Glitz & Glam

YSL Summer Look 2015 - mun kesälook

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Hellurei! Juhannus on nyt vietelty ja minä olen sen muutaman päivän lomaillut. Ah, kyllä oikeasti teki hyvää. En viettänyt aikaani juuri ollenkaan somessa. Muutaman kuvan Instagramiin/Facebookiin julkaisin, mutta muuten vietin lomaa somesta. Tekee muuten aika ajoin hyvää. No mutta nyt sitä ollaan taas sorvin ääressä ja vanhat kuviot jatkuu. Ehdittekö jo ikävöimään?

ysl-meikki

Tänään tehdään katsaus Yves Saint Laurentin kesälookiin, josta minä tein oman versioni. Esittelen käyttämiäni tuotteita ja huomenna luvassa olisi tämän silmämeikin tutoriaalipostaus.

yslmeikki1

Aika rohkea, vai mitä? Oikeastaan Yves Saint Laurentin Saharienne Summer Look 2015 ei ole yhtä räväkkä, kuin mitä yleensä olemme tottuneet näkemään – mikä sinällään on outoa. YSL on usein kausilookeissa hyvin provosoiva ja rohkea. Tällä kertaa kausilook on neutraali ja turvallinen. Kuitenkin kokoelmaan kuuluu rohkeitakin väripilkkuja ja minä, siis MINÄ olen innostunut niistä! Miellyin tähän lookiin sen verran paljon, että olen tätä käyttänyt illanistujaisissammekin.

yslmeikki2

Sininen ja oranssi ovat vastavärejä keskenään. Niiden yhdistäminen on aina aika rohkea veto, sillä niissä ei ole minkäänlaista harmoniaa, vaan päinvastoin! Värit ”riitelevät” keskenään, mutta sen ”riidan” voi kääntää voitoksi halutessaan.

yslmeikki3

Hassua, että tästä tuli minun kesälook, sillä sininen ja oranssi eivät ole niitä minun tyypillisimpiä sävyjä. Kuitenkin lähes joka kesä haluan pukeutua sähäkkään siniseen ja koralliin ja persikkaan, joka on lähellä oranssia. Nyt tänä kesänä innostuin näiden sävyjen yhdistämisestä meikissä.

yslpopwater

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Pop Water Glossy Stain, sävy 202 Rouge Splash (hinta 39,00 € / 6 ml)

yslpopwater1

Vesimäisen raikas ja läpikuultava huulilakka. Nyt on kovasti muodissa kaikki kasteenraikkaan tunteen antavat meikit. Vesimäiset efektit, kuten kiilto ja läpikuultavuus ovat myös kovasti trendissä. Sitä on myös tämä Yves Saint Laurentin uutuushuulimeikki Pop Water Glossy Stain. Tämä uutuus ei kuulu kesäkokoelmaan, mutta halusin sen ottaa mukaan tähän lookiin.

yslwaterpop1

Huulilakka on pakattu tuttuun Vernis À Lèvres -pulloon. Aplikaattori on pehmeä ja sillä saa aika tarkasti levitettyä huulimeikin.

yslmeikki6

Huulilla Pop Water Glossy Stain on ihana. Se tuntuu raikkaalta, kevyeltä, mutta silti hyvin kestävältä. Huulilla on vesimäinen kiilto ja kuulto. Huulten pinta ei ole paksun huulipunan alla, vaan huulet näyttävät kauniin luonnollisilta, vaikka niiden sävy ei luonnollinen olisikaan. Vaikka sanoin sävyä kestäväksi, niin en lähtisi suosittelemaan sellaisille, joilla on jo huulten ympärillä uurteita. Valitettavasti kaikki tällaiset ”juoksevamman” koostumuksen omaavat huulituotteet lähtevät karkuun ja kerääntyvät uurteisiin. Minulla ei vielä uurteita ole, joten pystyn hyvin käyttämään tämän tyyppisiä huulimeikkejä.

Sävy 202 Rouge Splash ei sovi minulle muuten kuin kesäisin. Liian oranssinen ja lämmin sävy. Mutta näin kesäisin pystyn käyttämään heti kun saan vähän sävyä iholleni. Näitä huulilakkoja löytyy 12 eri sävyä, joista 4 on ”one shot” -sävyjä.

ysleyelinereffetfauxcilsshoking

Yves Saint Laurent Eyeliner Effet Faux Cils Shocking, sävy 2 Majorelle Blue (37,00 € / 1 ml)

ysleyelinereffetfauxcilsshoking1

Tämä Majorelle Blue on vain kausisävy. Oikeastaan en tiedä miten hyvin tätä Majorelle Blueta löytyy, sillä Helsingin keskusta Stockmannilla tätä ei ollut jäljellä enää montaa kappaletta. Moni muukin on nähtävästi ihastunut tähän sähäkkään siniseen.

ysleyelinereffetfauxcilsshoking2

Tussi on oikein hyvä. Pehmeä ja joustava, joka mahdollistaa erilaisia lopputuloksia rajaukseen. Kevyellä vedolla saa ohuen jäljen, painamalla saa paksumman rajauksen. Rajaustussin aivan kärki meinaa hieman kuivahtaa käytössä, joten sitä kannattaa ”kostuttaa” ihan vain painamalla kärkeä kovempaa viistosti esim. kämmentä vasten. Tussi on erittäin pigmenttinen ja kuivuttuaan kestää mahtavasti. Se ei ole vedenkestävä, mutta kestää pienet kyyneleet ja kosteuden.

yslmeikki4

Rajauksesta on helppo tehdä siisti ja huoliteltu. Tykkään kovasti! Sävykin on kyllä mitä upein ja kesäisin.

yslmauresques

Yves Saint Laurent Couture Palette 5-Color Ready-to-Wear Eye Shadows, sävy 12 Mauresques (68,00 € / 5 g)

yslmauresques2

Viisi hyvin lämmintä sävyä, jotka tuovat vahvasti mieleen kuuman hiekan, auringonlaskun ja paahtavan helteen. Paletin kolme sävyä ovat koostumukseltaan shimmerisiä ja kaksi satiinisia, lähes mattaisia. Järkevästi valikoitu sävyjen koostumukset, sillä ne lähes mattaiset ovat juuri ne, jotka tuleekin olla mattaisempia. Tummimmalla varjostetaan ja paletin vaaleampi ruskea sopii hyvin varjostuksen häivyttelyyn tai kevyempään varjostukseen.

yslmeikki5

Luomivärit eivät ole huippupigmenttisiä, mutta kyllä näistä väriä lähtee. Luokittelen nämä kuitenkin hyväpigmenttisiin luomiväreihin. Aika hyvät koostumukset kaikissa, sillä sävyt tasoittuvat helposti luomille. Ehdoton paletti kaikille lämpimiä sävyjä suosiville.

yslmeikki8

Muut meikissä käyttämäni tuotteet olivat:

Meikkipohjana Guerlainin Météorites Baby Glow, varjostuksissa ja poskipunana Guerlain Terracotta Joli Teint Powder 02 Blondes Natures, korostuksissa Guerlain Collection Météorites Compact. Ripsillä Yves Saint Laurentin Babydoll -maskara ja silmien alla Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä.

yslmeikki7

Huomenna tosiaan tämän lookin silmämeikistä on luvassa tutoriaali.

Mitäs te pidätte sinisen yhdistämisestä lämpimään koralliin, persikkaan ja oranssiin?

Luomiväripaletti ja huulilakka saatu YSL:n PR-tilaisuudesta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X