Glitz & Glam

Heinäkuun 2015 LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heinäkuun LivBoxit ovat saapuneet. Kyseessä on taas alkukuu ja mustien boxien ”purkua”.

Heinäkuun teemana on luonto. Kyseessä ei siis ole luonnonkosmetiikkaa, vaan tuotteita, joissa on käytetty raaka-aineina myös luonnon omia antimia. LivBox on myös lähtenyt mukaan hyväntekeväisyyteen heinäkuun boxissa, sillä jokaisesta myydystä boxista lahjoitetaan 50 senttiä Suomen luonnonsuojeluliitolle. Kohteena meidän Suomen oma suloinen saimaannorppa. LivBoxin tilaajat ovat saaneet vaikuttaa hyväntekeväisyys kohteeseen.

Vihreällä teemavärillä varusteltu luontoboxi näyttää tältä. Hyvin täyteläinen jälleen. Näitä tuotteiden yhteiskuvia on oikeasti aika hankala ottaa tällä tyylillä, kuin minä ne olen tykännyt ottaa. Saa millin tarkasti asetella joka purkin ja tuubin ja aina vaan joku puteli liikahtaa juuri ennen kameran suljinta.

La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide 17,10 € / 200 ml

Raikas geelimäinen vartaloemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Täytyy sanoa, että kyllä on mukavan kevyt ja raikas vartaloemulsio. Aika kiva näin kesälle. Yllätyin! Harmi, kun emulsio on vain pieni näyte. Olisi minulle kelvannut isompikin pönikkä. Nopeasti imeytyvä koostumus on näin kesällä mukavin.

Klorane Gentle Dry -kuivashampoo 6,40 € / 50 ml

Hellävarainen mutta tehokas kuivashampoo. Kuivashampoo poistaa hiuksista ja hiuspohjasta lian ja liiallisen rasvan. Tuuheuttaa ja antaa ryhtiä, sekä helpottaa hiusten muotoilussa ja antaa pitoa kampauksille.

Kuivashampoot ovat aina jee! Olen kuivashampoiden suurkuluttaja ja on aina mukavaa päästä kokeilemaan aivan uusia merkkejä.

Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash 7,95 € / 150 ml

Puhdistusvaahto stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Ennaltaehkäisee finnien syntymistä poistamalla iholta likaa, talia ja epäpuhtauksia.

Puhdistusvaahdon sanotaan olevan hellävarainen ja rauhoittava, mutta jotenkin minulla on sellainen tunne, että tämä on liian tujua minulle näin kesälläkin. Katsotaan nyt uskallanko kokeilla. Kyllähän tujummat putsarit ovat ihan ok silloin tällöin, mutta en päivittäin uskalla käyttää. Vaikka ihollani on epäpuhtauksia, niin uskon tämän olevan päivittäisessä käytössä parempi nuoremmalla iholla.

Schwarzkopf Professional Essensity Color & Repair Shampoo (14,90 € / 250 ml) ja Hoitoaine (14,90 € / 200 ml)

Essensity-hiustenhoitosarja sisältää luonnollisia uutteita, eikä lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- ja mineraaliöljyjä.

Essensity ei olekaan minulle ennestään tuttu. En ollut näistä aikaisemmin kuullutkaan. Sitä en sitten tiedä, että pidänkö näistä? Tuo silikonittomuus aina arveluttaa, sillä omiin lemppareihini kuuluvat Schwarzkopfin Bonacure-sarjan silikonipommit Moisture Kick -hoitosuihke ja Repair Rescue Sealed Ends -latvasuoja.

Lumene Body Refresh Koivu & Hunaja Virkistävä Jalkavoide 4,90 € / 75 ml

Uudistunut Body Refresh -sarja sisältää herkullisen tuoksuisia ja pirteän värikkäitä tuotteita. Jalkavoide viilentää ja virkistää väsyneitä jalkoja. Nopeasti imeytyvä jalkavoide jättää jalat pehmeiksi.

Tätäkin ehdin jo testaamaan tässä postauksen kirjoituksen lomassa. Pidin raikkaasta tuoksusta. Tuubista tuoksuttamalla jalkavoide tuoksuu miedosti raikkaalle, mutta jaloille levittäessä tuoksu voimistuu. Jos on tukkoinen nenä, niin se varmasti aukeaa menttoolisen tuoksun vuoksi. Koivua tai hunajaa en tuoksusta löydä. Jalkavoide on nopeasti imeytyvä ja jaloille (että myös käsille siinä samalla) raikkaan tunteen jättävä. Tosi kiva jalkavoide näin kesälle. Yleensä käytän sellaisia tuhteja jalkavoiteita, mutta tämä on selkeästi miellyttävämpi kesälle. Talvella ei Koivu & Hunaja -jalkavoide riittäisi minulla. Silloin tarvitsen ”jankimpaa” jalkavoidetta.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 19,15 € / 12 ml

LivBox muisti jälleen pitkäaikaistilaajiaan! Clarinsin sävyllinen huulten kaunistaja on hyvä tuote. Joskus kesällä 2013 oli yksi LivBoxin tuotteista tällainen Instant Light Natural Lip Perfector. Tykkäsin tosi paljon. Voin kertoa, että tämä minikokoinen 5 ml:n huulituote kestää pitkään. On riittoisaa. Hyvä lahjus pitkäaikaistilaajille! Kymmenen pistettä.

Nyt mennään ihan pähkinöiksi, sillä boxeihin oli taas sujautettu vähän purtavaakin. Hula -pähkinäpatukan jemmaan käsilaukkuuni hätävaraevääkseni. Kaikki tällaiset patukat ovat mainioita käsilaukkuun evääksi.

Sellainen oli boxi tällä kertaa. Kaksi boxin tuotetta olivat täysikokoisia, neljä matka-/minikokoisia ja yksi näytekokoinen. Yksi tuote oli vain pitkäaikaistilaajille ja kaikille oli ylimääräisenä tuotteena välipalapatukka. Heinäkuun boxin kiintoisimmat tuotteet olivat Lumenen jalkavoide, Kloranen kuivashampoo ja tietysti pitkäaikaistilaajalahja, joka on mielestäni boxin paras tuote. Heinäkuu ei kolahtanut samalla tavalla, kuin muutama aikaisempi boxi on kolahtanut. Ei tämä heinäkuun LivBox heikko ole, mutta ei mielestäni parhaimpia. Sellainen ihan ok on minun fiilikseni. Parasta heinäkuun boxissa on kuitenkin, että jokaisesta myydystä heinäkuun boxista lahjoitetaan 50 senttiä saimaannorppien hyväksi. Ihana juttu!

Jos haluat lahjoittaa saimaanorppien suojeluun, niin Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilla voi käydä tekemässä lahjoituksen. 😉

Mitäs te piditte heinäkuun luontoboxista? Iskikö kovemmin, kuin minuun? Muistakaa myös käydä osallistumassa kesäarvontaan, jossa palintona Victoria’s Secretin vartalotuotteita. Tästä pääset arvontaan.

LivBox saatu yhteistyön kautta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X