Glitz & Glam

Mä haluun olla rock!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olisiko aika palata arkeen? Olen itse ihan sitä mieltä. Siksi tänään postaan meikkilookista, mutta tällä viikolla, ehkä jo huomenna, olisi tarkoitus saada julkaistua synttäriviikon arvonnassa voittaneet. Kun vain ensin suoritan arvonnat kaikkiin yhdeksään palkintoon! Eli ei hätää, kaikilla osallistuneilla on vielä mahdollisuus voittoon. En ole vielä ehtinyt suorittamaan arvontoja.

106 (3) copy copy

Tein tässä taannoin hieman rockimman lookin. Meikki on vahva, aika raskas ja rohkea. Kokonaisuuteen kuuluu tietysti asianmukaiset helyt, kuten niittihiuslenkki.

432 (6) copy

Inspiroijana meikkiini toimi Peggy Sagen luomiväripaletti, jonka värimaailma on makee! Paletin neljä sävyä ovat hyvin neutraaleja, mutta yksi on sitten se, jolla voi räväyttää tylsän ja arkisen silmämeikin rohkeaksi ja tavallisesta massasta poikkeavaksi.

065 (4) copy

Kynsillä harmaa lakkaus, joka toimii kivasti hohtavalla harmaalla meikattujen alaluomien ja hopeanväristen korujen kanssa.

127 (3) copy

Vahvan silmämeikin ja värikkäiden huulien kanssa en halunnut yhdistää vahvaa poskipunaa. Muutenkin sävymaailmaa on hyvä rikkoa ja valita pehmeämpi ja lämpimämpi sävy kylmien ja vahvojen sävyjen vastapainoksi.

IMG_1184 copy

Poskipunaksi valitsin teeman mukaisesti Benefitin Rockateur -poskipunan. Esittelin tämän rokkaavan poskipunan lähes vuosi sitten. Postaukseni löytyy täältä.

132 (4) copy

Poskilla Rockateur on lämmin ja luonnollinen, vaikka nimi viittaa johonkin hyvin räväkkään. Poskipunan erikoisuus on hauskassa, siniviolettisessa shimmerissä, joka aivan kevyesti näkyy tietyssä valaistuksessa.

Huulille valitsin tämän vuosi sitten kevätmeikissäni nähdyn Guerlainin Rouge Automatiquen sävyssä 660 Illusion. Viime vuoden kevätmeikkini löydät täältä.

180 (4) copy

Huulet rajasin Yves Saint Laurentin tummanfuksiaisella huultenrajauskynällä, jotta sain tähän Guerlainin Illusioniin hieman lisäpotkua. Sininen shimmer tuli näyttävämmin esiin, kun värittelin rajauskynällä hyvin haaleasti huulet.

Silmämeikissä käytin tätä, jo kerran täällä vilahtanutta Peggy Sagen luomiväripalettia. Harmonie Minérale -paletti sisältää eri koostumuksen omaavia luomivärejä. Purppurainen on satiininen, hopea metallinen, vaaleanruskea helmiäinen, nude ja musta ovat mattaisia.

173 (4) copy

Kulmaluulla, sisänurkassa ja liikkuvan luomen puoliväliin asti paletin nude-sävy. Ulkonurkassa ja luomivaossa purppurainen sävy, jonka häivyttelin luomivaon yläpuolelle ja kohti liikkuvan luomen sisänurkkaa. Mustalla intensiivisyyttä ulkonurkkaan ja paletin vaaleanruskealla pehmensin purppuran luomivärin rajaa.

157 (4) copy

Alaluomella metallinharmaa sävy ja ripsityvessä hieman mustaa luomiväriä.

165 (4) copy

Näyttävät rajaukset tein mustalla rajaustussilla. Alaluomen sisärajaus mustalla kajalilla, sillä kajal on ehdoton rock-tyylissä. En käyttänyt tekoripsiä, vaikka aluksi meinasin. Oikeastaan en käytä itselleni juuri koskaan tekoripsiä, sillä mielestäni meikki pitää olla toimiva ilman niitäkin. Rock-tyyliin eivät massiiviset ripset oikein istuisikaan, mutta jotkut pienet ja sievät irtoripset voisivat olla ihan kivat.

101 (3) copy

Purppura ja hopeanharmaa on kyllä aika hieno yhdistelmä. Ne eivät ole keskenään harmonisia, mutta jotenkin viehättävällä tavalla nämä kaksi sävyä sopivat parivaljakoksi.

108 (3) copy

 Rock rock!

Tällainen tyyli oli minulle hyvin tyypillinen vielä jokunen vuosi sitten. Massiiviset rajaukset, vahvat ja värikkäät varjostukset silmissä ja näyttävät korut.

Kuinkas moni Glitz & Glamin lukijoista on rock-henkisiä tai tyylisiä?

 

Peggy Sagen paletti saatu blogin kautta.

X