokset ihan jokaiselle teille, kun luette Glitz & Glamia! Toivottavasti palkinnot ovat mieleisiä ja kiinnostavia.

Kaikki palkinnot ovat itse ostettuja.

X