Glitz & Glam

Ihana ja romanttinen Loveswept EdT

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Philosophy on tunnettu ihonhoitotuotteistaan ja suihkusaippuoistaan, mutta kuinka monelle on niiden tuoksut tuttuja? Grase -sarjan tuoksuja on nyt ollut vuoden päivät Suomessa, kuten Philosophy (tai oikeammin philosophy ja grase) yleensäkin. Huhtikuussa 2014 Philosophy lanseerattiin virallisesti Suomeen, mutta lehdistö ja me bloggaajat pääsimme tutustumaan brändiin aikaisemmin.

loveswept2

Nyt Suomeen on saatu Philosophylta myös Loveswept. Juuri sopivasti näin kevään kynnyksellä. Kerron ja kuvailen nyt tätä ihanan romanttista kevättuoksua.

loveswept4

philosophy loveswept EdT

Pakkaus jo itsessään on minua puhutteleva. En tiedä mikä siinä on, että kaikki vaaleanpunaiset ja vaaleanpunaista väriä sisältävät tuoksut saavat minun huomioni. Aikoinaan en edes pitänyt vaaleanpunaisesta ja silti ostin aina kaikkia vaaleanpunaisella sonnustautuneita tuoksuja. Pahvikotelo ja pullo viestii romanttisuutta, raikkautta ja iloa. Pullo on hyvin yksinkertainen ja Philosophyn tyylille uskollinen aina muotokieltä myöten.

loveswept6

Alku: sitrukset, bergamont ja siniorvokki
Sydän: jasmiini ja lootus
Pohja: kermainen meripihka, seetripuu ja myski

loveswept5

Tuoksu avautuu raikkaana, makean kirpeänä, hieman pirskahtelevan kuplivana, jossa sitruksisuus tuntuu hyvin hienostuneella tavalla. Hetken päästä tuoksussa avautuu kukkaismaisuus, joka onkin valloittava sinfonia. Lopulta tuoksu syvenee hieman myskiin ja pehmeään meripihkaan, jotka sekoittuvat ihanasti kukkien raikkauteen ja hennon hedelmäiseen makeuteen.

Loveswept ei missään nimessä ole aivan makea, vaikka siinä kevyesti makeuttakin tuntuu. Se on myös raikas, mutta ei maskuliisella tavalla, eikä liian sitruksinen. Hyvin feminiinen, kukkea, raikas ja erityisen keväisen romanttinen tuoksu. Vaikka puhun raikkaudesta, niin tuoksu on hyvin lämmin ja pehmeä, mutta kuitenkin voimakas. Kevättuoksut ovat usein hentoisia ja nopeasti iholta haihtuvia. Loveswept on melko vahva ja tuoksu todella tuntuu pitkään, että myös kestää pitkään. Se ympäröi käyttäjänsä useiksi tunneiksi. Tähän tuoksuun todella pukeudutaan. Tietysti pidempään käyttämällä hajuaisti tottuu, joten voimakkuus ei tunnu samalla tavalla. Yllättävää keväisen romanttisessa kukkaistuoksussa.

loveswept1

Philosophy Loveswept Shampoo, Bath & Shower Gel 

Lovesweptista on saatavilla myös suihkugeeli ja vartalovoide. Suihkugeelissä tuntuu sama ihana tuoksu, kuin hajuvedessäkin. Koostumukseltaan suihkugeeli on melko paksua ja siinä on melko sitkeä tuntuma. Levittyy hyvin, mutta ei karkaa käsistä. Siksi hyvin riittoisan tuntuista. Vähäinenkin määrä riittää. Suihkusaippuan tuoksu jää ihastuttavasti iholle viipyilemään.

loveswept

Philosophylla on aina hauskoja mietelauseita ja elämänohjeita pakkauksissaan. ”Follow your heart” on oikein ihana slogan tähän tuoksuun. On tuossa lauseessa järkeäkin ja itsekin sitä yritän noudattaa. Kun tekee, kuten sydän sanoo, niin harvoin silloin tekee väärin. Harvemmin sydämensä kuuntelu harmittaa vuosien päästä, vaikka olisikin osoittautunut hieman vääräksi valinnaksi. Vääräksi valinnaksi osoittautunut järjenäänen kuuntelu sen sijaan saattaa harmittaa vielä vuosikymmenien jälkeenkin. Kun seuraa sydäntään, niin silloin ei voi tehdä omassa sisäisessä maailmassaan vääriä valintoja.

philosophyloveswept

Loveswept on juuri sellainen tuoksu, joka on ollut minulle tyypillinen vuosia… vuosikymmeniäkin voidaan ehkä puhua. Minulle syntyy vahva tuoksumuisto tästä Lovesweptistä. Tuoksu vie muistoon, kun olin 19-vuotias ja vasta valmistunut ammattikoulusta. Käytin tuohon aikaan jotain tuoksua, jossa on jotain samaa. En vain saa mieleeni, että mikä se tuoksu olisi voinut olla. Lähes häiritsevää, kun en muista.

Loveswept vetoaa minuun ihan täysin. I love it! Olin tätä kerran tuoksutellut Sokoksella ja ihastunut. Kun LivBox-tiimi muisti minua blogini synttäreiden johdosta ja sain heiltä mm. Loveswept -suihkugeelin, niin olin aivan innoissani. Myöhemmin sain maahantuojalta hajuvedenkin.

loveswept3

Philosophyn Loveswept EdT, suihkugeeli ja vartalovoide löytyvät aina Sokos-tavarataloista ja Emotion-myymälöistä. Suihkugeeli ja vartalovoide näyttäisivät löytyvän myös Sokoksen verkkokaupasta. Oletan näiden löytyvän myös Stockmanneilta. Loveswept EdT maksaa 43,90 € / 60 ml ja suihkugeeli 22,00 € / 480 ml.

Tuoksuihin syntyy yleensä jokin oma tunne tai visio. Minulle Loveswept saa fiiliksen, jossa on loppukevät/alkukesä, kukkaniitty, kepeä ja tyttömäinen mekko ja iloinen mieli.

Oletteko ehtineet tuoksuttelemaan Lovesweptia esim. Sokoksella silloin helmikuun alussa tai Kutsu kauneuteen -viikolla? Ihastuitteko yhtä lujasti, kuin minä?

Suihkugeeli lahjaksi saatu, hajuvesi maahantuojalta.

X