Glitz & Glam

Toukokuun 2015 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vihdoin se toukokuu tuli! Olen ollut useamman kuukauden ihan ”tulisilla hiilillä”, kun olen odottanut toukokuun boxia. Jos et vielä tiedä, että miksi, niin se selviää tässä postauksessa.

livbox_toukokuu

Toukokuun teemaväri on aurinkoinen ja jo kesää enteilevä.

livbox_toukokuu1

Taas oli hyvin täyteläinen boxi ja sain kikkailla, että saan tuotteet mahtumaan kuvaan.

livbox_toukokuu8

Dove Deeply Nourishing -suihkusaippua 2,45 € / 250 ml

Uudella koostumuksella lanseerattu suihkusaippua, joka on vaahtoutuvampi ja hellävaraisempi iholle. Tuoksu on myös uusittu.

Matkakokoinen suihkusaippua on ihan jees. Kesäkin tulossa ja varmaan joku pieni reissukin tulee tehtyä. Ei ehkä suurinta uteliaisuuttani herättävä, mutta käyttötuote, joka pääsee käyttöön.

livbox_toukokuu9

La Rochey-Posay Eau Thermale -lähdevesi 10,00 € / 150 ml

Herkkää ihoa rauhoittava lähdevesi. Lähdeveden rauhoittavat ja antioksidanttiset vaikutukset perustuvat lähdeveden sisältämien mineraalien ja hivenaineiden yhdistelmään. Käytetään kasvojen puhdistukseen ja rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen. Suihkutetaan kasvoille ja/tai vartalolle tarvittaessa, annetaan imeytyä 2-3 minuuttia ja taputellaan ylimääräiset pois.

Muistan kun pari vuotta sitten nämä lähdevesisuihkeet tulivat. Ihan radiossakin päiviteltiin kallista vettä. Nämä ovat ihan näppäriä raikastajia kesällä käsilaukussa mukana kuljetettavaksi. Muuten en osaa tällaisia käyttää. Tämä jää odottelemaan kesää.

livbox_toukokuu10

Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide 14,90 € / 150 ml

BB-vartalovoide on suunniteltu korostamaan päivetystä ja parantamaan ihon sävyä. Voide on kevyesti sävytetty. Voide kosteuttaa ja antaa vartalon iholle hehkua. Levitetään iholle ja annetaan hetken kuivua ennen pukeutumista. (Ei sisällä itseruskettavia ainesosia)

Hmm… en vielä osaa muodostaa tästä mielipidettä. BB-voide vartalolle? Oikeasti? Hetken tätä ”pureskeltuani” tajusin, että nerokasta! Minun kalpeat ja pilkulliset kanankoivet kyllä tarvitsevat ”meikkiä”, jos meinaan sääriä vilauttaa julkisesti. Nähtäväksi tulee jäämään, että tulenko vilauttamaan sääriäni julkisesti, sillä yritän niitä piilotella kesälläkin.

livbox_toukokuu7

Nivea Lip Butter Coconut -huulivoide 3,45 € / 16,7 g

Kookokselta tuoksuva uutuushuulivoide sisältää sheavoita.

JIPPII! Sain kookoksen! Rrrakastan kookosta, joten tämä tuli oikeaan osoitteeseen. En ole huulivoiteiden suurin kuluttaja, sillä olen enimmikseen huulipunatyttöjä. Tykkään todella paljon näistä Nivean Lip Butter -huulivoiteista. Postasin näistä joskus syksyllä. Postaukseni löydät täältä. Testasin jo tätä huulivoidetta ja aaaah… kookos… En tule saamaan mieheltäni pusuja, kun pidän tätä huulillani. Mieheni ei voi sietää kookoksen tuoksua, eikä makua.

livbox_toukokuu11

Naturel Nail Cover Stickers -kynsitarrat 3,90 € / pakkaus

Koko kynnen peittäviä kynsitarroja. Pakkaus sisältää myös kynsiviilan.

Nämä on minusta vähän blääh. Koko kynnen peittäviä kynsitarroja on kertynyt. Olen niitä saanut vähän kaikkialta, mutta en ole käyttänyt. Jotenkin en koe tällaisia kynsitarroja omaksi jutuksi. Mutta aika ”räyhä” kuosi noissa saamissani tarroissa. Mukana oli myös alekoodi Kauneutta.com -verkkokauppaan.

livbox_toukokuu2

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick -huulipunakynä 11,90 € / 2,8 g

Huulipunakynä, jonka rohkeilla väreillä ja muotoilulla kärjellä saa rajattua ja väritettyä huulet helposti ja nopeasti.

No tämä on se minun suosikkimeikkituote! Minun boxistani tuli sävy Passion Red, joka on yksi minun lempparisävyistä. Mukana oli myös teroitin, jolla voidaan huulipunakynä kätevästi teroittaa. Kerroin vinkin, joka löytyy boxin saatekirjeestäkin. Kannattaa tosiaan laittaa kynä hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin ennen teroitusta. Varsinkin näin lämpimien kelien lähentyessä. Kynästä saa varmasti terävän ja teroitin ei sotkeennu yhtä paljon.

livbox_toukokuu4

Sävyvaihtoehtoja näistä huulipunakynistä löytyy kuusi. Koostumuksiakin löytyy kahta erilaista.

livbox_toukokuu5
Vasemmalta: Vibrnt Pink, Passion Red, Foxy Amber, Designer Blossom, Subtle Coral, Couture Blush

Kolme sävyä on läpikuultavampia ja toiset kolme hyvin peittäviä ja pigmenttisiä. Löytyy lämpimiä ja viileitä sävyjä. On vaaleampia, että kirkkaita sävyjä. Aivan nude-sävyjä ei löydy.

livbox_toukokuu6

Omat suosikkisävyni ovat olleet Passion Red, Vibrant Pink, Foxy Amber ja tämä kaikista eniten käytössä ollut Couture Blush. Kynä alkaa olla jo aika moneen kertaan teroitettu. Näissä on mukava koostumus ja nämä kestävät mahtavasti.

Annoin eräälle ystävälleni Designer Blossom -sävyn (minulla on näitä nyt aika monta), koska se on aivan hänen sävynsä ja minulle taas ei niin osuva. Seurasin koko illan miten ko. puna hänellä kestää? No näytti kestävän baari-illankin. Ystäväni piti paljon tuotteesta, että sävystä. Eli näissä huulipunissa läpikuultavankin koostumuksen huulipunat pysyvät todella hyvin. Nuo pigmenttisemmät sitten taas vieläkin paremmin.

Instagram-kuvassani minulla on huulilla Couture Blush, mutta vaihdoin myöhemmin sävyksi Vibrant Pink, koska se sopi bilemeikkiini paremmin. Ystikselläni se Designer Blossom.

livbox_toukokuu12

 Oli ihan hirmu suuri kunnia päästä tällä tavalla LivBoxin sisältöön mukaan, mutta kyllä minua on hieman jännittänytkin. Tiedän, että kaikille ei voi sattua se mieleisin sävy, joten minä tavallaan stressaan tuollaista. Ihan naurettavaa! Tiedän! 😀 Mutta yritän ajatella, että oli se boxin tuote mikä tahansa minun suosikkini, niin kaikkia ei vaan voi miellyttää. ”Yritäppäs Minna muistaa se.” Toivottavasti mahdollisimman monelle sattui mieleinen sävy tai kenties sävy, jota et olisi uskaltanut ostaa, mutta löysitkin siitä uuden lempparisävysi.

Kokonaisuutena toukokuun LivBox on ihan kiva. Omat lempparini ovat huulipunakynä (yllätys, yllätys!), kookoshuulivoide, lähdevesisuihke ja oikeastaan ehkä tuo BB-voide vartalollekin kuuluu kiinnostaviin tuotteisiin. Boxi sisälsi 7 tuottetta ja yhden alekoodin. Tuotteista 2 oli matkakokoisia ja loput 5 täysikokoisia tuotteita.

yvesrocher6

Kesä ja juhlakausi lähenee! Onko teillä tiedossa kesäjuhlia? Minulla ei vielä ainakaan yhden yhtäkään. Tosin olen kyllä buukattu kesän jokaiselle lauantaille meikkailemaan morsiamia ja muita juhlijoita, joten juhlatunnelmissa kyllä elän kesällä. Elokuussa tosin lomailen ja elättelen toiveita, että tulisi kutsu kivoihin kesäjuhliin. 🙂

Hei, kertokaas mitä piditte suosikkituotteestani? Saitko juuri sinun mieleisen sävyn vai menikö sävyarpajaisissa hutiosumaksi? Mitä noin muuten piditte boxin sisällöstä?

LivBox saatu yhteistyön kautta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X