Glitz & Glam

Kultaista hunajaa meikin alle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Joko aletaan olemaan siinä vaiheessa syksyä, että aletaan nostamaan esiin näitä kuivalle iholle hyviä tuotteita? Mielestäni kyllä! Tänään esittelen tuotteen, joka on odottanut ajankohtaisempaa hetkeä julkaisuunsa.

honeydewmeup

NYXiltä löytyy aivan ihana ja yllättäen ylellinen kasvojen pohjustaja. Honey Dew Me Up on hunaisen kultainen pohjustaja, joka on perinteisiä primereita parempi vaihtoehto kuivemmalle iholle.

honeydewmeup3

Honey Dew Me Up on pakattu lasiseen pikkupulloon/purkkiin. Keltaisessa ”hunajassa” on mukana kultahippuja.

honeydewmeup2

Primeria annostellaan ”lusikalla” ja koostumus tuotteella on toden totta kuin hunajaa. Paksua, silti juoksevaa ja hyvin venyvää. Kuin oikea hunaja.

honeydewmeup4

Pienet kultahiput tuovat primeriin ylellisyyden tuntua. Hyvin pieni tippa primeria riittää koko kasvoille, sillä tätä ei kannata liikaa annostella. Tuoksu on makeahko, josta tulee mieleen hunaja.

honeydewmeup5

Primeri levittyy iholle hyvin ja on liukkaan tuntuista. Se jättää mahtavan pinnan, joka on kosteahko ja valmistelee kuivan ihon meikkipohjatuotetta varten. Primerissa on seerumimainen tuntuma kuivahdettuaan. Voisi luulla, että näin liukas ja venyvä tuote jäisi rasvaisena iholle, mutta sitä Honey Dew Me Up ei tee. Ihosta jää samettinen, mutta silti siinä on sellainen kiva nahkeus, jota kuiva iho kaipaa meikin alle. Honey Dew Me Up ei todellkaan ole perinteinen silikonipohjustaja, se on aivan erilainen. Silti sillä on kyky tasoittaa ihon pintaa ja sävyeroja kevyesti. Lisäksi Honey Dew Me Up jättää iholle kosteuttavan tunteen, olematta kuitenkaan rasvainen.

grannyhair2

Kuinka moni mietti, että entäs ne kultahippuset? Jäävätkö ne ihon pinnalle? No jäävät, jos primeria ei työstä riittävän hyvin iholle. Kun primerin hieroo kunnolla ihoon, hippusetkin hajoavat ja levittyvät tavallaan huomaamattomiksi. Kuitenkin hippuset hajotessaan tekevät primeriin hehkua ja heijastavat valoa.

honeydewmeup1

INCI-lista niistä kiinnostuneille:

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Alcohol Denat., Betaine, Honey Extract/Mel Extract/Extrait de Miel, Collagen Extract,  Portulaca Oleracea Extract,  Hyaluronic Acid,  Bifida Ferment Lysate, Nelumbo Nucifera Flower Extract,  Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract,  Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract,  Rosa Centifolia Flower Extract,  Lilium Tigrinum Flower/Leaf/Stem Extract,  Iris Ensata Extract,  Hibiscus Sabdariffa Flower Extract,  Anthemis Nobilis Flower Extract,  Allantoin,  Caprylyl Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide,  Panthenol, Benzophenone-5, Disodium EDTA, Citronellol, Limonene, Geraniol,  Fragrance/Parfum, Gold (CI 77480). May contain (+/-): Yellow 6 Lake (CI 15985), Yellow 5 Lake (CI 19140).

INCIssä on pari yllättäjää. Se ei sisällä silikoneja, mutta kalvonmuodostaja löytyy. Toki oikeasti toimivassa primerissa (ihoa tasoittavassa) on oltava jokin, joka tasoittaa ihon pintaa. Denaturoitu alkoholi luettelon alkupäässä hieman kummeksuttaa. Siitäkin huolimatta en koe tuotetta kuivattavaksi. Alkoholi on mitä ilmeisimmin tuotteessa sen antiseptisen vaikutuksen ja ihohuokosia supistavan ominaisuuden vuoksi. Määriä on paha mennä arvioimaan pelkän luettelon perusteella. Kuitenkin ne listataan painon mukaan ja minulla ei ole tietoa ainesosien tiheyksistä. Huomautan kuitenkin tuosta denaturoidusta alkoholista sitä vältteleville. Muita ns. hyviä ainesosia näyttää olevan ainakin glyseriini, kollageeniuute, hyaluronihappo, pitkä lista erilaisia kasviuutteita, hydrolysoitu risiiniöljy ja pantenoli.

NYXin Honey Dew Me Up on kokeilemisen arvoinen, vaikka iho ei olisikaan kuivuuteen taipuvainen. En todella rasvoittuvalle suosittele, mutta normaalille, pintakuivalle ja sekaiholle. Aivan kuivallekaan en tuon alkoholin vuoksi ensisijaisesti suosittele, sillä heille parempi vaihtoehto on kasvoöljy tai runsas seerumi.

Honey Dew Me Up -pohjustajaa myy Pretty.fi. Hinnaltaan primeri on 26,95 € / 22 ml.

Oliko teistä yllättävä tuote NYXiltä? Minusta tämä on. Tavallista ylellisempi ja viimeistellympi ulkonäöltään.

Tuote saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X