Glitz & Glam

Bernerin keväisessä kauneuden puutarhassa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olin viime viikolla Bernerin järjestämässä bloggaajien tapahtumassa. Ajattelin lauantaille postailla hieman siitä.

berner10

Tapahtuman teemana tosiaan oli keväinen kauneuden puutarha. Puitteet olivat tyylikkäät ja paljon valoa ja kauneutta oli ympärillä. Olihan tila täynnä upeita bloggaajia ja kiinnostavia kauneudenhoitotuotteita.

berner

Berner maahantuo paljon tuoksubrändejä. Ensimmäiseksi tutustuin kevään uutuuksiin, joista minulta kyllä jokunen löytyikin ennestään.

berner1

Marc Jacobsin Daisy Dream -tuoksun esittelin jo talvella. Sain tämän ihanan kukkaistuoksun mieheltäni joululahjaksi. Linkitänpäs tähän tuon tuoksupostaukseni, eli täältä löydät esittelyni Daisy Dreamista.

berner2

Katy Perryn tuoksut ovat olleet yllättävän hyviä ja tyylikkäitä. En ole julkkistuoksujen suurin fani, mutta LivBoxeista saatuja näytteitä olen tuoksutellut ja pitänyt niitä ihan hyvinä. Omasta PR-kassista sitten löytyi tämä Katy Perryn Spring Reign. Tämä on niin minun tyylinen tuoksu. Keväisin tykkään juuri tämän tyylisistä, eli raikkaan, makean, hedelmien ja kukkasien tuoksua. Esittelen tämän jossain vaiheessa tarkemmin.

berner3

Calvin Klein kuuluu myös Bernerin maahantuontiin.

berner4

Olen joskus liki 10 vuotta sitten ostanut yhden CK:n tuoksun, mutta jotenkin miellän Calvin Kleinin miesten brändiksi. Ehkä siksi ei tule ostettua niinkään ko. brändin tuoksuja.

berner5

Marc Jacobsin Daisy Sorbet tuoksut ovat mahtavia. Olen näitä kaupassa tuoksutellut ja ihastellut. Suosittelen tuoksuttelemaan, jos marjaisat tuoksut ovat mieleen.

berner7

Philosophy oli myös esillä tapahtumassa.

berner9

Philosophylla on ihonhoitotuotteiden lisäksi tuoksuja. Loveswept on keväinen uutuustuoksu, joka valloitti minut. Mielettömän ihastuttava ja kestävä tuoksu. Yleensä nämä keväiset tuoksut eivät kestä koko päivää iholla, mutta tämä Loveswept kestää. Kirjoitin tuoksusta postauksen, joka löytyy täältä.

berner8

Philosophylta on tullut muitakin uutuuksia. No reason to hide -tuotelinjasta löytyy seerumi ja kosteuttava, sävyllinen päivävoide, jossa aurinkosuoja. Swatchailin päivävoidetta ja se tuntui todella ihanalta, mutta… vaalein sävy on aivan liian keltainen minulle. Niin keltainen, että en mitenkään voisi käyttää. Harmi! Mutta vinkiksi vain teille, kenellä on kellervä iho. Tuo sävyllinen päivävoide voisi mätsätä oikein hyvin.

Tiesittekö, että LivBoxin Sanna testasi tuotteet ja sen kunniaksi LivBoxin blogista löytyy arvonta, jossa ovat nämä philosophyn uutuudet palkintoina. Käykää osallistumassa! Tässä linkki LivBoxin blogiin.

berner6

Tapahtumassa pääsi kaikenlaisiin hemmotteluihin, kuten kynsien lakkaukseen. Nonnula -blogin Jonnan bongasin kynsien lakkauksessa. Tässä hänelle lakataan Mavalan Jelly Effect -kynsilakalla. Esittelin nuo herkullisen mehukkaat sävyt täältä löytyvässä postauksessa.

Itse en viitsinyt mennä lakkauttaa kynsiäni, sillä minulla oli vasta edellisenä iltana/yönä lakatut kynnet.

berner13

Clarinsin ihonhoito löytyi tapahtumasta. Kaipasin itse värikosmetiikkaa myöskin. Mutta sitten toisaltaan, niitä olen kyllä hypistellyt ja swatchaillut monet kerrat Sokoksella ja Stockmannilla käydessä.

berner16

Esillä oli myös edullisempaa ihonhoitoa. LV on tunnettu herkän ihon tuotteista.

berner14

Kotimaisen LV:n pisteellä pääsi mittauttamaan oman ihonsa kosteuspitoisuuden. Tässä Siamese Lipstick -blogin Kaisuli on mittauttamassa oman ihonsa kosteusprosenttia. Odotin, että omani olisi liian vähäinen, mutta kuinkas kävikään. Minun kosteusprosenttini oli mittarin mukaan 53%, joka on erinomainen. Tiedustelin, että onko LV:llä kampanjoita marketeissa tai tavarataloissa, joissa pääsisi mittaukseen? Minulle kerrottiin, että I Love Me -messuilla olisi taas mahdollista päästä mittauttamaan ihonsa kosteuspitoisuus.

Kaikille edullisemman kosmetiikan metsästäjille vinkkaan, että aloitin LV:n kasvoseerumin testailut. Kerron teille aikani testailtua, että mitä pidin tuosta 8 euroa maksavasta seerumista. Ihan älyttömän halpa seerumi se kuitenkin on.

berner17

Myös kotimainen XZ oli uuden tuotelinjan kanssa esillä. Ihanan hedelmäinen ja mehevä tuoksu näissä uusissa käsiteltyjen hiusten tuotesarjassa. Myönnän rehellisesti, että XZ ei ole koskaan ollut minun hiuksiani varten, mutta mitäpä en tekisi blogini postauksien vuoksi? Itse kaipaan silikonien tuomaa silottavuutta luonnonkiharalleni ja selvittävyyttä herkästi takkuuntuville hiuksilleni. Testaan nyt tuota hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Palaan näiden esittelyyn jossakin vaiheessa.

berner15

Herbinan pisteellä oli mahdollista päästä pikakampaukseen. Olisin todellakin tarvinnut jotain hiuksilleni, sillä ne olivat kamalat ja koin suurta tukkakriisiä tuolla tapahtumassa. Lähtiessäni Kouvolasta satoi räntää. Ah, saa hiukseni näyttämään ihan hirveiltä, kun muotoilutuotteilla kyllästetyt hiukseni kastuvat ja sitten kuivuvat. Helsingissä satoi hetkittäin vettä ja tuuli! Voi elämä miten kamala länässä oleva pörrö minulla oli. Kyllä, hiukset olivat päätä myöten ja pörröiset. Sekin yhtälö on mahdollista minun päässäni. En kampauksessa kuitenkaan käynyt, koska kuten arvata saattaa… jonoa riitti kaiken aikaa.

Kampauksen sijaan tutkin Herbinan uusia Body Mist -suihkeita. Sain valita mieleiseni tuoksun testiini ja päädyin Strawberry Dream -vartalosuihkeeseen. Muita vaihtoehtoja olivat suklaa ja meloni.

berner12

Värikosmetiikkaa esittelivät Rimmel ja IsaDora. IsaDoran kausikokoelmat ovat aina niin ihania ja kiinnostavia. Kesän kokoelma Beach Club on hyvin turkoosinen. Hauska luomiväripaletti on varmasti tämän kokoelman hittituote. Minä ihastuin tuohon vaalean(turkoosin)siniseen kajaliin. Swatchailin kynää ja totesin sen todella pehmeäksi ja pigmenttiseksi. Ei ollenkaan valju, vaan todella säväyttävä. Tämä kynä on pakko hankkia kesäksi. Suosittelen siis!

berner11

IsaDoran luomivärinelikot ovat kokeneet uudistuksen. PR-kassistani löytyi tuo turkoosia ja vihreää sisältävä Dragonfly -paletti. Saa nähdä minkälaisen kesämeikin sillä vielä kehittelen. 😉 Mielenkiinnolla myös testaan, että minkälaisia nämä uudistuneet paletit ovat. Luomivärien kerrotaan olevan koostumukseltaan kermaisen silkkisiä, erittäin kestäviä, intensiivisiä, helposti levittyviä ja häivyttyviä, että niissä on myös käytetty liquid powder -teknologiaa. Eli toisin sanoen luomivärit ovat puolivoidemaisia.

Sellaisia uutuuksia löytyi Bernerin tapahtumasta. Sitten loppuun vinkki…

berner_ystävämyynti_2015

En itse pääse vieläkään Bernerin ystävämyynteihin, koska olen töissä. Vinkkinä teille muille kuitenkin. Tuolta monet ovat löytäneet mahtavia tuotteita hävyttömän halvalla. Älkää pliis tulko minulle kertomaan, mitä saitte haalittua sieltä ja millä hinnalla. Muutun vielä vihreäksi kateudesta. Vihreä ei sointuisi hiusteni väriin ja muutenkin tykkään vihreästä vain luomilla ja kynsillä.

Mukavaa lauantaita kaikille! Minä teen tänään pitkän työpäivän, sillä kaksi viimeistä Ilo irti! -revyytä olisi ja sen jälkeen juhlitaan työporukalla Kotkan yössä. Mahtavaa päästä pitkästä aikaa viihteelle! Viime kerrasta onkin tovi.

P.s. Huomenna taas 5 parasta -postaus.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X