Glitz & Glam

Uudet Baby Lips Dr Rescue -huulivoiteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Otetaan pieni varaslähtö ensi vuoteen, sillä tammikuussa Baby Lips -huulivoiteiden valikoima kasvaa.

Baby Lips -mania oli kuumimmillaan viime kesänä, kun nämä maailmalla pitkään valloittaneet huulivoiteet vihdoin rantautuivat Suomeen. Pääsin alkukesästä Baby Lips -huulivoiteiden lanseeraustilaisuuteen, joka oli melko hulppea. Loppukesästä sitten Baby Lipsit tulivat myyntiin ja kuhina oli ilmeisesti melkoinen kaikkialla. Nyt Baby Lipsejä näyttää olevan kauppojen hyllyissä, mutta loppukesällä ne ammottivat tyhjyyttään.

L’Oréal lähetti minulle kivan yllätyksen, joka tuli aivan puun takaa. En edes tiennyt näistä Dr Rescue -voiteista.

Tuoteperheeseen kuuluu kolme vaihtoehtoa. Kaksi sävyllistä ja yksi sävytön. Näiden sanotaan olevan uuden sukupolven hoitavia huulivoiteita. Näiden idea on olla kosteuttavampia, kuin edeltäjänsä ja sen lisäksi Dr Rescue -huulivoiteet viilentävät ja rauhoittavat ärtyneitä huulia. Huulivoiteissa on käytetty mentolia, eukalyptusta ja karitevoita. Toisethan ovat kokeneet ne kesällä Suomessa myyntiin tulleet Baby Lipsit kuivattaviksi. Ehkä nämä kenties olisivat tehokkaampia kosteuttajia?


Just Peachy (sävyllinen)

Too Cool (sävytön)

Coral Crave (sävyllinen)

Kaikissa huulivoiteissa on miellyttävän raikas tuoksu ja huulille saa kivan viileän tunteen. Sävyllisistä Just Peachy on todella pigmenttinen. Sävy on nude, mutta jopa hieman peittävä. Menisi nuden sävyisestä kuultopunasta. Coral Crave olisi saanut olla pigmenttisempikin. Sävy on hyvin hento, sellainen my lips, but better -sävy minulla.

Flunssani vuoksi olen nyt käyttänyt sävytöntä Too Cool -huulivoidetta. Tukkoinen nenä pakottaa hengittämään suun kautta ja silloin minulla huulet rohtuvat. Olen ainakin nyt saanut ko. huulivoiteesta apua.

Myyntiin nämä Baby Lips Dr Rescue -huulivoiteet tulevat tammikuussa 2015 ja hinta-arvio näille on 3,90 €.

Vetoaako Baby Lipsit? Minusta nämä ovat oikein hauskoja ja brändäys kiva, mutta en välttämättä aivan ymmärrä sitä hypetystä, jonka nämä ovat maailmalla saaneet aikaan. Mutta… jos olisin 7-14 -vuotias Minna, niin aivan varmasti olisin myyntiintulopäivänä rynninyt ostamaan kaikki vaihtoehdot.

Lopuksi vielä vilautus joulukalenterin 18. luukun sisällöstä.

Kalenterit alkavat tyhjentyä ja niin tekee myös Glitz & Glamin joulukalenterikin. 18. luukusta kalenterin voittanut sai Lancômen mustan kajal-kynän.

Meikkikynät ovat tarpeellisia. Minulle on kertynyt näitä Lancômen kajal-kyniä, joten päätin laittaa tämän meikkikynäksi kalenteriin. Kynä on ns. minikokoinen.

Baby Lips -huulivoiteet saatu blogin kautta.

X