Glitz & Glam

IsaDoran syyslook - Bohemian Rose

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Syyskokoelmat ovat aina minusta kiintoisia. Tänä vuonna IsaDoran kokoelma on rokkia ja romantiikkaa, eli Rock & Romance.

isadorarockandromance3

Esittelen Rock & Romance -syyskokoelman kokonaisuudessaan myöhemmin. Ensin postailen näitä syksystä ja kokoelmasta inspiraationsa saaneita meikkilookeja.

isadorarockandromance2

Tässä syyslookissa inspiroiduin punaisista huulista ja kynsistä, ja silmämeikistä, jossa metsäisen vihertäviä sävyjä. Syyskokoelman nämä punaiset ihanuudet kantavat nimeä Bohemian Rose. Sen vuoksi en tehnyt tästä lookista rock-henkistä, vaan enemmän hain romanttisuutta ja maanläheisyyttä.

isadorarockandromance

Metallisen ja hohtavan silmämeikin vastapainona punaiset Bohemian Rose -huulet toimivat. Sen lisäksi vihreän kanssa näyttää upean raikkaalle ja näyttävälle tällainen burgundin ja tummanfuksian välimaastossa oleva punainen. Rakastan tätä sävyä! Juuri tällainen viileänpunainen on minulle. Sävyssä on tietynlaista rojaalisuutta ja arvokkuutta.

isadorarockandromance4

Bohemian Rose huulipuna ja kynsilakka ovat upea parivaljakko. Vinkkaan jo nyt, että molemmat sävyt ovat jäämässä valikoimaan. Kynsilakka on huulipunaa tummempi, vaikka samaa Bohemian Rose nimeä kantavatkin. Kynsilakka on ehkä enemmän viininpunaiseen taittavampi.

isadoraurbangreen

Silmämeikissä käytin kokoelman 03 Urban Green -luomiväripalettia.

isadorarockandromance5

Levitin liikkuvalle luomelle paletin vaaleinta, kultapohjaista murrettua vihertävää sävyä. Ulkonurkassa paletin toiseksi tummin sävy, jota toin ulkonurkasta liikkuvalle luomelle asti (noin 1/3 osa). Luomivaon varjostuksessa käytin paletin toiseksi vaaleinta, joka kylläkin on keskitumma sävy. Koska paletissa ei ole sellaista aivan vaaleaa sävyä, niin ”lainasin” sisänurkkaan valoa tuomaan vaaleanpunaisen shimmer-sävyn. Kyseessä on Face Sculptor -kasvopaletin highlight-sävy.

isadorarockandromance6

Smoky Eye Liner -rajauskynällä tehdyt rajaukset tuovat vihertävään silmämeikkiin pientä lisää. Metallisena hohtava 13 Dark Green on kausisävy, joka kannattaa hankkia, jos mielii tänä syksynä tehostaa katsettaan syksyisen vihreällä.

isadorarockandromance7

Meikissä käytetyt IsaDoran tuotteet:

Kasvot
Under Cover Face Primer
Color Correcting Concealer, sävy 32 Neutral
Nude Sensation Fluid Foundation, sävy 12 Nude Sand
Perfect Loose Powder
Face Sculptor, sävy 02 Cool Pink

Silmät
Eye Primer
Eye Shadow Quartet Relaunch, sävy 03 Urban Green
Smoky Eye Liner, sävy 13 Dark Green
Grand Volume Lash Styler -maskara

Kulmat
Perfect Brows Duo Compact Powder

Huulet
Perfect Moisture Lipstick, sävy 176 Bohemian Rose

isadorarockandromance1

Eikös syksyiset sävyt olekin ihania? Mitäs te pidätte Bohemian Rosesta?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

IsaDoran tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X