Glitz & Glam

Maaliskuun 2015 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hiphei! Maaliskuun LivBox-postauksen aika. Kuukaudet vierähtävät hurjalla tahdilla. Ollaan jo kevään ensimmäisessä LivBox-postauksessa.

Livboxmaaliskuu

Valoa kevääseen on maaliskuun boxin teema. Kirkkautta, hehkua ja valoa hiuksille ja kasvoille. Värimaailma on suloinen mintunvihreä.

Livboxmaaliskuu1

Boxi oli jälleen hyvin täyteläinen. En haluaisi valittaa, mutta… (muistaako kaikki DNA:n mainokset?) nämä LivBoxit alkavat olla työläämpiä kuvata. 😀 Tuotteet on vaikea asetella boxiin niin, että kaikki näkyisivät ja olisivat boxin sisäpuolella suurimmaksi osaksi. Lisäksi kuvattavaakin on enemmän, kuin ennen. Tämä oli vitsi! Tietty me halutaan täyteläisiä boxeja. Eikös vain? Viis tämän bloggaajan ”narinoista”!

Livboxmaaliskuu3

Bangerhead Professional Fresh Me Up -kuivashampoo 13,90 € / 200 ml

Virkistävä ja tuuheuttava kuivashampoo. Sisältää goji-marjaa, joka tunnetaan terveydellisistä vaikutuksista.

Kuivashampoot ovat aina tervetulleita! On kiva kokeilla erilaisia ja löytää eri käyttötarkoituksiin sopivia kuivashampoita. Katsoin vain, että aika hintava tämä Bangerheadin kuivashampoo. Olin kuvitellut brändin tuotteita edullisiksi. Kävin oikein verkkokaupasta tarkistamassa hinnan painovirheen poissulkemiseksi. Kyllä vain! Tämä ei olekaan ihan ”halpista”.

Livboxmaaliskuu9

Lisäksi boxista tuli 10 euron alekoodi Bangerheadin verkkokauppaan. Sotkin koodin, koska se on henkilökohtainen. Saatanpa meinaan vihdoin kokeilla tuota verkkokauppaa, jos löydän sieltä jotain kiintoisaa. Öhm… tietysti minä löytäisin, mutta sellaista, jonka koen järkeväksi ostaa.

Livboxmaaliskuu4

Rimmel Provocalips 9,90 € / 4 ml + 3 ml

Kaksivaiheinen huulipuna, jossa yhdistyy huulipunan runsas väri ja huulikiillon kiilto. Väri pysyy huulilla tahraamattomana 16 tuntia. Ensin levitetään väri, jonka annetaan kuivua. Tämän päälle kirkas kiilto.

Ihan ensiksi sanon tästä tuotteesta, että wouh! Testasin tämän eilen illalla. Onhan näitä vastaavia ollut, mutta ne eivät toimineet silloin 10 vuotta sitten. Tämä toimii! Levitin Provocalipsin huulille ja annoin vähän myöhemmin tyttärelleni hyvänyönsuukon. Hänen pettymyksekseen hänen huulet olivat värittömät. Olivat kolmannenkin pusun jälkeen, vaikka kuinka yritti saada äidin huulista huulipunaa omilleenkin. Menin sitten mojauttaa suukon miehenkin huulille. Olisitte nähneet mieheni kauhistuneen ilmeen, kun lähestyn häntä kiiltävissä, kirkkaanpunaisissa huulissa. Oli hyvin kauhistunut ilme! Mieheeni ei tarttunut punaista ollenkaan, ei ollenkaan! Vähän pinnalla olevaa, väritöntä kiiltoa, mutta ei punaista. Ihan mahtavaa!

Tosin Provocalips olisi voinut olla sävyltään fuksia, pinkki tai vaaleanpunainen, mutta tuollainen klassinen punainen käy minulle myös. Minulla vain sattuu jo olemaan tuon sävyisiä punia niin monelta brändiltä. No okei, niin olisi ollut fuksiaa ja pinkkiäkin, joten ehkä se vaaleanpunainen, kun sitä en ole aikaisemmin haalinut. Nyt se tuntuu sopivat minulle paremmin, kuin ennen. Vaaleammat hiukset avasi uusia sävymahdollisuuksia minulle. *myhäilee ja hieroo käsiään yhteen*

Entä sitten poistaminen? Köhöm… vaatii töitä! Öljyinen putsari taitaa olla ainut, millä tämän saa irti. Ihan huipputuote Rimmeliltä. Voin suositella kaikille, jotka haluavat huippupigmenttisen punan, joka kestää suudelmat ja eivät halua kahvikuppinsa reunoille punaisia jälkiä. Sen sanon, että tällaisien kanssa huulten iho tulee olla kunnossa. Rohtuneilla ja repaleisilla huulilla tällainen huulimeikki ei näytä kovin imartelevalta.

Livboxmaaliskuu6

Dove Oxygen & Moisture Shampoo 3,85 € / 250 ml

Dove Oxygen & Moisture Conditioner 3,85 € / 250 ml

Oxygen & Moisture -sarjan valmistuksessa on käytetty Oxyfusion-teknologiaa, joka sitoo kosteuttaviin ainesosiin happea. Antaa ohuille ja hennoille hiuksille kosteutta ja eloisuutta. Tuuheuttaa, eikä latista hentoja hiuksia.

Nämä joudun laittamaan jakoon. En edes kokeile, sillä minun hiukseni ovat sen verran saaneet kokea kovia tässä meneillään olevasta vaalennusprosessista, että tarvitsevat nyt erityistä hoitoa. Voin unohtaa kaikki tuuheuttavat shampoot ja hoitoaineet. Kosteuttavat tuotteet käsitellyille hiuksille ja rakennepaikkaavat vaurioituneille ovat nyt erityisen suuressa tarpeessa. Ei hiukseni aivan karrella ole, mutta todella hyväkuntoisiin hiuksiin tottuneelle tämä on jo melkoinen hyväksymisen paikka. Vielä ennen viime kertaista vaalennusta olisin voinut kyllä testata ihan kiinnostuksesta, mutta luulen, että nämä eivät olisi olleet silloinkaan se kaikista optimaalisin valinta hiuksilleni. Sopivat varmasti paremmin heille, joilla hiukset ovat lyhyemmät ja vähemmän kovia kokeneet.

Livboxmaaliskuu5

Nailfix Yummy Gummy -kynsinauhaöljy 3,80 € / 15 ml

Ylellinen, hedelmiltä tuoksuva kynsinauhaöljy. Annostellaan päivittäin hygieenisellä pipetillä kynsinauhoille ja hierotaan. Saatavilla seitsemän eri tuoksua.

Voihan yummy gummy sentään! Mikä tuoksu! Namiiii! Tuoksuu hedelmämerkkareille. Ihana tuoksu, josta en saa kyllikseni. Yllätyin, että tämä kynsinauhaöljy on noin edullista. Tässä alkaa kyllä pahasti karkkihammasta kolottaa.

Livboxmaaliskuu7

Lumene Bright Now Vitamin C 19,90 € / 50 ml

Kiiltoa kontrolloiva voidegeeli auttaa hillitsemään kiiltoa, häivyttämään ihohuokosia ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Öljytön geeli imeytyy välittömästi ja pitää ihon mattapintaisena ja raikkaana. Kosteuttava koostumus sisältää suomalaisen lakan antioksidantteja ja erittäin tehokasta, kapseloitua C-vitamiinia. Sopii normaalille ja sekaiholle.

Minulla on tätä jo yksi purkki, mutta en ole vielä testannut. Jätin voiteen odottamaan kesää, kun ihoni muuttuu taas rasvoittuvammaksi. Minulla on luottoa Lumenen kosteusvoiteisiin juuri tuon rasvoittumisen hillitsemisen vuoksi. Oma suosikkini on ollut usean vuoden Lumenen Arctic Aqua 24H Tasapainottava Kosteusemulsio. Se on aina toiminut, kun toukokuussa huomaan ihoni muuttuneen lähes yhdessä yössä todella rasvoittuvaksi. Jo 2-4 päivää riittää tasapainottamaan ja huomaamaan eron. En tiedä onko samaa ongelmaa enää tänä keväänä, sillä onhan ihoni taas vanhentunut yhdellä vuodella. Odotukseni ovat siis korkealla tämänkin voiteen suhteen. Kohta olemmekin siellä toukokuussa ja joudun vaihtamaan ihonhoitotuotteeni taas kevyempiin.

Livboxmaaliskuu8

Chloè Love Story EdP 59,20 € / 30 ml

Klassinen ja trendikäs, tyylikäs ja naisellinen kukkaistuoksu. Love Storyssa on mm. appelsiininkukkaa, jasmiinia ja setripuuta.

Oijoi, appelsiininkukkaa! Minä rakastan sitä tuoksua. Love Storyssa appelsiininkukka tuntuu hyvin voimakkaasti ja mikäs sen parempaa. Ihan mielettömän ihana tuoksu. Koen yleensä todella kukkaismaiset tuoksut kevättuoksuiksi, mutta tässä on sen verran hedelmäisyyttäkin mukana, että pidän tätä kesäisempänä. Jasmiini tulee myös hyvin vahvasti esiin hetken päästä tuoksun oltua iholla. Pientä sitruunaisuutta olen myös havaitsevinani. Lopuksi tuoksussa vahvistuu täyteläisempi tuoksumaailma. Tämä on ehkä kypsemmän naisen tyylinen tuoksu, mutta silti pidän tästä. Tuo appelsiininkukka on niin minun mieleeni.

Calvin Klein Reveal Men EdT 34,80 € / 30 ml

Reveal Men on raikas, suolaisen makea, itämainen tuoksu, joka on sensuelli, energinen ja vangitseva. Sokeroitu inkivääri tuo raikkautta, kun taas raaka suola yhdessä vetiverin kanssa paljastaa hienostuneen maskuliinisuuden.

Kuulostaa hyvältä. Jätin tämän tuoksuttelut väliin, koska nenässäni tuntui hyvin vahvasti Love Story, joten en olisi saanut kunnollista ja oikeaa käsitystä Revealista. Tuo suola jotenkin herätti huomiotani.

Sellainen oli maaliskuun LivBox. Oma mielipiteeni on, että boxi on aika kiva. Omat ennakkosuosikit ovat kynsiöljy, Provocalips ja tietysti kuivashampoo, koska kulutan niitä paljon ja on aina kiva testailla uusia tuttavuuksia. Lumenen voide olisi myös, mutta sellainen oli jo odottamassa. Kaiken kaikkiaan kiva boxi ja uskoisin tämän miellyttäneen monia muitakin. Sisällöissä oli hieman vaihtelevuuksia. Osa oli saanut Provocalipsin sijaan IsaDoran minimaskaran ja kynsiöljyn sijaan Herbinan kaura-suklaa -vartalokuorinta. Minulle osui minua miellyttävin vaihtoehto.

Tilasin äidilleni synttärilahjaksi 3 kk:n LivBoxit. Eilen hän sai ensimmäisen. Mietin vain, että äiti saattaisi pitää enemmän siitä toisesta vaihtoehdosta. Huulimeikit eivät ole äitini juttu, vaikka siitä edes sävyllisestä huulivoiteesta hänelle paasaankin. Maskara olisi enemmän hänen mieleen. Mutta jos äiti sai Provocalipsin, niin olisikohan hänellä joku muu sävy? Jospa äiti antaisi sen sitten minulle? Vaikka kosteusvoiteita vastaan. 😀

Mitä piditte maaliskuun LivBoxista? Hurmasiko kynsiöljyn tuoksu teidätkin vai oliko vartalokuorinta syötävän hyväntuoksuista?

LivBox saatu yhteistyön kautta.

X