Glitz & Glam

Huhtikuun 2015 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Huuu… elämme jänniä aikoja. Huhtikuun LivBox saapui ja seuraava saapuva boxi sisältää yhden minun lempparituotteeni. Täältä löytyvässä postauksessa kerron pienen vihjeen siitä tuotteesta.

livboxhuhtikuu

Mutta ei vielä täpinöidä toukokuun boxia, vaan siirrytään takaisin päivän aiheeseen – huhtikuun LivBoxiin.

livboxhuhtikuu1

Boxi oli jälleen kerran hyvin täyteläinen. Haastavaa bloggaajalle asetella tuotteita näkyvästi ja nätisti yhteiskuvaan. Teemana tällä kertaa silkkisen sileänä kesää kohti. Värimaailma vaaleanpunainen.

livboxhuhtikuu2

Tässä eräs päivä niitin omat pöheiköt kevätkuntoon. 😀 Myönnän, että olen äärimmäisen laiska talvisin sheivailuissa. En ole kovin karvainen, mutta silti sääret ja kainalot olivat sellaiset, että tyttäreni niistä kommentoi. (mies ei uskaltaisi)

livboxhuhtikuu3

RFSU Easy Shavin’ – Intim Shaving Gel 5,60 € / 200 ml

Ihoa pehmentävä ja luistoa lisäävä geeli ihokarvojen ajeluun höylällä. Sopii intiimialueelle, että koko vartalolle. Geeli ei vaahtoa, joten sheivatessa näkee tarkemmin alueet, mistä ajella.

Tätä minun on kyllä pitänyt kokeilla. En nyt muista, että oliko se juuri tämä vai onko RFSU:lla jokin toinenkin geeli, mutta ystäväni haali näitä kauneusmessuilla messutarjoushintaan. Kehui kovasti tätä tuotetta. Itselläni oli ja valitettavasti on vieläkin vaahtoja paljon jäljellä. Nyt on kesä tulossa, joten tulee oltua tunnollisempi noiden puskien niittämisten kanssa. Innolla testaan tämän sheivausgeelin.

livboxhuhtikuu5

RFSU Smooth Shavin’ -höylä

Tätä höylää ei löytynyt kortista, mutta laitan tämän silti yksittäiseksi tuotteeksi postaukseen. Itse en innostu näistä 2-3 ajoterän höylistä. Haluan enemmän! Vähemmän vetoja, nopeammin hoidettu juttu. En tiedä pitääkö edes paikkaansa. Joka tapauksessa 4-5 on parempi mielestäni. Tosin, tämä pieni terä on varmasti tarkemmilla alueilla parempi, joten saatanpa kokeilla nyt kuitenkin.

livboxhuhtikuu4

RFSU Nice n´Cool – Intim After Shave 5,90 € / 50 ml

Geeli, jota sivellään iholle karvanpoiston jälkeen. Geeli viilentää ja auttaa ihoa palautumaan. Ehkäisee punaisten pilkkujen muodostumista.

Tästä olen innoissani. Minulla on ollut Veet’n after shave -voidetta, mutta se ei kyllä mielestäni auttanut yhtään. Voi kun tämä edes vähän helpottaisi näppyihin. Jokainen tietää, kun toisinaan niitä tulee runsaastikin. (varsinkin jos on ollut pidempään sheivaamatta) Sitä sitten tulee mietittyä, että kumpi oli parempi? Karvoilla vai ilman, jos iho on kuin pahimman happokäsittelyn jäljiltä? Innolla kokeilen tätä.

livboxhuhtikuu6

Ibero Tools -meikkisienet

Tämä oli boxin ylimääräinen tuote ja yllätys Iberolta. En itse käytä meikkisieniä ja sen vuoksi niitä on todella paljon jäänyt varastoihin työkäyttöä varten (jos joskus maskijutuissa tarvitsee). Taidan lahjoittaa meikkisienet parempaan kotiin, mutta nappaan tuon rasian itselleni. Sille varmasti tulee löytymään käyttöä.

livboxhuhtikuu7 copy

Essie Sugar Daddy -kynsilakka 13,90 € / 13,5 ml

Just yksi yö kattelin blogipostausta kirjotellessa dokumenttia sugar daddyistä ja niistä nuorista naisista, jotka rahoittavat elämänsä heidän avulla. Oli mielenkiintoinen ohjelma ja ajatuksia varmasti herättävä. Mutta se ei nyt liittynyt mitenkään tähän kynsilakkaan. Tulipa vain nimestä mieleeni. Essien kynsilakat ovat ihania ja tällainen mini se vasta suloinen onkin. En ollut ennen nähnyt Essien minikynsilakkaa. Kooltaan tämä pieni suloisuus on 5 ml, eli ihan kookas minilakka.

livboxhuhtikuu8

Dove Talc Soft 2,50 € / 50 ml

Roll-on antiperspirantti, joka sisältää muiden Doven antiperspiranttien tapaan 1/4 osaa kosteusvoidetta.

Olen vähän kyllästynyt kokeilemaan antiperspirantteja, saati deodorantteja. Tuntuu, että en tykkää, kuin yhdestä – Clarinsin antiperspirantista. Se on kallista, mutta parasta tähän mennessä, jota olen käyttänyt. Tosin hyvä kokeilla näitä edullisempiakin, jos näistäkin löytyisi yhtä hyvä vaihtoehto.

livboxhuhtikuu9

Lumene Lab Hydrasmooth 24h Silottava Kosteusvoide 18,90 € / 40 ml

Voiteen suomalainen mustaherukka ja Hydra-Texturizer -yhdiste kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, sekä auttaa säilyttämään luonnollisen suojakerroksen. Voiteen koostumus silottaa ja pehmentää ihoa. Soveltuu kaikenikäisille ja herkkäihoisille.

Voisin oikeastaan kokeilla tätä jo nyt, sillä saamani voide on normaalille ja sekaiholle. Voisi olla ihan hyvä tässä vaiheessa vuotta päiväkäytössä. Minua kiinnostaa Lumenelta erityisesti nämä Lab -apteekkisarjan tuotteet.

Mutta missä on minun pitkäaikaistilaajalahja?! :O Ok, olen boxin saanut syksystä asti yhteistyön kautta, mutta sen ei pitäisi asiaan vaikuttaa. Ainakin muut boxin yhteistyön kautta saavat ovat saaneet lahjansa, joten siitä ei pitäisi olla kyse. Onkohan käynyt jokin tietotekniseen liittyvä virhe tmv.? En minä sitä lahjaa nyt tarvitse, mutta jatkoa ajatellen tässä pohdin.

Kokonaisuutena boxi on ihan kiva ja teema on jotenkin hauskasti rakennettu. Karhut heräävät talviuniltaan ja tajuavat karvaisuutensa, joten siihen välineet ja tuotteet. (Kuka kertoi LivBox-tiimille mun luolanaismaisuudestani?!) Silottava kosteusvoide kasvoille, deodoranttia kainaloon ja kynnet näteiksi. Sen lisäksi on vielä meikkipohjan luontia varten meikkisieniä, niin ja se ylimääräinen pitkäaikaistilaajille, jota en kylläkään saanut. (vitsailen tällä muka-katkeruudellani) Silti boxi jäi tällä kertaa mielestäni vaisummaksi, kuin viimeaikaiset. Testaan innoissani karvanajogeeliä ja after shave -geeliä, että myös Lumenen voiteen. Kynsilakan tiedän jo hyväksi, sillä onhan se Essie. Miten tämän sanoisi? Boxi sisälsi tarpeellisia juttuja, mutta se jokin ”hyötyturhake” puuttui tällä kertaa. Huhtikuun boxin luokittelen sellaiseksi arjen tarpeellisia boxiksi, vaikka kynsilakka ei olekaan kaikille sellainen must -juttu, kuten minulle. Kouluarvosanalla antaisin 8½. Mikä ei sekään ole huono, mutta on ollut kiinnostavampiakin.

Mitä piditte huhtikuun boxin sisällöstä? Jännityksellä jo odotan toukokuuta ja mielipiteitänne boxista.

LivBox saatu yhteistyön kautta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X