Glitz & Glam

12. luukku - nuorekkaampi iho pyyhkäisyllä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ja näin olemme päässeet joulukalenterin puoliväliin.

joulupallot2

Nyt puolivälissä paljastan, että ensi viikolle, eli viimeiselle joulukalenteriviikolle säästin sokerit. Sokerina pohjalta löytyy… tekisi niin mieli kertoa, mutta entäs jos säilytänkin jännitystä? Ennen viimeisen viikon grande finalea on joulukalenterissa monta muuta upeaa luukkua availtavana.

philosophy

12. luukusta avautuu philosophyn ihonhoitotuote. Ostin reilu pari vuotta sitten äidilleni lahjaksi philosophy miracle worker retinoid -pakkauksen. Halusin nyt tuoda nämä kiintoisat laput esiin blogissani ja samalla tutustuttaa teidätkin niihin.

philosophy2

Mitä tiedätte retinoidista, jota tämä tuote sisältää? Retinoidi on A-vitamiinijohdannainen. Retinoli on varmaan tutumpi monille ihonhoitotuotteista. Retinoideja käytetään aknen hoidossa ja onkin monelle vaikeasta aknesta kärsineelle ollut se ainut apu. Noissa lääkärin määräämissä hoidoissa on käytetty todella vahvoja retinoideja, eli isotretinoiinia (monille tuttu Roaccutan).

Retinoideja käytetään muuhunkin, kuin aknen hoitoon, sillä niillä on tehokas kyky uudistaa ihoa ja sen vuoksi anti-aging-tuotteisiin hyvin soveltuva ainesosa. Retinoidit uudistavat voimakkaasti ihoa ja tasoittavat sen pintaa. A-vitamiinit ja sen johdannaiset (retinoidi, retinoli) nopeuttavat solujen jakautumista. Tämän vuoksi ihon hilseily ja punoitus hoitovaiheessa ovat tavallista. Vahvoja A-vitamiinipitoisuuksia sisältäviä tuotteita tulee käyttää hieman varoen, jos on herkkä A-vitamiineille ja sen johdannaisille. Aloittelijoillekin saattaa tulla punoitusta ja lievää reagointia, vaikka kyseessä ei ole allerginen reaktio. A-vitamiini ja sen johdannaiset ovat oikeasti tehokkaita ihonhoidossa. Kuitenkin pitoisuuden tulee olla riittävän korkea, sekä molekyylimuodon oikeanlainen, jotta niistä on todettavaa apua iholle. C- ja E-vitamiinit toimivat hyvin yhdessä A-vitamiinien kanssa.

A-vitamiinit ja sen johdannaiset sopivat kaikenikäisille, eikä ongelman tarvitse olla akne, eikä ikääntyvä iho. Ne auttavat myös liialliseen talin tuotantoon ja ihohuokosien häivyttymiseen. Ainoastaan raskaana oleville ei suositella voimakkaita A-vitamiinituotteita.

philosophy3

Paketti sisältää pullollisen miracle worker retinoid -hoitonestettä, sekä kannellisen purkin, joka sisältää 60 lappua.

philosophy4

Retinoidia sisältävä hoitoneste kaadetaan purkissa olevien lappujen päälle. Pullo tyhjennetään kokonaan.

philosophy5

Hoitoneste imeytyy lappuihin ja ne säilyvät tarvittavan ajan tiiviin kannen alla.

philosophy6

Kasvot pyyhitään hoitolapulla joka ilta. Laput ovat kertakäyttöisiä, joten ne hävitetään käytön jälkeen. Lappu on toiselta puolelta tekstuurisempi, kuin toiselta. Karheammalla puolella pyyhkimällä saa kevyen ihon kuorinnan kasvoille. Iholle jää kevyt kosteuden tunne, sekä tasaisempi tuntuma.

Se mitä nyt olen itse tässä testaillut, niin retinoid -laput tuntuvat tasoittavan ihon uurteita. Kun lisänä käyttää huippukosteuttavia tuotteita, näkee muutoksiakin ihossa. Pakkaus sisältää retinoid-kuurin kahdeksi kuukaudeksi. Äidilleni neuvoin silloin joitakin vuosia sitten, että hän voi leikata lapun kahtia, joten laput riittävät vielä pidemmäksikin aikaa. Itse olen käyttänyt laput kokonaisina. Suosittelen kokeilemaan philosophy miracle worker retinoid -lappuja. Minä ainakin koe niistä olevan apuja ja uskon vahvasti retinoidien voimaan.

philosophy1

Philosophy miracle Worker retinoid -hoitolappupakkaus maksaa 81,90 € ja niitä myydään Sokos- ja Stockmann-tavarataloissa ja joissakin apteekeissa.

Nyt arvonnassa olisi yhdelle tällainen ikääntymisen merkit pois pyyhkivä philosophy miracle worker retinoid -setti. Arvontaan pääset mukaan seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro ikäsi. Ei haittaa vaikka olisit 20 tai nuorempi, saat silti olla mukana arvonnassa. 😉
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 21.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Ei Saara voittanut, mutta kyllä hän vaan oli upea jälleen. Nyt ei voida sanoa, että Saara olisi hävinnyt paremmalleen, koska kyllä ääniin ovat vaikuttaneet muut tekijät, kuin karisma, ammattitaito, intohimo ja viihdyttävyys. Mutta on myös hassua puhua häviöstä. Saara on voittaja ja häntä odottaa upea tulevaisuus urallaan. Innolla odotan mitä häneltä vielä kuullaan ja nähdään. Saara on muutakin kuin hyvä laulaja.

Tuotteet maahantuojalta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X