Glitz & Glam

Vieraileva kasvo - kesälook Annille

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaa minulla on teille uusi kasvo meikkipostaukseen. Edesmenneen pikkuveljeni kihlattu ja tyttäreni Anni-kummi.

Haluaisin tässä postauksessa samalla esitellä tämän nuoren ja vahvan naisen. Anni lähti kuun vaihteessa Ruotsiin töihin ainakin pariksi kuukaudeksi. Hän kävi lähtöä edeltävänä päivänä vielä moikkaamassa meitä. Tein Annille meikin, jolla lähteä viettämään viimeistä päivää/iltaa Suomessa. Halusin tietty samalla ottaa kuvat, jotta tänne blogiin saadaan joskus uutta katseltavaa.

Kuva: Sofia Virtanen

Anni on esiintynyt täällä Glitz & Glamissa aikaisemminkin. Tuolloin Anni oli minulle mallina meikkaaja-maskeeraajakoulutukseni näyttötöissä. Häämeikin kuviin halusin tuoda tuota surullista tarinaa, jota tämä nuori nainen kantaa. Annin tatuoinnissa on kuva nukkuvasta enkeli-veljestäni.

Hieman on neiti muuttunut tuosta reilun kolmen vuoden takaisesta. Tummat ja pitkät hiukset ovat vaihtuneet lyhyeen ja viileään vaaleaan. Kaikista menetyksistä ja elämän raskaista kokemuksista huolimatta tämä neiti on säilyttänyt elämänilonsa. Hymyilevä ja energinen mimmi on urheiluhullu. En edes tiedä mitä kaikkea hän on elämässään ehtinyt harrastamaan, mutta ainakin karatea, uintia, lentopalloa ja nykyään hän on nyrkkeilijä. Anni on niin kypsä ja aikuinen, että monesti olen hämmästynyt, kuinka minua kuusi vuotta nuorempi on niin vastuullinen. Kun tapasimme ensimmäisen kerran, niin tämä veljeni (silloin) uusi tyttöystävä oli vasta 18-vuotias (täyttämässä 19 vuotta). Hän asui omillaan ja hänellä oli oma auto. Juuri ylioppilaaksi lukenut mimmi kävi töissä ja mietti mitä tekisi seuraavaksi elämässään? Olinhan minäkin nuorena kypsä ja vastuullinen, mutta Anni hämmästytti minua määrätietoisuudellaan ja vastuullisuudellaan. Varmaan myös siksi, että juuri siinä vaiheessa minä, reippaasti yli 20-vuotias, olin hetkellisesti eksyksissä oman elämäni ja suuntani kanssa. Olin mielissäni, että hieman toisinaan hunningolla oleva pikkuveljeni oli löytänyt uuden rakkauden, joka antoi veljelleni mukavaa vastapainoa kaikelle hurvittelulle ja rälläilylle. Valitettavasti kohtalo puuttui sitten myöhemmin peliin.

Nyt Anni on valmistunut koulusta. Hän on kartuttanut ammattitaitoaan opiskelunsa ohella ja vuoden verran valmistuttuaan, nyt oli aika lähteä kokeilemaan työskentelyä kauempaa kotoa. Anni lähti Tukholmaan töihin. Rohkea tyttö!

Koska Anni oli lähdössä mm. terassille tapaamaan kaveriaan ja kyläilemään yhteen sun toiseen paikkaan viimeisenä päivänään Suomessa, niin en tehnyt hänelle mitään juhla-/iltameikkiä. Halusin kuitenkin hyödyntää tilaisuutta ja käytin L’Oréalin uusia L’Ombre Pure -luomivärejä.

Kesällä värikkäät alarajaukset ovat piristäviä. Siksi päädyin tekemään Annille jotain hänen tyypillisestä meikistä poikkeavaa. Alaluomelle rajaus L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure POP -luomivärillä, sävyssä The Big Blue.

Yläluomelle hohtavan kultainen Gold Mania Lumiere-sävyistä. Sisänurkassa ja kulmaluulla kauniin hohtava Little Beige Dress. Kultaisen ja beigen luomivärien rajaa häivyttelin mattaisen pehmeällä Macaron Vanille sävyllä. Tein mustalla Inglotin kajal-kynällä yläluomelle rajauksen. Mietin ensin, että tekisinkö yläluomen rajauksesta myös sinisen, mutta päädyin tasapainoisempaan mustaan.

Huulille luonnollisen kaunis Clarins Gloss Prodige sävyssä Coral Tulip. Kulmille en tehnyt mitään, sillä Annilla on aika kivat kestopigmentoinnit kulmissa.

Varjostuksia IsaDoran Bronzing Powder -aurinkopuuterilla sävyssä Highlight Tan. Korostuksissa NARSin kullanhohtoinen Albatross ja poskilla punana NARSin Deep Throat.

Kyllähän nämä NARSin tuotteiden nimet aiheuttivat hieman hilpeyttä, kun niiden nimistä kerroin.

Silmämeikissä käytetyt luomivärit ylhäällä vasemmalta: 107 Macaron Vanille ja 405 The Big Blue.
Alhaalla vasemmalta: 206 Little Beige Dress ja 500 Gold Mania.

Meikissä muut käyttämäni tuotteet.

Look on aika kiva ja Annille sopiva. Vähän Kleopatramainen kesämeikki. Kuvassa ei näy farkkushortsit, mutta jotenkin denimin kanssa tuo sininen alarajaus oli kiva. Kultaiset luomet näyttivät todella kivalta viileän vaalean tukan kanssa. Aikamoinen kesäkissa sanoisin!

Hieman minulla on haikea olo ja ikävä, vaikka tiedän Annin tulevan vielä takaisin kotiin. Hassua on, että asumme aivan lähekkäin, mutta silti emme nähneet kovin usein. Minulla omat kiireet ja Annilla omat töiden, urheilemisen ja sosiaalisen elämänsä kanssa. Mutta se tietoisuus siitä, että emme voi nähdä toisiamme tuosta vain. Jännä ilmiö muuten. Tieto siitä, että ei voidakaan kahvitella ja keskustella kasvotusten milloin vain, aiheuttaa ikävöivän ja haikean tunteen.

Toivotan tsemiä Annille sinne Tukholmaan ja tule pian takaisin kotiin!

L’Oréal Paris Color Riche L’Ombre Pure -luomivärit, IsaDoran aurinkopuuteri ja Inglotin kajal saatu blogin kautta. Clarinsin huulikiilto saatu työn kautta.

X