Glitz & Glam

Aurinkoinen meikki (+ alekoodi)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen vinkkasin, että tämän viikon sunnuntaina poikkeuksellisesti en postaa 5 parasta -postausta, vaan minulla on jotain muuta kivaa. Muistatteko, kun postasin tutoriaalin Yves Rocher’n 100% Intense Kajal -kajaleilla tehtynä? Lupasin palata näihin kajaleihin uudelleen.

tuto3

Käytin tuossa meikkitutoriaalissa sävyjä 01 Bleu Indigon ja 02 Vert de Cobalt. Meikkitutoriaalin löydät täältä. Nämä kajalit ovat todella pehmeitä, mutta silti kestäviä. Eivät murene tai katkea ihan helpolla. Osa mietti edellisessä postauksessani näiden käyttöä, kun kärki kuluu. Tosiaan nämä kajalit voidaan teroittaa uudelleen teräväkärkisiksi suurella teroittimella. Vinkkinä, että kesähelteiden aikaan (kuten kaikki muutkin kajalit ja huultenrajauskynät) kannattaa laittaa kajalit hetkeksi jääkaappiin ennen teroittamista. Näin teroitin ei sotkeudu samalla tavalla ja terästä saa terävän halutessaan.

yvesrocher

Tein tähän postaukseen aurinkoisemman silmämeikin noilla Yves Rocher’n kajaleilla. Kun aikaisempaan tutoriaaliin vinkkasin pääsiäismeikistä, niin tämä voisi olla vaikka vappumeikki. Värikäs, mutta silti hillitty vappumeikki.

yvesrocher2

Lämmin ja värikäs silmämeikki piristää kummasti ja saa erityisesti siniset silmät loistamaan. Aurinko on taas lämmittänyt ja kevät on palannut takatalven jäljiltä. Ihanaa! Mieli alkaa halajaa ihania värejä. Jotain ihmeellistä minulle tapahtuu aina keväisin. Haluan värejä! Tässä meikissä käyttämäni värit ovat kaukana omasta mukavuusalueestani normaalisti, mutta keväisin minusta tulee tällainen. Uskallan ja haluan rohkeampia sävyjä.

yvesrocher3

Tässä yksinkertaisen helpossa silmämeikissä käytin punaista 03 Rose Indie, oranssia 04 Terre de Sienne ja keltaisen kultaista 05 Feuille d’Or. Näitä voidaan käyttää paksumpiin rajauksiin intensiivisenä tai utuisena suoraan hylsystä tai siveltimen avulla skarppina ja erittäin ohuenakin. Minä käytin suoraan hylsystä levittämällä.

yvesrocher5

Levitin keltakultaisen kajalin sisänurkkaan. Oranssia käytin rajauksena yläluomen keskiosassa ja alaluomella. Punaisella tein intensiivisemmän rajauksen vain ulkonurkassa ripsityveen ja hyvin hentoisesti nostin ulkonurkasta. Häivyttelin rajauksen reunoja keltakultaisella kajalilla.

yvesrocher100intensekajal

Yves Rocher’n 100% Intense Kajal -kajalit ovat kyllä todella herkullisissa sävyissä. Musta 00 Noir Carbone kuuluu pysyvästi valikoimaan, mutta 01 Bleu Indigon, 02 Vert de Cobalt, 03 Rose Indie, 04 Terre de Sienne ja 05 Feuille d’Or ovat Limited Edition -sävyjä, eli kausisävyjä. Jos siis kiinnostuit noista värikkäistä sävyistä ja haluat kesällä leikitellä väreillä, niin nyt ne kannattaa tilata. Sillä Purkkimafian ja Yves Rocher’n yhteistyön kunniaksi minulla on teille alennuskoodi.

Koodilla PURKKIMAFIA saat 30% alennusta tilauksesi loppusummasta. Koodi on voimassa 30.4. asti.

Tämä tarkoittaa Yver Rocher’n verkkokaupan kaikkia tuotteita. Hintaa 100% Intense Kajal -kynillä on 11,90 € / kpl, mutta tuolla alennuskoodilla hinnaksi jää vain 8,33 €.

Vinkkaanpas teille muutaman oman suosikin, joita suosittelen lämpimästi. No tietysti nämä tässä postauksessa olevat 100% Intense Kajal -kynät, Volume Elixir -maskara, Botanical Expertise Hands -käsivoide ja tietysti Yves Rocher’n ihanat suihkugeelit.

Loppuun vielä kolme erilaista meikkilookia, joissa olen käyttänyt näitä uusia kajal-kyniä.

yr4

Viileä ja rohkea.

yvesrocher4

Aurinkoinen ja värikäs.

yvesrocher6

Tai ihan klassinen ja naisellinen.

Näistä kajaleista on moneen tyyliin ja tilanteeseen. Mikä olisi sinun tyylisi?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X