Glitz & Glam

Blogisynttäriviikko: MeMeMe

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Haluaisitteko jälleen kuulla värikosmetiikasta? Loppuviikko häämöttää synttärihulinoissa. Jos olet missannut aikaisemmat postaukset tältä viikolta, niin selvennykseksi, että tällä viikolla vietetään täällä Glitz & Glamissa blogin 5-vuotissynttäreitä. Koko viikko on täynnä tuote-esittelyjä ja arvontoja, sekä pari meikkitutoriaalia, joista toinen tänään.

mememe

Kuinka moni tuntee MeMeMe Cosmeticsin? Glitz & Glamissa on tämä merkki esiintynyt joskus muinoin. Tuohon aikaan oli Love It -verkkokauppa, jonka kanssa tein yhteistyötä. Sitä kautta MeMeMe tuli minulle tutuksi ja olen brändiä esitellytkin siihen aikaan. Vuosi oli silloin 2012. Kun eleven.fi halusi mukaan synttäriviikolle, niin bongasin heidän valikoimastaan MeMeMe:n. Halusin tuoda tämän vähän tuntemattomaksi jääneen merkin esille, koska merkillä on tosi kivoja tuotteita ja hinta ei ole kohtuuton.

MeMeMe on aika omanlaisensa. Tuotteet ovat sellaisia, joita ei ihan joka brändillä tapaa. Kyseessä on aika nuori brändi, sillä MeMeMe syntyi Briteissä vuonna 2010. MeMeMe on saanut vaikutteita mytologisesta antiikin Kreikasta, romanttisesta renessanssista ja ripaus nykyajan boheemiakin on mukana. Tuotteet ovat jännittäviä, pakkaukset veikeitä ja kokonaisuudessa on tyyliä. MeMeMe on kaunis ja kaunistava.

mememe1

Little Angels Collection on ihana pakkaus pikkuenkeleitä kasvoille ja huulille. Todella ihastuttavia hohteen ja raikastavan punan antajia. Kuka ennätti jo huomaamaan, että nuohan ovat vähän, kuin Benefitin High Beam ja Bene Tint? Kyllä, nämä MeMeMe:n pikkuenkelit ovat hyvinkin lähellä Benefitin kulttituotteita, mutta meille suomalaisille helpommalla saatavuudella ja edullisemmalla hinnalla.

Cherub’s Blush ja Cherub’s Kiss sopivat niin huulille, kuin poskille punaksi. Beat the Blues -hohdesävyt ovat korostussävyjä kasvoille ja silmämeikkiin. Niillä voi myös kauniisti korostaa huulimeikissä huulten keskiosaa. Taputtelee vain hieman sormella tai siveltimen avulla, niin saa huulista täyteläisemmän näköiset ja vivahdetta huulimeikkiin.

mememe12

Cherub’s Blush ja Cherub’s Kiss ovat koostumukseltaan ohuempia. Erityisesti Cherub’s Blush, joka on todella vesimäinen. Nämä sävyt todella kestävät poskilla. Tiedätte niitä Lip Tint -tuotteita, eli nestettä, jonka pigmentit pysyvät huulilla. Näissä sama juttu. Sävy kuivahtaa iholle ja sen jälkeen se on ja pysyy. Beat the Blues -korostussävyt ovat koostumukseltaan vähän kuin paksumpi kynsilakka. Ei tietenkään muuten, kuin koostumuksen paksuus. Tuote kuivahtaa levittäessä, eikä jää rasvaiseksi iholle, vaan kosteus haihtuu.

mememe2

Blush Me! -poskipunat ovat hauskasti pahvirasiaan pakattuja, joiden mukana kulkee sivellin. Ja kyllä, Benefit-asiantuntijat huomaavat varmasti tässäkin yhtäläisyyttä Benefitin poskipuniin. Rakastan Benefitin Rockateur -poskipunaa. Se kulkee kätevästi mukana käsilaukussa ja mukana tuleva sivellin on hyvä poskipunan levitykseen. MeMeMe:n Blush Me! on hyvinkin samanlainen kätevyydeltään ja tyylikkyydeltään. Sivellin on hieman jäykempi, kuin puolet kalliimman kilpailijansa, mutta hyvin toimiva.

mememe3

Koostumus on helposti levittyvä ja äärimmäisen pigmenttinen, kuten Benefitinkin poskipunissa. Sävy Rouge on todella kaunis punoistus poskilla. Oikea klassikkosävy antamaan raikkautta ja söpöä punastumisen punaisuutta poskille.

tiiseri1

The Ultimate Eye Palette Classic -luomiväripaletti on rasian täydeltä luonnollisia luomivärisävyjä. MeMeMe:n valikoimasta löytyy myös synkempiä ja räväkämpiä sävyjä.

mememe4

Paletti sisältää kätevästi mattaisia, sekä hohtavia sävyjä. Niitä löytyy vaaleasta ihan tummaan. Todella kätevä sävyvalikoima, sillä on helppoa tehdä niitä klassisen kauniita lookeja niin päivä-, kuin iltakäyttöön. Arjessa ja juhlassa aina toimivat sävyt. Minusta luomiväripaletti on silloin täydellinen, kun siitä löytyy mattaisia ja hohtavia sävyjä. Siinä tulee olla vaalea sävy korostuksia varten, sekä hieman tummempia vaaleita sävyjä liikkuvan luomen meikkaamiseen. Täydellisestä paletista tulee löytyä mattaisena keskitummasävy luomivaon yläpuolen varjostuksen tekemiseen/pehmentämiseen. Lisäksi tulee olla niitä todella tummia sävyjä, joilla tehdä ne kunnon varjostukset ulkonurkkaan ja luomivaolle. Niillä tulee myös pystyä tekemään rajauksia, joten pigmenttisyyttä tulee löytyä sen verran. The Ultimate Eye Palette Classic -luomiväripaletti täyttää nuo minun vaatimukseni täydellisestä luomiväripaletista.

mememe5

Oletko kaikenlaisten puuterihelmien rakastaja? Minä olen! Goddess Rocks -puuterikivet ovat kyllä minulla tulevan kesän hitti.

mememe6

Rasia sisältää suuria puuterikiviä. Näillä saa upean hehkun kasvoille. Tällainen talven kalkkis haluaa vielä odottaa kesää ja sen tuomaa pientä päivetystä, jotta nämä ihanat hohdetuotteet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa, mutta hehkutan näitä ihanuuksia jo nyt.

mememe7

Goddes Rock sisältää kolmea eri sävyä. Sävyt ovat yhtä hehkuvia ja lämpimiä, kuin aurinko – kultaa, kuparia ja pronssia. Todella pigmenttisiä, kuten näkyy. Olen varovasti pyyhkäissyt puhtaalle kädelle kivistä, joten näiden tuomaa hehkua ei tarvitse kikkailla ja kerrostella. Hehku syntyy, kun puuterisiveltimellä kevyesti sipaisee.

mememe10

Tehdäänpäs hyvin yksinkertainen, mutta toimiva meikkilook näillä MeMeMe:n tuotteilla. Pääsette samalla näkemään niitä ihan in action.

eyemakeuptutorial

Olen jo tehnyt meikkipohjan, peittänyt ihovirheet ja tummat silmänaluset vanhaan tuttuun tyyliini, joka esiintyy monessa muussakin tutoriaalissa. Olen myös ehostanut kulmani ja pohjustanut silmäluomet silmämeikinpohjustajalla. Hypätään siis suoraan silmämeikkiin.

Varjosta luomivaon yläpuoli mattaisella sävyllä, joka on tummempi, kuin oma ihonsävysi, mutta ei kuitenkaan selkeästi tummaksi luokiteltava sävy. Minulla käytössä MeMeMe:n Classic -luomiväripaletin mattainen lämmin keskiruskea sävy. Tässä paras on häivytyssivellin, jotta saat jäljestä saman tien pehmeän ja häivytellyn.

Levitä liikkuvalle luomelle jokin vaalea ja hohtava sävy. Minulla paletin vaaleanpunaiseen vivahtava luomivärisävy. Litteällä siveltimellä saat luomivärin kaikista intensiivisempänä ja hohteen näyttävimpänä luomelle. Jos sivellin on liian pehmeä, jäljestä jää haljumpi.

Tuo kirkkautta silmän sisänurkkaan vaalealla helmiäissävyllä ja korosta kulmaluuta samalla sävyllä. Tuo vaalea luomiväri ohuempana kulmakarvojen alkupään alapuolta pitkin aivan kulmakarvojen lähtökohtaan asti. Käytä sivellintä, jossa on muotoiltu kärki, kuten esimerkiksi kynäsivellin.

Rajaa silmäsi kissamaisesti mustalla luomivärillä viistopäistä sivellintä käyttäen. Tee alaluomen ulkonurkkaan rajausta myöskin, jolla saat katseeseen särmää ja silmiä suurentavan efektin ilman, että sinun tarvitsee meikata koko alaluomea.

eyemakeuptutorial1

Häivyttele alaluomen rajauksen päättymistä ja yritä yhdistää häivytellympi jälki yhdistymään alaluomen ripsiin. Alaluomen rajauksen tulee päättyä iiriksen reunaan ja olla ulkonurkasta paksumpi, ja ohentua liukuvasti ripsityveen iiriksen reunan kohdalla.

Lisää maskara.

Jos haluat, niin meikistä saa juhlavamman ja glamourimman irtoripsiä lisäämällä. Jätin tällä kertaa ripset laittamatta.

Silmämeikki on valmis, jos haluat pitää sen keveämpänä.

eyemakeuptutorial2

Jos haluat lisätä intensiivisyyttä katseeseen ja lisätä tummuutta vain hieman, niin varjosta luomivakoa ulkonurkasta mustalla luomivärillä.

eyemakeuptutorial3

Näin silmämeikkiin syntyy vähän dramaattisuutta, mutta se ei muutu selkeästi tummemmaksi. Liikkuva luomi korostuu ja se näyttää suuremmalta.

Jos haluat, niin voit varjostaa kasvoja mattaisella varjostus- tai aurinkopuuterilla. Varjostus ei ole välttämätöntä, sillä pelkät korostuksetkin muotoilevat kasvoja. Ei yhtä tehokkaasti, mutta kuitenkin näkyvästi. Minulla on kasvoilla kevyttä varjostusta. Hypätään tutoriaalissa kasvojen korostamiseen, joka tuo sitä ihanaa hehkua ja loistoa kasvoille.

highlighttutorial

Levitä voidemaista/nestemäistä korostusväriä poskipäille, amorinkaarelle ja nenänselälle. Näin hohtavaa tuotetta ei välttämättä kannata levittää leualle ja otsalle, jotta efekti ei muutu hikisen tai rasvoittuneen näköiseksi. Käytän tässä tutoriaalissa Little Angel’s Collection Beat the Bluesin vaaleanpunaista Pearl Pink -korostussävyä.

Levitä voidemainen korostusväri sormin, siveltimellä tai meikkisienellä. Sormet toimivat tässä oikein hyvin.

Älä levitä korostusväriä liian suurelle alueelle, vaan pidä hohde vain kasvojen korkeimmalla kohdalla.

Kasvoille syntyy näin helposti heleyttä ja luonnollista hohdetta. Samalla kasvot saavat muotoilua ja ne hehkuvat.

makeuptutorial

Käytän tässä meikissä nestemäistä poskipunaa, koska jokainen tietää miten puuterisia poskipunia käytetään. Suositellen levittämään nestemäisen poskipunan ensin kämmenelle. Minulla käytössä Cherub’s Blush, joka on viininpunaista, mutta ohuena kerroksena iholla viileän punerva.

Ota sormiin nestemäistä poskipunaa ja hiero poskille. Lisää pieniä määriä kerrallaan, sillä nestemäinen poskipuna on kestävin kaikista, joten sitä on äärimmäisen vaikea saada pois ilman meikkipohjan mukana puhdistumista.

Levitä huulille raikkaan vaaleanpunaista sävyä. Minulla käytössä Little Angel’s Collectionin Cupid’s Kiss.

Jos haluat, niin voit korostaa liikkuvaa luomeakin Little Angel’s Collectionin tuotteilla. Sipaisin liikkuvalle luomelle Beat the Blues -korostusväriä sävyssä Oyster Gold. Nestemäistä korostussävyä kannattaa kuitenkin käyttää varovasti, jotta luomivärit pysyvät paikoillaan koko päivän. Äärimmäisen rasvoittuville luomille ei sovi, mutta normaaleille ja kuiville silmäluomille ihan hyvä kikka. Eli ihan kevyesti taputtelemalla, ei niin, että silmäluomet kostuvat korostusväristä.

makeuptutorial1

Ja sitten jos oikein halutaan hohtaa kilpaa auringon kanssa, niin Goddess Rocks tuo vielä sen viimeisen silauksen.

makeuptutorial2

Pyörittele puuterisivellintä hohtavien aurinkokivien päällä ja sipaise poskille kevyesti. Nämä ovat todella pigmenttisiä ja hehkuva tuovia, joten ensimmäisellä käyttökerralla kannattaa olla varovainen, jotta ymmärtää näiden hohtavuuden.

mememe11

Vielä kun iholla olisi päivetystä ja ulkona +25 astetta. Kesää odotellessa! Nyt jouduin himmailemaan, jotta hohtavat puuterikivet eivät tekisi liian pronssista jälkeä kasvoille.

mememe8

MeMeMe:n kasvotuotteet ovat upeita. Upeita hohteita ja kauniita sävyjä. Voin lämpimästi suositella. Meikkitrendi on selkeästi kääntymässä kasvomeikkien suuntaan entistä enemmän. Huomasin jo viime kesänä tämän trendin tavoittaneen myös niitä ei usein meikkaavia. Tulevana kesänä uskon morsiamien suosivan entistä enemmän heleyttä ja hehkua kasvoilla ja toivovan vähemmän tummuutta silmämeikkiin. Näyttävät ripset pitävät varmasti pintansa edelleen, mutta enää ei kesämorsiamet halua raskaita silmämeikkejä.

mememe9

MeMeMe on kohtuuhintainen, mutta kuitenkin nuorekas, jännittävä ja esteettinen merkki. Tykkään paljon merkin tuotteista. Kaikista eniten MeMeMe on minuun kolahtanut kasvomeikkien suhteen. ”Pikkuenkeleissä” ja hohdekivissä on jotain hirmuisen ihanaa.

MeMeMe Cosmeticsin tuotteita löydät eleven.fi -verkkokaupasta. Sieltä näette myös MeMeMe:n hintatasoa, joka ei ole mitenkään hirvittävä. Esimerkkinä nuo ihanat puuterikivet, jotka maksavat 22,70 €.

lahjakortti

Jos olet osallistunut maanantaisen postauksen arvontaan, niin lisää mahdollisuuksiasi voittaa 50 euron lahjakortti eleven.fi -verkkokauppaan. Minulla on arvottavana toinen 50 euron lahjakortti, joka on avoin koko verkkokaupan valikoimaan. Voittajat voivat siis käyttää lahjakorttinsa esittelemiini tuotteisiin tai johonkin muuhun. Eleven on meinaan niin täynnä kaikkea, että sinne kosmetiikkamereen melkein hukkuu. Voin sanoa, että meinasin joutua hukkuneiden listalle, kun synttäriviikkoani varten etsin niitä juttuja, joita halusin teille esitellä. Halusin siis tuoda teille esiin uutta, jännittävää ja ihanaa, johon ette välttämättä ole kaikkialla törmännyt. Toivottavasti onnistuin siinä. Mutta jälleen osallistumisohjeet tähän arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen.
  • Kerroppas tällä kertaa, että onko kuumin meikkitrendi, jossa kasvoja korostetaan voimakkaasti hohtotuotteilla iskenyt sinuunkin?
  • Osallistumisaika arvontaan päättyy to 10.3. klo 20.00.

Muistakaa käydä osallistumassa viikon aikaisempiin arvontoihin ja muistakaa tulla katsomaan, että mitä viikonloppu pitää vielä sisällään.

Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Postauksen tuotteet ja arvonta palkinto saatu eleven.fi -verkkokaupalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X