Glitz & Glam

Kevään fiilistelyä -meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Huomaatteko, että on jo kevättä ilmassa? Aurinko lämmittää, vesi tippuu räystäiltä ja lumet tulevat huminalla alas harjakatoilta. Nyt saa aloittaa täpinöinnit keväästä ja kevät meikeistä, eikö vain?

garden_escape6

Tämähän ei ole tämän vuoden ensimmäinen kevätmeikkini. Esittelin jo yhden kevätmeikin synttäriviikolla, jolla oli arvottavana mm. Clarinsin Garden Escape -kevätkokoelman luomiväripaletti. *Tässä linkki ensimmäiseen kevätmeikkiin* Olin tehnyt meikkilookin ko. kokoelman luomiväripaletilla ja tässä tulee toinen kevätmeikki.

garden_escape4

Kevät 2015 on vihreävoittoinen. Clarinsin ihastuttava Garden Escape -kokoelman kuuden luomivärin paletti sisältää kaksi kaunista vihreää sävyä. Ensimmäisessä Garden Escape -meikissä käytin vihreää vain alaluomelle. Tässä toisessa yhdistin hempeää vaaleanpunaista ja tein yläluomen rajauksen ja varjostukset vihreällä. Näin vihreä ei ole liian hallitseva, jos kokee vihreän vieraaksi. Minä itsehän en käytä vihreää kovin usein, mutta kevät saa minut innostumaan siitä.

garden_escape3

Halusin tässäkin lookissa säilyttää raikkauden ja keveyden. Tyttömäinen kepeys syntyy raikkaalla, vaaleanpunaiseen vivahtavalla poskipunalla. Huulet ovat hyvin kiiltävät, mutta lähes sävyttömät. Tästä Clarins Garden Escape -kokoelmasta tulee vielä meikkitutoriaali ja esittelen kokoelman vielä ihan omissa postauksissaan. Tämä on tällainen kevään fiilistelyä Garden Escapella -postaus.

garden_escape2

Letitin etuhiukseni simppelisti, sillä letit ovat myös hyvin nuorekkaita ja tyttömäisiä. Jos muuten ihmettelette tummempaa hiusten sävyä, niin tämä look on kuvattu ennen viimeisintä kampaajalla käyntiä. Kivasti tuo vihreä silmämeikki ja turkoosinvihreä neule korostavat hiusteni kuparisuutta. Vihreä silmämeikki näyttää lähes aina jumalaisen upealta punapäillä.

clarinshuuliöljy

Huulilla Clarinsin huuliöljy, eli Instant Light Lip Comfort Oil, sävy Raspberry. Eikö olekin upea kiilto?

huuliöljy

Huuliöljyt ovat tämän kevään hitti. Niitä on tullut muutamalle selektiiviselle merkille ja odotettavissa on, että ne tulevat myös markettimerkeillekin. Näinhän se yleensä menee. Luksusbrändit luovat uudet trendit, edullisemmat brändit seuraavat perässä. Etualalla oleva sävy on Raspberry, joka on Limited Edition, eli vain tämän kausikokoelman ajan myynnissä. Taustalla näkyy sävy Honey, joka jää vakiovalikoimaan.

Luomiväripaletti on hyvin kaunis ja sisältää kuusi pigmenttistä sävyä. Ihana yhdistelmä, joka todella tuo mieleen kevään ja kukkivat puutarhat.

silmämeikki1

Silmämeikissä käytin paletin vaaleampaa vaaleanpunaista koko liikkuvalle luomelle. Valkoista sisänurkkaan ja kulmaluulle. Varjostin ulkonurkan ja luomivaon paletin tummemmalla vihreällä. Pehmensin vaaleanruskealla luomivärillä luomivaon yläpuolelle varjostusta. Tällä tavoin vihreä ei ole liian raju, kun sen reunaa on pehmennetty luonnollisemmalla sävyllä. Ilme olisi ollut aivan erilainen, jos olisin nostanut vihreän sävyn korkeammalle.

garden_escape5

Rajauksen tein paletin vihreillä luomiväreillä. Levitin vaaleampaa vihreää viistopäisellä siveltimellä silmän sisänurkan rajaukseen, toin rajauksen tällä sävyllä silmän keskiosaan asti. Jatkoin hieman päällekkäin tummemmalla vihreällä ulkonurkkaan asti. Alaluomelle käytin tummanvihreää.

garden_escape

Miltäs vihreä näytti tällä tavalla käytettynä? Uskaltaisiko aremmatkin käyttämään vihreää?

Clarinsin tuotteet saatuja.

X