Glitz & Glam

Nyt näitä saa!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Joulukuussa oli paljon kampaustutoriaaleja ja muita hiustenlaittoon liittyviä postauksia kokonaisen viikon verran. Nuo postaukset löytyvät tunnisteella hiusviikko.

Esittelin innoissani näitä saamiani Remingtonin uusia harjoja tässä postauksessa. Tunneli- ja tupeerausharja ovat olleet pitkään päivittäisessä tai lähes päivittäisessä käytössäni.

Sitten ilmeni, että kukaan ei ole löytänyt harjoja kaupoista ja sainkin asiasta yhteydenottoja. Suuren suuret kiitokset teille, jotka asiasta kyselitte minulta! Otin asiakseni ottaa selvää, että missä harjoja myydään? Asiaa sitten tiedusteltiin aina maahantuojalta asti. Sain tietää, että joulukuussa harjat olivat Helsingin keskustan Sokoksella ja tässä tammikuussa ne löytyvät ainakin seuraavien kaupunkien Sokos-tavarataloista:

Turku
Tampere
Lahti
Jyväskylä
Kuopio
Pori
Joensuu
Savonlinna
Kannelmäki

Ja Hakaniemen Emotion-myymälä.

Aina nämä saamieni tiedotteiden myyntiintuloajat eivät päde. Usein tuotteet ovat jo myynnissä joissakin paikoissa ja toisinaan käykin näin päin, että eivät vielä ehtineetkään myyntiin asti. Syistä en ole saanut enempää tietoa. Nyt nämä kuitenkin pitäisi löytyä ainakin noista mainitsemistani paikoista.

Kerrataanpas lyhyesti näistä harjoista. Tarkemmin näistä kerron siinä linkkaamassani postauksessa.

Olen monesti kehottanut hankkimaan tupeerausharjan, mutta en ole aikaisemmin voinut vinkata mitään kivijalkamyymälää, mistä hakea. Siksi olin innoissani, että nyt tulee kaikkialle myyntiin näppärä tupeerausharja.

Sillä saa kätevästi kohotettua tyveä, ilman takkuja.

Sillä voi luoda pehmeää tuuheutta pituuksiinkin.

Ja se toimii pinnan silottajana niin, että tupeeraukset eivät katoa mukana.

Lisäksi varsiosalla saa helposti tehtyä jaotteluja ja jakauksia.

Tunneliharja (luurankoharja) on helppokäyttöinen harja föönauksiin. Pyöröharja on kaikista paras, mutta sen käyttö on hieman hankalaa ja hiukset helpommin jäävät solmuun harjaan. Kun teen föönikampausta toisille, niin suosin pyöröharjaa, mutta omille pitkille hiuksille se on turhan hankalaa. Luurankoharja on helpompi.

Tunneliharjalla jopa minä saan föönatessa tyveen ilmavuutta enemmän, kuin ilman harjaa.

Harja toimii myös hiusten selvitykseen, mutta ei ole minun suosikkini. Hiukseni ovat aina olleet herkästi takkuuntuvat, joten suosin hiuksille hellävaraisempia harjoja selvittämiseen.

Hintaa harjoilla on kuitenkin melko vähän, sillä niiden suositushinta on 9,95 € / kpl.

Tässä oli tällainen ylimääräinen postaus ja poikkeavaan julkaisuaikaan. Kun tosiaan koin sellaisen ”ai, saakeli olen unohtanut” -kohtauksen, niin piti heti kirjoittaa, ettei aivan jää unholaan.

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

X