Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: YSL & Guerlain

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ihan ensiksi kiitän teitä blogini synttäriviikosta, jota olette juhlineet kanssani. Ihanaa, miten olette osallistuneet arvontoihin. Sydämeni on myös ollut pakahtumaisillaan, kun olette huomanneet panostukseni viikkoon. Toki pian palaamme arkeen, mutta eikö se arki maistu aina pitkän juhlinnan jälkeen ihan mukavalle?

Fifty Shades of Grey -postauksessa vilahti tämä meikkilook ja venetsialainen naamio.

Kun tämän synttäriviikon ensimmäinen meikkilook oli hyvin kiltti ja tyttömäinen, niin tämä toinen on synkempi ja tuhmempi. Smoky on aina vaan upea ja luo hieman seksikkäämmän ja flirttailevamman lookin.

Tämä meikki on tehty tyrmäävän upealla paletilla, jonka kansi on hieno.

Mitä tuon upean kannen alta löytyy?

Sieltä löytyy aivan mielettömän upea Yves Saint Laurentin luomiväripaletti. Tämän ihania harmaita ja mustaa sisältävän paletin nimi on Tuxedo. Paletti sisältää yhden hopeanvalkoisen highlight-sävyn, joka on koostumukseltaan kimalteinen ja hieman läpikuultava. Paletin kaksi keskitummaa sävyä ovat satiinisia. Toinen viileämpi harmaa ja toinen lämpimämpi, lähes taupen harmaa sävy. Toinen musta on hopean shimmerinen ja toinen mattamusta.

Jos olen ymmärtänyt oikein, niin Tuxedo kuuluu vakiovalikoimaan, mutta tässä paletissa on LE-pakkaus. YSL valmistaa joitakin tuotteita kausipakkauksilla, kuten legendaarista Touch Éclat -valokynää löytää hyvin erilaisilla variaatioilla. Joskus valokynän hylsyn pinnassa on erilainen tekstuuri ja toisinaan taas niissä saattaa olla pantterintäpliä.

Käytin smoky-meikissäni paletin kaikkia sävyjä. Kulmaluulla ja silmien sisänurkassa käytin paletin vaaleinta sävyä. Liikkuvalla luomella viileämpää harmaata. Luomivaon yläpuolella häivytystä pehmentämässä lämpimämpi harmaa. Loin smoky-efektiä kimalteisella mustalla ulkonurkasta liikkuvan luomen päälle häivytellen. Aivan ulkonurkkaa ja luomivakoa varjostin vielä tummemmaksi mattamustalla sävyllä.
Alaluomella aivan ripsirajassa mattamusta ja rajausta pehmentämässä viileämpi harmaa. Rajasin silmät mustalla kajal-kynällä, jota hieman pehmensin viistopäisellä siveltimellä. Lisäsin lopuksi maskaran ja mustan sisärajauksen.

Huulilla Guerlainin Madame Flirte -huulikiilto.

Madame Flirte on hyvin läpikuultava ja helppo sävy kaikille. Se ei anna loppujen lopuksi voimakkaasti sävyä huulille. Juuri sopivasti näin tumman silmämeikin pariksi.

Yves Saint Laurentin Tuxedo ja Guerlainin Madame Flirte ovat loistava yhdistelmä viettelevämpään iltameikkiin.

Tuxedo on loistava paletti. Luomivärit ovat koostumukseltaan laadukkaita. Toki vaalein sävy voisi olla hieman peittävämpi, mutta jostain syystä selektiiviset merkit tykkäävät tehdä niistä läpikuultavia. Ei highlight-sävy huono kuitenkaan ole, vaikka näin sanoin. Tällä paletilla pystyy luomaan neurtaalimpiakin silmämeikkejä, että myös tummempia. Paletti sopii kaikenikäisille, sillä satiininen koostumus tasoittuu luomelle helposti.

Arvon yhdelle teistä oman Yves Saint Laurentin Tuxedo -luomiväripaletin ja Guerlainin Madame Flirte -huulikiillon.

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä pidit Glitz & Glamin 4-vuotissynttäriviikosta?

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa ovat kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitetta kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.


Muistutuksena synttäriviikon muut arvonnat:





Minna kiittää ja kumartaa teitä kaikkia mukana juhlineita. Kiitos! Lisäksi kiitokset kaikille sponsoreille, jotka lähditte mukaan juhlaviikkoon. Nyt on aika palata arkeen täällä blogissa, mutta vain hetkeksi. Pian Glitz & Glam muuttaa uudelle sivustolle. Purkkimafia.fi aukeaa pian.

X