Glitz & Glam

Elokuun 2014 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hui hai, mitä vauhtia tämä aika menee! Vastahan minä julkaisin heinäkuun LivBox -postauksen. Nyt on jo elokuun boxin aika.

Koin pienoisen yllätyksen avatessani boxin. Nauha on tällä kertaa valkoinen! Elokuu, helteet, kesä… valkoinen yllätti. Tässä huomaa miten mieleni yhdistää värejä tiettyihin vuodenaikoihin.

Paperi olikin tällä kertaa erilainen. Hauska yllätys! Jotenkin sitä vain häkeltyy, kun kaavoista poiketaan. Kaavoista poikkeaminen tekee vain hyvää.

Yksi tuotteista oli pakattu kuplamuoviin. Tämä oli järkevä ratkaisu, sillä puuteriset tuotteet hajoavat hyvin herkästi postin ”hellässä” käsittelyssä. Itsekin vasta sain L’Orèalin lähettämän luomivärin murusina. Onneksi vain yksi niistä oli hajonnut. Fiksua ennaltaehkäisyä LivBox -tiimiltä.

Tämän kuun boxin sisällöstä vastaa bloggaajat. Elokuun teemana siis bloggaajien suosikit. Hyvältä näyttää…

Clinique All About Eyes 36,00 € / 15 ml (Ida iholla -blogi)

Kosteuttava ja turvotusta vähentävä silmänympärysvoide soveltuu herkällekin iholle. Vaalentaa tummaa silmänympärysihoa ja vahvistaa kosteussuojaa.

Olin jo kirjoittamassa tähän, että tämä All About Eyes -silmänympärysvoide oli huhtikuun 2013 LivBoxissa, mutta huomasinkin, että silloin kyseessä oli rich -versio. Tällä kertaa voide on ns. tavallinen. Eli ei tämä olekaan ”vanha tuttu”.

Pidin todella paljon All About Eyes Rich -silmänympärysvoiteesta. Luulen, että en pidä tästä aivan yhtä paljon, sillä olen täyteläisempien silmänympärysvoiteiden ystävä. En kuitenkaan voi tätä tietää ennen kun kokeilen.

The Body Shop Honeymania Body Butter 18,90 € / 200 ml (Kalastajan vaimo -blogi)

Täyteläinen vartalovoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Vartalovoin huumaava hunaja on reilun kaupan kautta Etiopiasta.

Ihanan hunajainen tuoksu, vaikka ei ole minun oma lempparini näistä The Body Shopin vartalovoiteista. Annan tämän pienen vartalovoin tyttärelleni, sillä pian on taas syksy ja hänen iho tarvitsee paljon kosteutusta ja suojaa. Olen tykännyt ostaa tyttärelleni näitä pieniä purkkeja, sillä ne ovat pienen käteen sopivan kokoisia ja helpompia avata, kuin se isompi purkki. Vartalovoit ovat todella kosteuttavia ja suojaavia, mutta silti helppoja iholle levittää. Kaikki The Body Shopin vartalovoit ovat ihania tuoksultaan, mutta suklaa ja vadelma taitavat olla tuoksultaan herkullisimmat.

Lumene Artic Sun Bronzer 14,90 € / 10 g (Saara Sarvas)

Lakan siemenuutetta sisältävä aurinkopuuteri suojaa ja ravitsee ihoa. Valoa heijastavat pigmentit heleyttävät ihoa.

En tietenkään ole tätä vielä ehtinyt testailla (sain boxin eilen ja olin kotona vasta illalla), mutta vaikutti todella hyvältä. Sävy on aika vaalea ja siksi innostuin. Koostumus vaikutti hyvin pehmeältä ja samettiselta. Pakko herätä tänä aamuna minuutti aikaisemmin, että ehdin sutaista aurinkopuuteria kasvoille ennen töihin menoa.

Batiste XXL Volume Dry Shampoo 8,90 € / 200 ml (Kosmetiikkaobsessio -blogi)

Tuuheuttava kuivashampoo antaa hiuksille raikkaan ja puhtaan tunteen.

Olen ostanut tätä Batisten XXL Volume -kuivashampoota ja todennut loistavaksi. Todella paljon volyymia antava. Tässä kuivashampoossa on oikeastaan pitoakin, sillä se antaa niin paljon tekstuuria hiukseen. Marraskuun 2013 LivBoxista saimme Batisten Original -kuivashampoon. Valitsin ko. kuivashampoon vuoden löydöksi. Olen tykännyt todella paljon Batisten kuivashampoista.

Postaan varmaan ensi kuussa Batisten kuivashampoista enemmänkin. Vaihtoehtoja on paljon. On eri tuoksuja, sävyjä ja vahvuuksia. Raportoin niiden eroavaisuuksista.

Nykyäänhän Batisten kuivashampoita saa Prismoista, Citymarkeista ja monista tavarataloista. Juuri Prismoista löytyy tämä XXL Volume -kuivashampoo, ja siellä se maksaa about 6 euroa.

Dolce & Gabbana Dolce -suihkugeeli 42,90 € / 200 ml (Plusmimmi -blogi)

Dolce EdP:n tuoksuinen suihkugeeli. Pehmeä ja kukkaismainen tuoksu tulee valkoisesta amarylliksestä. Täyteläisyyttä tuovat myski ja santelipuu.

Ihastuin Dolce EdP:n tuoksuun jo keväällä ja toukokuun LivBoxista saimme näytekokoisen tuoksun. Olin innoissani tästä suihkugeelistä. Ehkä minun on vielä ostettava Dolce EdP täysikokoisena.

Kokonaisuutena laadukas sisältö. Kivoja tuotteita bloggaajat olivat boxiin valinneet. Uskomatonta, että sanon näin, mutta mieleisin taitaa olla Lumenen aurinkopuuteri. En ole vielä tätä postausta kirjoittaessa ehtinyt puuteria kunnolla testaamaan, mutta sen sävy ja koostumus vakuutti minut jo nyt. Olen vasta tänä kesänä ottanut aurinkopuuterit lähes päivittäiseen käyttöön.

Elokuun LivBox sisälsi viisi tuotetta, joista yksi on täysikokoinen ja loput neljä ovat minikokoisia, joista riittää moneen käyttökertaan. Eli ei mitään näytteitä, vaan myytävänä olevan kokoisia. Monet minikokoiset tuotteet myydään lahjapakkauksissa tai sitten ihan yksinään, kuten boxista löytyneet vartalovoi ja kuivashampoo. Ensin ajattelin, että boxissahan on kaksi aikaisemmin ollutta tuotetta, mutta eiväthän ne ole samanlaisia. Batisten kuivashampoot Original ja XXL Volume ovat erilaisia. Aikaisemmin ollut silmänympärysvoide oli All About Eyes Rich ja tällä kertaa voide on normaaliversio. Sisällön vaihteluja oli yhden tuotteen verran. Osa sai Dolce -suihkugeelin, joillekin boxista on tullut Konjac-sieni.

Pakko kysyä teiltä, että mitä ajatuksia heräsi elokuun LivBoxista? Pidittekö? Ainakin LivBoxin FB-sivuilla vaikuttaisi olevan tyytyväisiä tilaajia.

X