Glitz & Glam

Hehkuva hellemeikki - hot or not?

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Äh, kun meinaa ihan ärsyttää puhua kesästä ja hellemeikeistä, kun helteistä ei ole tietoakaan. En minä helteistä pidä, mutta saisi olla lämpöisempää. Tulisi sellainen fiilis edes, että elämme kesää. Nyt on aivan kuin olisimme vielä toukokuussa. Joka tapauksessa tänään aiheena hehkuva hellemeikki.

hehkumeikki1

Hellemeikillä yleensä viitataan hyvin hehkuvaan, lähes kiiltävään meikkiin. Meikkipohja on hyvin luonnollinen ja läpikuultava. Ihosta ei puuteroida mattaista ja kiiltoa korostetaan korostuspuutereilla ja hohtavilla aurinkopuutereilla.

hehkumeikki2

Koska tämä kesä tuntuu olevan kovin viileä, niin hellemeikkinikin on viileämpi. Jos elokuussa saamme helteitä ja päivettyisin lisää, niin ehkä teen sellaisen kunnon hehkuvan bronzer-meikin. Tällä kertaa kuitenkin viileän kesän hehkumeikki.

Meikkipohjana minulla on ihan vain La Roche-Posayn CC-voide, jota en puuteroinut. CC-voide kuivahtaa puolimattaiseksi. Käytin runsaasti aurinkopuuteria varjostuksiin kasvojen reunoille, poskiluiden alle, leukapieliin ja nenänvarren sivuille. Korostuksiin käytin runsaasti Guerlainin pressattua meteoriittipuuteria. Korostin poskipäitä, leukaa, amorinkaarta, nenänselkää ja otsan keskiosaa.

hehkumeikki4

Muut meikki on hyvin yksinkertainen. Huulilla myös huippukiiltävää huuliöljyä ja poskille kevyesti poskipunaa. Silmämeikissä rusehtavaa luomiväriä ja voimakkaampi korostus kulmaluulla. Ilman siipirajauksia tässä meikissä olisi aika paljon 70-luvun henkeä, sillä tuolloin ei puuteria käytetty, eikä silmiä rajattu.

hehkumeikki

Mikä on teidän tuomionne helteiden hehkumeikkeihin? Näyttävätkö ne teidän silmään lähinnä rasvaisen hikoilevalta vai diggaatteko niiden luonnollisesta kuullosta? Itse tykkään. Yksi syy on myös se, että hehkumeikit saavat ihon näyttämään nuorelta ja ilmeestä tulee muutenkin nuorekkaampi. Olen ylpeä itsestäni, että olen ysärin puuteroivasta teinistä kasvanut kiiltävyyden hyväksyjäksi. 😀 Eli miten on? Hellemeikki – hot or not?

Mukavaa alkanutta viikkoa! Toivotaan, että vielä tulee sellainen oikea kesä ja oikeaa käyttöä hellemeikeille.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X