Glitz & Glam

Suihkuvaahdon pehmeys

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Harvemmin pyhitän yhdelle suihkugeelille tai suihkusaippualle koko postausta, mutta tänään teen poikkeuksen.

shoppailut

Kerroinkin jo shoppailupostauksessani, että ostin Silja Serenadelta Rituals… -tuotteita.

rituals3

Haluan esitellä teille tarkemmin ihastuttavan suihkutuotteen. Tämä postaus on erityisesti teille, jotka haluatte suihkusaippualtanne jotain ekstraa. Teille, jotka eivät tyydy vain siihen, että pullon kyljessä lukee shower gel tmv. Tämä on ylelllisyyttä ja vähän tavallisuudesta poikkeavien suihkutuotteiden ystäville.

Rituals… ei ehkä vielä ole Suomessa järin tunnettu, sillä merkin tuotteita ei vielä ole niin laajalti saatavilla. Suomessa Ritualsia myy Kicks ja nykyään Siljan laivat ainakin. Siellä Rituals on vähän tavallaan syrjäyttänyt The Body Shopin. Tallinnassa ja Tukholmassa Rituals on paljon yleisempi, tai ainakin itse olen törmännyt tuotteisiin reissussa näkyvämmin. Verkkokaupoista eleven.fi ja Bangerhead myyvät Ritualsin tuotteita.

Rituals… on ylellinen ja kokonaisvaltaiseen hemmotteluun tähtäävä brändi. Sen tuotteissa, tuoksuissa ja kynttilöissä on vahvasti esillä spa -henkisyyttä. Ritualsin ydin on mielen ja kehon tasapainossa ja rentoutuksessa. Rituals huomioi ihonhoidolliset seikat, tuotteiden upeat tuoksut, pakkauksien esteettisyyden ja valikoiman monipuolisuuden. Rituals henkii vahvasti intialaista ja itämaista mystiikkaa ja harmoniaa. Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta luonto on inspiroinut tuotteiden luomisessa ja tuotteissa käytetään myös luonnollisia ainesosia.

rituals2

Ritualsin suihkuvaahdot ovat merkin yhtiä myydyimpiä tuotteita, eikä ihme. Saatavilla on eri tuotelinjojen suihkuvaahtoja, joista minä ostin itselleni tämän yhden suosituimman, eli Yogi Flow Indian Rose & Sweet Almond Oil. Yogi Flow sisältää manteli- ja ruusuöljyä.

rituals1

Painepakatusta pullosta annostellaan haluttu määrä suihkuvaahtoa. Aluksi tuote on geelimäistä, mutta hetkessä se laajenee ja muuttuu valkoiseksi vaahdoksi. Ensimmäisellä käyttökerralla saattaa tuotteen laajeneminen hieman yllättää ja saattaa huomata, että tuli annosteltua turhan paljon suihkuvaahtoa. Pieni määrä riittää.

rituals

Vaahto leviää helposti iholle ja on riittoisaa. Ihanan pehmeää ja kermavaahtomaista vaahtoa on mukava levittää iholle. Vaahto huuhtoutuu helposti ja iholle jää mukava tunne ja se tuoksu! Ihanan pitkään iholla säilyvä tuoksu. Yogi Flow tuoksuu pehmeälle ja ruusuiselle.

Koostumus muistuttaa todella paljon sheivausvaahtoa, joten testasin miten ihokarvojen sheivaus onnistuu suihkuvaahdolla. Hyvin toimii. Ihan kätevää, että suihkuvaahto on samalla sheivausvaahto. Itse suosin nykyään sheivausgeeliä, mutta tätä käyttäessä menee näppärästi ihokarvojen ajelu.

rituals4

Laivalla Ritualsin Yogi Flow -suihkuvaahto maksaa 7,90 € / 200 ml. Kicksin hinnoista en tiedä, mutta elevenillä ja Bangerheadilla suihkuvaadot ovat 8,90-9,50 €. Ei mielestäni aivan älyttömän hintavaa, vaikka merkki noin muuten niin ylellinen onkin. Suosittelen tutustumaan Ritualsiin, jos suihku- ja vartalotuotteet ovat sinulle sellainen juttu, johon haluat panostaa.

Oletteko tutustuneet Ritualsin tuotteisiin? Minä olen vuosia näitä hypistellyt Tallinnassa ja Tukholmassa, mutta eipä ole aikaisemmin tullut ostettua. Pian saan Ritualsin tuotteita ihan kotikaupungistani, sillä Kicks tulee vihdoin ja viimein Kouvolaan!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Huomasitteko muuten postauksien loppuun tulleen samanlaiset hymiöt, kuin Facebookissa? Nyt pääsette ilmaisemaan reaktionne yhdellä klikillä. Toivottavasti en saa pelkkiä vihastuksia teiltä postauksiini. 😀

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X