Glitz & Glam

Girly Pink Dream

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla jäi keväällä kauneusbloggaajien Turun miitti väliin töiden vuoksi. Nonnula -blogin Jonna lähetti minulle miitissä bloggaajille jaetun goodie bagin, josta löytyi erittäin hempeä ja sievä IsaDoran luomiväripaletti.

girly8

Tämä 02 Pink Dream on näitä IsaDoran uudistuneita luomivärinelikoita. Uusissa paleteissa luomivärit ovat entistä pehmeämpiä, intensiivisempiä ja säihkyvämpiä. Paletin sävymaailma on ihastuttava. Raikas ja hempeä, jossa ruusukulta tuo hehkuvaa lämpöä mukaan kokonaisuuteen. Eräänä päivänä minun teki mieli tehdä jotain raikasta ja tyttömäistä. Tällainen siitä sitten tuli.

girly

Vaaleanpunainen näyttää kauniin raikkaalta vaalealla iholla. Jos siis et ole pahemmin päivettynyt tänä kesänä, niin hyödynnä se nyt hempeillä sävyillä leikittelyyn.

girly3

Todella päivettyneellä iholla vaaleanpunainen meikki, yhdistettynä vaaleisiin hiuksiin ei aina ole imartelevin vaihtoehto. Tämä ei ole kiveen hakattu sääntö, mutta vaarana on, että kokonaisuudesta tuleekin raikkaan sijaan tunkkainen. Jokainen tietää ns. ”Tuksu-efektin”.

girly2

Keväällä innostuin vaaleanpunaisista huulimeikeistä. Vaaleammat hiukset jotenkin minun kohdallani mahdollistivat ihanat baby pinkit ja possunpunaiset sävyt. Tummien hiusten aikaan vaaleanpunainen näytti minulla hyvin ”halvalta”.

girly7

Huulet rajasin Grimasin 582 kynällä ja huulipunaksi valitsin yhden kevään suosikeistani, eli Max Factorin Colour Elixir Gian Pen Stick, sävy Couture Blush.

girly4

Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin paletin vaaleaa highlight-sävyä, eli korostussävyä. Liikkuvalle luomelle levitin vaaleanpunaista. Rajasin ulkonurkan e.l.f.:n violetilla geelilinerilla, jonka päälle levitin IsaDoran paletista violettia sävyä. Varjostin luomivaon ja meikkasin alaluomen tuolla samaisella violetilla. Varjostuksen yläpuolelle levitin hävityssiveltimellä pehmeästi paletin ruusukultaista sävyä.

wetnwildeyeshadowprimer9

02 Pink Dream -paletin sävyt ovat pigmenttisiä ja pehmeästi levittyviä. Ruusukulta on tosi kiva lisä tähän viileään violetin ja vaaleanpunaiseen sävymaailmaan.

girly6

Tyttömäistä raikkautta ja kuulautta loin näillä tuotteilla:

IsaDora Eye Shadow Quartet Relaunch, 02 Pink Dream
e.l.f. Cream Eyeliner, Punk Purple
NYX Radiant Finishing Powder, Brighten
Dior Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush, 001 Petal
Grimas 582 rajauskynä
Max Factor Colour Elixir Gian Pen Stick, Couture Blush

girly1

Tällainen sävymaailma ei tunnu minusta itsestäni kotoisalta, mutta joskus on kiva kokeilla ja poiketa niistä turvasävyistä.

Vaaleanpunaiset sävyt ovat siitä jänniä, että niillä voidaan luoda hieman nuorentava efekti tai väärinkäytettynä niillä saadaan vanhentava ja halvannäköinen ilme.

Mites kävi minun kohdalla? Hiukset ovat harmaat ja ikää lasissa +30. Nuorensi vai vanhensi?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

X