Glitz & Glam

5 parasta Boholta & arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tähän päättyy luonnonkosmetiikkamerkki Bohon teemaviikko. Toivottavasti viihdyitte ja piditte viikosta. Minulla ainakin oli kivaa näitä kirjoittaessa. Tai noh, ainahan minulla on. En kirjoita mistään sellaisesta mistä ei huvittaisi kirjoittaa. Sanotaan näin, että olin erityisen inspiroitunut tästä viikosta.

Sunnuntai on perinteisesti 5 parasta -postauksen päivä. Päätin yhdistää tähän Boho -viikon viimeiseen postaukseen arvonnan, teemaviikon ja 5 parasta. Tänään 5 parasta Bohon tuotetta. Koska vasta tällä viikolla olen esitellyt näitä tuotteita, niin tässä nämä 5 parasta ovat lyhyesti kerrottuna ja perusteltuna. Postaukset löytyvät selaamalla niitä taaksepäin.

syysmeikkiboho17

Minulla oli paljon Bohon tuotteita testattavana. Melko laajasti olen merkkiin päässyt tutustunut. Muutama tuote on testaamatta, joten täytyy joskus käydä ostamassa ne. Mineraalimeikkipuuteri kiinnostaisi ainakin. Testailemieni Bohon tuotteiden perusteella, minusta 5 parasta olivat:

tulossa1

Ehdoton lempparini on Gypsy -luomiväripaletti. Erittäin hyvälaatuinen koostumus, pigmenttisyys, käytännöllisyys ja kauniit sävyt vetosivat minuun. Puinen pakkaus on myös ihastuttava. Kaiken lisäksi tämä MACin kanssa samaan laatuun yltävä luomiväripaletti maksaa 29,90 €.

bohokevytmeikki2

Gypsyllä voi luoda mattaisia ja/tai luonnollisia silmämeikkejä. Paletin mattaruskea sopii myös kulmien ehostukseen.

syysmeikkiboho14

Paletilla voi myös tehdä juhlavia ja/tai dramaattisempia silmämeikkejä. Tästä syysmeikistä olen tehnyt tutoriaalin, jonka löydät täältä.

boho14

Aurinkopuuteri on myös mahtava. Pidin sen kauniista ja pehmeästä sävystä, että hienojakoisesta koostumuksesta. Ei aivan yltänyt Guerlainin tasolle, mutta lähes. Hyvin kaunis ja luonnollinen lopputulos. Tämä minun sävyni Terre de Provence on kauniin shimmerinen. Pidän paljon siitä, että hohtavuudestaan huolimatta, Terre de Provence ei ole liian kimalteinen. Kivan luonnollisen hehkun antava aurinkopuuteri.

boho11

Ja kyllä vain! Ensimmäinen luonnonkosmetiikkamaskara, josta tykkään todella paljon. On ollut surkeita ja sellaisia ihan ok, mutta yhtään loistavaa ei kohdalleni ollut aikaisemmin osunut.

syysmeikkiboho9

Ei Bohokaan anna sitä kaikista maksimaalisinta mitä minulle on mahdollista saada, mutta kauniisti jäsennellyt ripset se antaa. Myös pituutta ja volyymiakin ripauksen saan tällä maskaralla.

boho10

Huulipuna on miellyttävän tuntuinen ja sävyltään kaunis. Boholla on monenlaisella koostumuksella olevia huulipunia. Minulla testissä oli mattainen kuultoopuna, joka ei ole täysin peittävä tai täysin mattainen. Punassa on kevyt kiilto ja läpikuultavuus.

sininensmoky15

Sävy on luonnollinen ja ilmettä raikastava. Helppo huulipuna, joka kosteuttaa huulia ja sisältää 99% luonnon raaka-aineita ja 81% luomua.

tuoksutboho6

 Bohon tuoksut ihastuttivat myös minua, mutta erityisesti tämä eksoottinen Goa. Ihana tuoksu, jossa voi aistia intilaisen eksotiikan mausteineen, hedelmineen ja kukkasineen. Boheemi tuoksu, jossa on kuitenkin arvokkuutta.

Ja sitten viikon loppuhuipennus… ARVONTA!

arvonta

Minulla olisi teille arvottavaksi Gypsy -luomiväripaletti, omavalinnainen tuoksu ja omavalinnainen kynsilakka. Miltä kuulostaa tällainen palkintosetti? Toivottavasti on mieleenne. Kynsilakka ja tuoksu ovat omavalinnaisia, eli voittaja saa valita valikoimasta mieleisensä sävyn ja tuoksun.

Sitten kerron miten toimia, jos haluaa osallistua tämän kivan luonnonkosmetiikkasetin arvontaan:

  • Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen.
  • Kerro mikä oli Boho -viikon paras postaus.
  • Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään. Siten vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 20.9. klo 20.00.

Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä, mutta julkaisen voittajan myös blogissa. Paljon onnea arvontaan ja leppoisaa sunnuntaita!

Viikon aikana esitellyt ja arvonnan palkinnot tarjoaa maahantuoja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X