Glitz & Glam

Rohkea ja värikäs kesämeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hihii! Olen vuosien tauon jälkeen innostunut värikkäämmistä silmämeikeistä. Hallelujah! Olin aivan varma, että en saa sitä intoa enää takaisin, mutta kuinkas kävikään? Ehkä tämä kesä on taas yhtä värikäs, kuin kesä 2011 oli?

varikasmeikki1

En oikein edes tiedä mistä se ajatus tähän meikkiin lähti? Kaivoin vanhan palettini esiin, joka sisältää kirkkaita värejä. Tuo ko. halpispaletti on pyörinyt jakoon menevien kasassa, mutta aina olen sen viime hetkellä napannut takaisin omien kokoelmien joukkoon takaisin. Onneksi olenkin, sillä en heti löytänyt luomiväripalettiani ja heti iski pieni paniikinpoikanen, kun ajattelin, että annoinko sen sittenkin pois? NÖYYYY!

varikasmeikki7

Paletti löytyi kuin löytyikin ja heti huokaisin helpotuksesta. Pääsin kokeilemaan vuosien tauon jälkeen sillä jotain jännää. Päädyin sitten tällaiseen väritulitukseen.

varikasmeikki13

Kyseessä on näinkin lelun näköinen luomiväripaletti. Luomivärinapeissa on ollut hymynaamatkin. Sain tämän paletin keväällä 2011 Pretty.filtä. Vanhimmat lukijat varmaan muistavatkin meikkipostauksiani, joita tällä tein. Muistelisin, että minulla oli jokin värikästä teemaviikko, jossa tämä paletti oli. Tämä on W7 Neon Eye Box -luomiväripaletti ja lasten lelumeikkimäisestä ulkomuodostaan huolimatta uskomattoman pigmenttinen.

varikasmeikki6

Minua houkutti kaikista eniten keltainen ja vihreä. Uskomatonta, että innostuin tällaisista itselleni vieraista sävyistä. Päätin terästää silmämeikkiäni ripauksella sinistä, koska kynsilakkani oli sininen piCture pOlishin Denim.

varikasmeikki4

En tehnyt kasvomeikkiin liian voimakkaita sävyjä, koska kirkkaat sävyt silmissä ja marjaisat huulet olivat jo se väripilkku. Näin kokonaisuus pysyy vielä balanssissa, kun poskille ei sudita liian vahvoja sävyjä.

varikasmeikki15

Meikkipohjana minulla on La Roche-Posayn Rosaliac CC Cream. Esittelen tämän CC-voiteen omassa postauksessaan myöhemmin. Varjostuksia tein tutulla Lumenen aurinkopuuterilla sävyssä 1 Päivän Hehku. Poskipäille sipaisin hieman Guerlainin meteoriittihelmiä antamaan heleyttä ja hieman korostamaan poskipäitä. Poskipunaksi valitsin hyvin luonnolliset, heleän ja melko heikkopigmenttisen Dior Blush -poskipunan sävyssä 533 Passion Fruit.

varikasmeikki3

Huulille halusin tosiaan jotain marjaista sävyä ja ennen kaikkea läpikuultavaa, jotta tietynlainen raikkaus säilyisi kesämeikissä.

varikasmeikki12

Valitsin tämän yhden suosikkihuulipunani, eli Max Factorin Colour Elixir Gian Pen Stick -huulipunakynän sävyssä Foxy Amber. Foxy Amber on hyvin kesäinen sävy, enkä tätä siksi käyttänyt talvella. Kevään tullen tartuin tähän sävyyn innokkaana.

varikasmeikki2

No sitten pääsemmekin silmämeikkiin. Keltaisen, vihreän ja sinisen yhdistelmä on aika veikeä, mutta silti ne toimivat keskenään. Skarppi siipirajaus tuntuu jotenkin toimivimmalta tämän tyylisessä silmämeikissä. Se ei ole välttämätön, mutta sopii tyyliin parhaiten.

varikasmeikki14

Silmämeikissä käytetyt tuotteet ovat W7 Neon Eye Box -luomiväripaletti, MIYO Devil Eyes Eyeliner Pen, sävy Blue 03 ja Rimmel Scandaleyes Jumbo Liquid Eyeliner -rajaustussi, sävy Black 001.

varikasmeikki11

Levitin W7:n paletin keltaista luomiväriä liikkuvalle luomelle. Luomivakoon ja ulkonurkkaan levitin paletin vihreää sävyä, jonka häivytin hieman keltaisen päälle, jotta sävyt sulautuvat toisiinsa. Sisänurkassa ja kulmaluulla minulla on jokin vaalea helmiäissävy paletin ulkopuolelta. En valitettavasti nyt muista mikä käytössäni oli, mutta sillä ei varmaankaan ole suurempaa merkitystä. Jokin vaalea helmiäissävy kuitenkin.

varikasmeikki9

Alaluomelle levitin ensin luomiväripaletin sinistä sävyä, jonka jälkeen rajasin kynällä alaluomen. Pehmensin jälkeä vielä siveltimellä ja sinisellä luomivärillä. Rajasin yläluomen rajaustussilla ja tein suht massiiviset siipirajaukset, jotta meikkiin tulisi hieman räyhempää fiilistä.

varikasmeikki10

Alaluomen sisärajaukseen käytin MIYOn sinistä kajalia, jonka totesin huonoksi vaihtoehdoksi. MIYOn kajal ei pysynyt minun vetistävissä (ilmeisesti siitepöly on saanut silmäni punoittamaan ja vetistelemään) silmissä. Alaluomella kesti moitteettomasti, mutta sisärajauksessa ei edes kuvaussessiota.

varikasmeikki8

Tällainen oli minun väripläjäys tällä kertaa. Melkoinen sekoitus luksusmerkkejä, halpiksia ja markettituotteita. Niin ja olihan mukana myös apteekkibrändikin. Kaikki silti sulassa sovussa keskenään, vaikka meikki ei olekaan harmoninen. Näin tuossa taannoin Wind It Up -blogin Martinan Tropiikin sammakko -meikkipostauksen. Naureskelin, että meillä molemmilla on ollut inspiraatiot keltaiseen ja vihreään. Käykää kurkkaamassa myös Martinan ihana meikki.

Värikästä tiistaita kaikille! Millä väreillä teidän kesä on lähtenyt käyntiin? Ok, tämän meikin tein jo aikoja sitten, mutta silloin oli hyvin kesäinen päivä, vaikka toukokuu olikin.

Osa postauksen tuotteista saatuja. Jotkut useita vuosia sitten, osa viimeisen vuoden aikana ja osa itse ostettuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X